Mes tai is Kauno vezemes i Klaipeda pries du metus
QUOTE(Kristi05 @ 2018 02 08, 18:04)
<p>Mes tai is Kauno vezemes i Klaipeda pries du metus</p>
Deja, Kaune dabar liko tik maistiniai daugintojai, o nusipirkus Vilniuje ar Panevėžyje yra tikimybė kad žiurkiukai bus bent kažkiek pripratinti prie rankų ir socializuoti
Happy rat neturi kaip siųsti. O gal žinote kontaktus Panevėžio,nes už savaitės gal būtų galimybė atvežti į Klaipėdą pazystamam:) atrodo vis sekų skelbimus jau ilgiau negu mėnesį,bet nepastebėjau. Vienas skelbimas Kaune jau nuo 2016 metu yra. Bet net foto negali atsiųsti...
QUOTE(Asta Mineikyte-Mickiene @ 2018 02 09, 16:11)
<p>Happy rat neturi kaip siųsti. O gal žinote kontaktus Panevėžio,nes už savaitės gal būtų galimybė atvežti į Klaipėdą pazystamam:) atrodo vis sekų skelbimus jau ilgiau negu mėnesį,bet nepastebėjau. Vienas skelbimas Kaune jau nuo 2016 metu yra. Bet net foto negali atsiųsti...</p>
Kaune beveik nuolat yra skelbimas maistinio daugintojo, taip pat paskutinį pusmetį reguliariai kažkas parduoda fuzzus (beveik plikas žiurkes), galit pabandyti paskambinti gal daugina ir plaukuotas https://www.skelbiu....i-33009055.html
Panevėžio skelbimas https://www.skelbiu....i-32609445.html
QUOTE(kamile4848 @ 2018 02 11, 17:40)
<p>sveiki, turiu beda. mano ziurkiukui 1,5 metu ir kairys zandukas siek tiek patines. eda guvus gal kiek vangesnis nei anksciau, valgo labai atsargiai daugiau kita puse. gal kas esate susidure?ar gali buti nuo dantu ar greiciau koks pulinukas?</p>
Gali būti burnos viduje pūlinukas (nuo danties arba kartais sugeba įsidurti į žandą ar gleivinę). Gali būti ir kokio auglio pradžia. Reikia kuo skubiau važiuoti pas rekomenduojamą nusimanantį veterinarijos gydytoją kad atsargiai ir kruopščiai apžiūrėtų ir paskirtų tinkamą gydymą.
Sveikite pamenu kai mano buvo vos dviejų metų panelės ir niekaip neišsiaiskino kas negerai...
Mano žiurkyte ryt parkeliauja iš Kauno!!! Bet tik porelė liko...todėl imu viena mergyte..kaip dabar rasti drauge..
Ar kas šioje grupėje kastravo ziurkina ? Taip keistai nuskambėjo, kai pqsake,kad issikastravo žiurkiną ir tai net prailgina jų gyvenimą