Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos pajūris

labai puiki nuotrauka, gerai viska atspindi. tai vat as po tavo pasakojimu isivaizdavau, kad ten galima vaikstalioti sau po tas kopas visur doh.gif o gavosi taip, kad eini apacia, kaip tavo nuotraukoje, arba virsum tos kopos, kuri desineje ir toliau jau aptverta smile.gif ir ciuozti galima tik ta kopa, kuri desineje.
kai zmoniu mazai, tai ir vaizdas kitas visai ir jausmas, kai pasijauti gamtoje esantis, o ne kaip turguje. sorry, del foto kokybes, bet matosi kazkiek zmogenu cia. tai va uz mano brungiausiojo matosi, kad visi vorele traukia i virsu, o paskui jau visi slenka apacia zemyn. viskas nutrypta, knibzdelynas .
user posted image

Kas del pamatymo paciam, tai tikrai pilnai sutinku. Jauciu vistiek buciau variusi, net ir toki atsiliepima, kaip mano jei buciau paskaiciusi doh.gif biggrin.gif nu niekaip nebuciau patikejus, kad toks grozis, koki maciau nuotraukose, negali ispudzio palikti biggrin.gif Aruna, cia gal tas pats nutiko ir kai buvau katalonijoje. Daug kas sako, kad Besalu labai jau grazus kaimelis, o man ta knibzdelyne zmoniu visa reikala pagadino. Visas grozis buvo nuo upes, kai matai grazu vaizda ir nepapuoli i zmoniu mases viduje. Veliau pamatyti paprastesni kaimeliai, kuriuose buvo tyku ir ramu, gerokai labiau sirdin ir atmintin istrigo. todel pilnai tikiu, kad ir jums, kai galejote ramiai pasidziaugti gamtos groziu, visai kitas ispudis liko, nei man smile.gif
o cia vaizdas i ezera.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 22 birželio 2012 - 07:58
Tai žinoma, žmonių masė visai kitą įspūdį sukuria.
Pas mus akivaizdu kiek tų žmogėnų rėplinėjo. Na, keliolika daugisu buvo nei nuotraukoj, bet vis tiek nedaug.

Ežeras už tavęs matosi biggrin.gif
Auto aikštelėj mes irgi lipom į medinį bokštą ežero pažiūrėt, bet kopų tai ten nesimato verysad.gif
Atsakyti
user posted image

cia va nuotrauka is interneto. gerai matosi, kai visi pedina kopos virsumi, o paskui griztama yra jos apacia. zmoniu kiekis irgi matomas. ir dar man ta kopa realiai tokia auksta nesusirode kazkodel. musu maziai drasiai leidosi zemyn ir labai greit kabariojosi atgal. gal vistik kenkia tas zmoniu strautas jai, o gal ji vis taisoma g.gif as neatkalbineju vykti, tik norisi, kad jei kas sumastys jas lankyti, tai zinotu kuo realesne padeti, nes mes viska kiek kitaip isivaizdavome. galvojau, kad ten taku daugiau, is kuriu grazus vaizdai i jura ir ezera atsiveria. nu zodziu, prisisvajojus buvau biggrin.gif atstuma nuo kopu iki kasu irgi siulyciau pasitikrinti atsidarius ir pasididinus google zemelapi, taip bus realiau viska ivertinti, jei kartais kiltu noras pataupyti ir eiti pesciomis. aikstele masinu ten viena tada buvo, tai ir ta turekite omenyje, kas piko metu vyksite. idomu, kokio ji didumo, nes mes buvome ryte (na bet ne su ausra biggrin.gif ), tai ji buvo uzdaryta, nes buvo absoliuciai pilna. masinu ten visai neleido, visi sukosi ir vaziavo atgal i Leba ieskotis, kur pasiparkuoti.

Atsakyti
Mes liepos vidury ten bastėmės. Žmonių irgi buvo daug.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 06 22, 08:05)
Tai žinoma, žmonių masė visai kitą įspūdį sukuria.
Pas mus akivaizdu kiek tų žmogėnų rėplinėjo. Na, keliolika daugisu buvo nei nuotraukoj, bet vis tiek nedaug.

Ežeras už tavęs matosi  biggrin.gif
Auto aikštelėj mes irgi lipom į medinį bokštą ežero pažiūrėt, bet kopų tai ten nesimato  verysad.gif

aha, taigis sakiau, reikejo paziureti fotkeje, matosi ar ne mirksiukas.gif biggrin.gif bet zinai, kai reikia nutaikyti momenta ir vieta, kad galetum be mases nusifotografuoti, tai dziaugsmo is to vaizdo tiek, kad ... ai, gerai sakai, lai kiekvienas skirtingu nuomoniu pasiklauses ir pasiskaites pats sprendzia. siaip Leba nera mazas kaimukas. tai gana nemenkutis kurortas, su daug kempingu, baru, kavinukiu, restoraneliu, viesbutuku, yra klubai, daug visokiu atrakciju. vasaros metu ten suvaziuoja tikrai daug zmoniu. Na tai ir tose kopose ju nemenkai apsilanko. Mes ilsejomes kempinge, priesingoje Lebos puseje, nei kopos. Man patiko.
Atsakyti
Įsiterpsiu ir aš dėl Lebos. Susidarė įspūdis, kad vis gi lankytojų kiekis viskam trukdo. Mes buvom birželio pabaigoj, žmonių buvo mažai, parkingas pustuštis, traukinukas pustuštis tiek pirmyn, tiek atgal. Tiesa ten dar galima dviračius išsinuomuoti, kam nepatinka traukinukas, kainų nebeprisimenu jau.

Mums patiko, bet jaučiu jei būtų tiek lankytojų kiek Cobres nuotraukose, būtų irgi nelabai. Šiaip ir mūsų kopos gražios, bet man Leboj daugiau laisvės pasirodė.

Va čia maximumas lankytojų, bet greitai prasiskirstė jie.

user posted image

O šiaip visą laiką kai fotkinau, max keli žmogeliai į kadrą papuldavo, o kartais ir nei vieno.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia aš čiuožiau nuo kopos, pradžioje ant kojų, bet vis tiek ant užpakalio nusileidau...

user posted image

Bet tai siaubas kokį kalną smėlio po savim nusičiūžinau, tik dabar pastebėjau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brač': 22 birželio 2012 - 11:53
Sveiki, dar karta norejau paklausti, ar reikia Gdanske nakvyne is anksto uzsisakyti liepos gale, ar imanoma gauti nuvaziavus. Ir kur geriau ieskoti? Ka dar galima ten aplankyti?
Atsakyti
gal kuri pasiūlytų jau išbandytą kempingą, būtų tinkamas nuo Gdansko link Helio įlankos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustyte: 24 birželio 2012 - 21:56
Žiūrint kokie jūsų norai. Tame ruože jų daug, taip pat ir pačiame Hell (pilna buriuotojų).
Mes apsistojom šitam - OLAND , jis šiek tiek už Wladyslwowo. Ramus, paprastas. Netoli jūros , jei aktualu, tik reikia įveikti kalną. Rytais į kempingo parduotuvę-barą atveždavo nenusakomo dydžio ir skanumo bandeles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2012 06 23, 00:08)
Sveiki, dar karta norejau paklausti, ar reikia Gdanske nakvyne is anksto uzsisakyti liepos gale, ar imanoma gauti nuvaziavus. Ir kur geriau ieskoti? Ka dar galima ten aplankyti?

na, apsidraudziu visada, kai keliaujam su vaikais. Ta prasme, rezervuoju is anksto, kad netampyt nakti be reikalo pavargusiu per diena vaiku. Suaugusiems, aisku, nebutina, gali ir paklaidziot, dar idomiau.
Ko vertas vien Gdanko senamiestis .... Vaikams zoologijos sodas, vandens parkas Sopote, ziurint kam kas patinka smile.gif
Atsakyti
Laba, norejau paklasuti, kas lankesi Gdanske, ar ten siulo nakvyne zmones, kaip pas mus Plangoje, ar jau reikia is anksto uzsisakyti viesbuti
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2012 06 25, 00:39)
Žiūrint kokie jūsų norai. Tame ruože jų daug, taip pat ir pačiame Hell (pilna buriuotojų).
Mes apsistojom šitam - OLAND , jis šiek tiek už Wladyslwowo. Ramus, paprastas. Netoli jūros , jei aktualu, tik reikia įveikti kalną. Rytais į kempingo parduotuvę-barą atveždavo nenusakomo dydžio ir skanumo bandeles. smile.gif

o ta lauke esanti burbulinė vona-visiems lankytojams, nes mes keliaujame su palapinėmis?
Papildyta:
ir dar ar ten yra virtuvėlė?
Atsakyti