Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos pajūris

QUOTE(akcent @ 2011 10 04, 12:01)

Nieko naujo neparodžiau, vaizdai visiems jau matyti, bet bent į temelę atnešiau gražaus oro blush2.gif

Bet jau nuotraukų grožis wub.gif -kaip atvirutės, spausdink ir rėmink.Gaila, kad tiek mažai 4u.gif
Atsakyti
Grazuuuuu wub.gif Noriu dar nuotrauku blush2.gif
Atsakyti
Akcent, labai gražios foto wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2011 10 04, 12:05)
Bet jau nuotraukų grožis wub.gif -kaip atvirutės, spausdink ir rėmink.Gaila, kad tiek mažai 4u.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 10 04, 12:10)
Grazuuuuu  wub.gif  Noriu dar nuotrauku blush2.gif

Tuomet dar šiek tiek įdedu biggrin.gif

Gdanskas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Sopotas
user posted image

user posted image

Klif Orlowski
user posted image

user posted image

Stella7, smagu, kad patinka 4u.gif
Atsakyti
Akcent, na ir kaip jums su maistu? Neuzsirovete ant skystu sriubu? biggrin.gif
Atsakyti
Aš apie Klif Orlowski nieko negirdėjus blush2.gif Gal daugiau foto iš ten gali įkelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 10 04, 12:26)
Akcent, na ir kaip jums su maistu? Neuzsirovete ant skystu sriubu?  biggrin.gif

Vyras ant maisto nepasirašė šiam važiavimui. Pirmą dieną vos spėjom viską apvažiuoti iki saulei nusileidžiant, o grįžtant vyras sako: skaityt, ką tuose lapuose turi, kas per meniu. Paskaičiau, tas nusijuokė, pamąstė ir sako: šiandien aš tokiam maistui nenusiteikęs.
Kad su lenkais mums aplamai sudėtinga. Įdomu ar čia tik mums taip ar visiems g.gif Visiškai jie su mumis nešneka doh.gif Mes rusiškai, jie lenkiškai, mes angliškai, jie lenkiškai.
Norėjome nusipirkti ledų, nešneka, nesupranta ko norime, grąžos neturi doh.gif Likome be jų.
Nors Lenkija mane užkabino. Norisi man dar ten važiuoti blush2.gif
QUOTE(Stella7 @ 2011 10 04, 12:27)
Aš apie Klif Orlowski nieko negirdėjus blush2.gif Gal daugiau foto iš ten gali įkelt ax.gif

Stella7, man nesigavo visai nuotraukos šioj vietoj. Ir taip ir kitaip bandžiau fotografuoti, žmonių daug, meno 0. Siūlau užeiti į uždarytą Aidlukos temą, ten yra įkelta begalo puikių šios vietos vaizdų.
Beja, be navigacinės jaučiu mes irgi būtume neradę. Išties miestai susiplakę, nesuprasi ar dar Gdansk'e ar jau Sopote, o gal jau Gdynioje atsidūrei biggrin.gif
Papildyta:
Įkeliu nuorodą:
http://www.supermama...?...8210&st=456
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 10 04, 12:42)

...Kad su lenkais mums aplamai sudėtinga. Įdomu ar čia tik mums taip ar visiems g.gif Visiškai jie su mumis nešneka doh.gif  Mes rusiškai, jie lenkiškai, mes angliškai, jie lenkiškai.

Žinokit ne Jums vienai-nors moka, jie iš principo nekalba nei rusiškai, nei angliškai. mirksiukas.gif Sakau iš patirties- kad jie pradėtų normaliai kalbėti rusiškai ir angliškai, ko gero nemažai degtinės reikia išgerti bigsmile.gif -tikrai šiuo savo sakiniu nenoriu įžeisti lenkų tautybės žmonių-konstatuoju tik faktą.Na jie taip elgiasi, o paskui paaiškėja, kad rusų kalbos nesuprantantis lenkas, Maskovoje universitetą būna baigęs būtent šia kalba. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 04 spalio 2011 - 11:48
QUOTE(Astra777 @ 2011 10 04, 12:47)
Žinokit ne Jums vienai-nors moka, jie iš principo nekalba nei rusiškai, nei angliškai. mirksiukas.gif Sakau iš patirties- kad jie pradėtų normaliai kalbėti rusiškai ir angliškai, ko gero nemažai degtinės reikia išgerti bigsmile.gif -tikrai šiuo savo sakiniu nenoriu įžeisti lenkų tautybės žmonių-konstatuoju tik faktą.Na jie taip elgiasi, o paskui paaiškėja, kad rusų kalbos nesuprantantis lenkas, Maskovoje universitetą būna baigęs būtent šia kalba. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Po visos dienos tokios, kada eini ir kaip į sieną, vyras jokiai kavinei nepasirašė. Sako: nepyk, bet aš nuo jų tikrai pavargau lotuliukas.gif
Jau Gdanske nelabai buvo malonu... Kažkaip metalo neturėjom, manėm išsikeisim, jei reikės aikštelei. Sustojam rastoj (rasti nelengva buvo, miestas pilnas liaudies, visur vien auto), klausiam žmonių ar mokama, nes automatas tik lenkiškais užrašais - nesuprantam blush2.gif Tie moja, nieko nesako, nekalba. Vyras eina į vieną parduotuvę į kitą tų zlotų keistis - vėl nešneka, moja, marmaliuoja lenkiškai kažką. Tas rodo pinigus, tie tipo neturi iškeisti 10 zlotų doh.gif
Galiausiai nieko nemokėjom, bet matyt ir buvo nemokama, nes radom grįžę neužblokuotus ratus.
Paskui su tais ledais vėl fintas. Aš rusiškai išvis nekalbu, teko čia darbuotis vyrui. Supratau ir jį, kaip jam su jais nesusikalbėti atsibodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2011 10 04, 13:36)
Ačiū, Akcent 4u.gif Na ir grožis wub.gif Ir skaičiau tą temą Aidlukos, ale va kai sumanėm ekspromtu į Lenkiją lėkti visai pamiršau pasižiūrėti doh.gif Tokį grožį praleidom doh.gif

Bus proga kartoti išvyką mirksiukas.gif 4u.gif Vieta tikrai labai jauki, veiksmas toks pasyvus: kas deginasi, kas šunelius vedžioja, kas tiesiog ant suoliuko atsisėdę kaitinasi blush2.gif O tas mėlynos jūros ir baltos tilto vaizdas išvis man wub.gif Taip ir norisi naktį, paslapčia Palangos tiltą perdažyti baltai lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 10 04, 14:10)
drinks_cheers.gif  ir as prisidedu prie besidziaugianciu ir nuotraukomis, ir pavykusia kelione. Tikiuosi upa pakele si isvyka mirksiukas.gif  4u.gif

Ūpas pakilo tikrai. Gal ne tiek dėl to, jog buvo proga vėl kažkur išvykti, kiek dėl to, jog kažką atradome naujo visai netoli. Smagu dabar bus pasiginčinti su tais, kurie sakys, kad Lenkija - tik amžinai remontuojamų kelių šalis. Ten tikrai yra šio to daugiau... thumbup.gif
Taip pat smagu, kad dar neišlepom ir vis dar sugebam džiaugtis mažais dalylais, artimu užsieniu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 04 spalio 2011 - 13:29
QUOTE(Aruna @ 2012 01 30, 11:52)
Apie Lenkiją tiek daug čia prirašyta, vien tik keliautojai kiek pasakojimų sukėlę - tikria rasit lankomas vietas

Saziningai perskaiciau visa tema, neradau mane dominanciu uzuominu 4u.gif
1. Ar pajuryje imanoma issinuomoti butus analogisku principu kaip Palangoj-pakeliui? blush2.gif Ar sedi tokie dedukai ir bobutes? Pvz, Zakopanej tikrai sedi drinks_cheers.gif
2. Ar pajuryje yra vandens parku? O gal kokiu terminiu baseinu? Cia tam, jei kartais ir Lenkijos pajuryje butu oras sudinas, o jura salta blush2.gif
3. Uzsienyje populiaru kempingai su atvirais baseinais ant juros kranto. O kokia padetis Lenkijoje? Gal ji geresne nei Lietuvoje?

Zodziu, supratot biggrin.gif Norim silto vandens pramogu ir poilsio prie juros arciau, kad nereiktu lekti 4000km pirmyn ir atgal i Italija biggrin.gif
Atsakyti