Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos pajūris

QUOTE(trintuks @ 2012 06 29, 17:00)
Atostogavau Helį ..paciam galutiniam taske ,miske kempingeli  ..siaip patiko  laukiniai papludimiai svarus vanduo

Mane tas kempingas domintų bigsmile.gif gal kas apie jį smulkiau papasakos?

Papildyta:
Ir dar klausimas - skaitydamas susidariau įspūdį, kad tirštai apgultas Lenkijos pajūris... Na o ar ten yra tokių biškį nuošalesnių paplūdymių, na tokio gamtos prieglobsčio kaip Latvijoje ?
Atsakyti
QUOTE(archia @ 2013 06 09, 17:08)

Papildyta:
Ir dar klausimas - skaitydamas susidariau įspūdį, kad tirštai apgultas Lenkijos pajūris... Na o ar ten yra tokių biškį nuošalesnių paplūdymių, na tokio gamtos prieglobsčio kaip Latvijoje ?

Lenkijos pajurys labai ilgas,pilna nuosalesniu vietu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2013 06 09, 19:38)
Lenkijos pajurys labai ilgas,pilna nuosalesniu vietu smile.gif

kad jis ilgas žinau, bet ieškoti palei visą pakrantę negalvoju, aš klausiu apie artimesnę dalį, toliau Wadislawowo nesinori maltis
Atsakyti
QUOTE(archia @ 2013 06 09, 18:08)

Papildyta:

Mane irgi domintų tas kempingas Helyje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2013 06 21, 14:54)
Mane irgi domintų tas kempingas Helyje.  g.gif

http://www.helkamp.com/

Tualetai ir dušai normalūs. Bet nuomotis tų priekabėlių nerekomenduoju. Geriau pas žmones tada. Tų bobučių ten tikrai yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 06 21, 18:59)

Tualetai ir dušai normalūs. Bet nuomotis tų priekabėlių nerekomenduoju. Geriau pas žmones tada. Tų bobučių ten tikrai yra  biggrin.gif

Na man nereikia nei jokių priekabėlių nei bobučių, tempčiau savo prikabinamą namuką ax.gif O kaip tam kempinge aplinka, ar žmonių tiršta, ar pajūris gražus, kiek iki jo eiti?
Atsakyti
QUOTE(archia @ 2013 06 22, 00:28)
Na man nereikia nei jokių priekabėlių nei bobučių, tempčiau savo prikabinamą namuką ax.gif O kaip tam kempinge aplinka, ar žmonių tiršta, ar pajūris gražus, kiek iki jo eiti?

Žmonių gan tiršta. Kempingas pačiam iškyšulio gale. Nu bet mums Helas iš viso labai nepatiko, tai jau spręskit patys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(archia @ 2013 06 22, 00:28)

"Imkite" šį kempingą. Jei pavyks pasistatyti treileriuką ant skardžio pačiame gale (virtualiame ture apsižiūrėkite), tai užsikaifuosite... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 06 21, 18:59)

Tualetai ir dušai normalūs. Bet nuomotis tų priekabėlių nerekomenduoju. Geriau pas žmones tada. Tų bobučių ten tikrai yra  biggrin.gif

Kaip patartumėt, ar iš anksto rezervuotis vietas Gdanske ir Helyje? Ar važiuojant geras pasirinkimas?
Išvykstam liepos pradžioj. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gladijus @ 2013 06 22, 12:01)
"Imkite" šį kempingą. Jei pavyks pasistatyti treileriuką ant skardžio pačiame gale (virtualiame ture apsižiūrėkite), tai užsikaifuosite... smile.gif

Ar šitame kempinge, galima užsisakyti namukus?
Ir gal kvailas klausimas, bet.. blush2.gif ką turit omenyje, virtualiame ture?
Atsakyti
Mes pernai vaziavome liepos men i Sopota, kadangi buvau prisiklausiusi, kad be problemu rasim nakvyne, tai nieko neieskojau. Tai ten nuvaziavus nieko neradome, visur jau uzimta, aisku viso miesto neapejome. Karstos dienos papuole, tai daug poilsiautoju, gerai, kad vyras mokejo lenkiskai kalbeti, tai vieni pasiule buta 2 kambariu Gdanske, tai is karto paemem. Tai manyciau jau geriau is akrto susirasti vieta.
Atsakyti
O kaip pinigu atžvilgiu ar yra kažkoks skirtumas tarikime Sopote nuo Palangos (gyvenamasis plotas, kavines, maistas, pramogos)?
Atsakyti
QUOTE(neringele.z @ 2013 06 24, 18:16)
O kaip pinigu atžvilgiu ar yra kažkoks skirtumas tarikime Sopote nuo Palangos (gyvenamasis plotas, kavines, maistas, pramogos)?

Nuoma tai pigesne( aisku yra ir daug brangesniu viesbuciu), maistas, kaip kur brangesnis, kai kas pigiau, tik man ten kavinese buvo neiprasta, kad maista uzsakant, viska reikia uzsakyti atskirai, darzoves, mesa bulves, padazas, ne kaip pas mus uzsakai karsta patiekala ir ten viskas yra. Tiltas mokamas, ten nuo tilto daug visokiu vandens pramogu, kainos normalios. Siaip yra ten daugiua ka pamatyti.
Atsakyti