Laugh Cry, linkiu bachuriukui greičiau pasveikti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2017 07 12, 11:36)
Grįžau iš Donatos. Patinimas nuėjęs, bet per riešus dar aptinę vos. Sakė panašu į traumą dabar riešų, kai patinimas nuėjo, bet mistika, kaip abi kojas susižalot vienu metu. Pats vaikšto, maistą pasiima. Suleido dar ampulę ir sakė penktadienį jei nebus praėję, tada išrašys siuntimą rentgenui, o per tą laiką suras, kas padarytų tą rentgeną.
Skaitmeninį rentgeną daro klinikoje Partizanų gatvėje (tik reikia eiti pas vyriškį, nes kai mergina darė tai pinigai į balą išmesti) Dar reikia neleisti migdyti (nežinau iš kur atėjo ta mada pas veterinarus, bet paskutinius tris metus visus gyvūnus, įskaitant šunis ir kates, nori migdyti kad jiems lengviau būtų
)
Taip pat skaitmeninis rentgenas yra Dainavos veterinarijos klinikoje (Pašilės g. 118, Kaunas), tel.: 8 (37) 478 015, mob. tel.: 8 683 82620. Vėlgi man ten patinka tik kaip dirba veterinarai-vyrai (pats klinikos savininkas bei rentgenologas)
su merginomis matyt "auros nesueina", ypač kai matau kad net vaistų normaliai suleisti nesugeba. Beje, jie turi ir labai gerą ultragarso aparatą, savininkas kažkada tyrė mano žiurkę, man labai patiko jo darbas ir komentarai - viskas pagal reikalą ir jokių bereikalingų emocijų bei pilstymo iš tuščio į kiaurą.
Dar man atrodo kad skaitmeninis rentgenas yra Žaliakalnio vet. klinikoje (Darbininkų g. 13, Kaunas, mob. +370 601 23667, +370 675 31357). Mano draugė-žiurkininkė iš Vilniaus sakė kad toje klinikoje dirba ir vet. gydytoja, pakankamai gerai nusimananti žiurkių ligose (ji anksčiau gyveno ir dirbo Vilniuje ir mano draugė kelis kartus pas ją lankėsi), bet aš pati pas ją niekada nesu buvusi, taigi apie jos nusimanymo lygį neturiu jokios nuomonės.