Maistiniai daugintojai dažnai pirkėjų į namus neįsileidžia. Iš dalies tai ir gerai, nes tai ką ten dažniausiai pamatai ne kiekvieno normalaus žmogaus psichikai.
O kokiam rajone pardavėjas gyvena? Ar kartais ne Partizanų pradžioje?
Maistiniai daugintojai dažnai pirkėjų į namus neįsileidžia. Iš dalies tai ir gerai, nes tai ką ten dažniausiai pamatai ne kiekvieno normalaus žmogaus psichikai. O kokiam rajone pardavėjas gyvena? Ar kartais ne Partizanų pradžioje?Šarkuvos g. 7. Nežinau rajonais:)
Mano plaukuotas pilkas, bet plaukeliai po truputi slenka, siandien kai pamaciau, tie augliai dauginasi, ju net nezinau kiek yra, o dydzio kaip mazieji pomidoriukai auga. Ryt ieskosiu kas Klaipedoje su ziurkemis uzsiima. Net nezinau kas tai, bijau, ji paimti gal jam skauda. Apetitu jis nesiskundzia elgiasi kaip visada
Zodziu, nusivyliau veterinarais. Man, atrodo, jei nesi gydęs, tai ir neapsiimk. Pasižiūrėjo ir atsakymai, gal augliai, gal skauduliai, suleido antibiotiku, antialerginiu, nuplese 35 eur ir tipo ateik rytoj, gydau, neaisku ka gydau. Ale, jau 2,5 metu, jau kaip ir laikas, koks laikas???? Mirti. Jei taip, tai kam dar tampyti ta vargsiuka. AAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sveiki,
israse gydytoja nuo grybelio vaistu kuriu nera prekyboj. Gal zinot kokia alternatyva ?
Zodziu, nieko mums nepasake del guziuku, pradejo dideti nesveiku greiciu , paskutinem dienom taip blogai jautesi, vos bepaejo, buvo guzu gumulas, nebeistveriau, uzmigdeme maziuka . Brolis kelias dienas net nelindo is savo miegamojo narvelio, toks buvodavo aktyvistas visada, kas ryta mane pasitikdavo, eidavau zadinti vaiku, jis jau manes laukdavo islindes, o tas kelias dienas isvis net bijojo islist. Dabar jau pagerejo truputi, gaila, kad taip vienas liudi . O dabar reikia dar vaistuku nuo grybelio siam gauti, nesuprantu is kur jis pas juos atsirado