Įkraunama...
Įkraunama...

Žiurkės-3

QUOTE(ORNELLA @ 2017 01 15, 11:18)
Kuris vaikas čia taip gražiai agurką išgraužė?

Abu jie su tuo agurku darbavosi biggrin.gif Turbūt geriau būtų buvę nulupt, bet patys atsisakė žievės biggrin.gif
Atsakyti
Rodomės lygiai po savaitės 4u.gif Viskas tik į gera kol kas - ir į ranką ateina, jei prie narvo pridedi (bet bailiai dar), ir pilvukai sveikai atrodo, ir į "ūgį" ištįso truputį biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(_Matrioška_ @ 2016 05 11, 21:30)
Rodomės... Gabi wub.gif

Iškeliavo mūsų Gabi į žiurkių rojų angel.gif verysad.gif Liko Pica viena... liūdna jai, turbūt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Matrioška_ @ 2017 01 18, 21:15)
Iškeliavo mūsų Gabi į žiurkių rojų  angel.gif  verysad.gif Liko Pica viena... liūdna jai, turbūt verysad.gif

Vajetau, užuojauta... Kokia gražutė ir išskirtinė buvo 4u.gif
Atsakyti
Kaip jie mane gąsdina... Vienas ryškiai toks filosofas labiau: sėdi, ramus būna (Žirnis), o kitas (Spirgas) laksto, duodasi. Išimu iš narvo Žirnį - guli rankoj ir nieko nedaro. Vartyk, kaip nori, žiūri išsprogusiom akim, galvojau leisgyvis, peršėriau, kažkas negerai. Ir staiga šast iš rankos. O man širdis daužosi... Bet jau matau, kad pas juos čia normalu. Imtyniauja abu, parverčia vienas kitą (niekad dviejų žiurkių neturėjau). Įkišu ranką į narvą, tai laipioja po tą ranką, laižo, kramto, bet kol kas patys neateina. Bet jau sveikai atrodo, tai didžiuojuos smile.gif Daviau ir sparnelio kaulą, ir kakliuką. Tik kakliuką išnarstau po mažiau, nes bijau visą duot - toks mėsingas, tai atrodo, kad per daug bus jiems... Varškytę liesą kerta, geria vandenį, jau savo įnorius rodo, kas jiems patinka. Labai mėgsta agurko vidurį išvalgyt, varškę mėgsta, jogurtą. Morką stumia velniop. Pridėjau popieriaus vėl, tai susitempė viską į viršutinį aukštą, pasidarė tokį lizdą ir ten miega. O apačioj kakoja ir ateina atsigert ir pavalgyt (neša maistą iš viršaus). Keistuoliai abudu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laugh_Cry: 22 sausio 2017 - 01:49
QUOTE(Laugh_Cry @ 2017 01 22, 02:45)
Kaip jie mane gąsdina...

Normali neturinčio didelės patirties žiurkių augintojo paranoja biggrin.gif
Pasisekė jums su berniukais, tokie tvarkinguoliai daugumos berniukų turėtojų neįgyvendinama svajonė, įprastai vaikinai net iš namuko ar hamako tingi išlipti kad savo reikaliukus padaryti, o jūsiškiai tokie šaunuoliai kad net į apačią nulipa
thumbup.gif
Manau kad dabar jau drąsiai galite kakliuką tik į dvi dalis dalinti biggrin.gif berniukai jau atsivalgė, taigi valgys tik tiek kiek jiems norisi. O košes ar duodate?
Morkas labai reta žiurkė valgo. Jei darote sau kokias salotas kai morkos tarkuojamos ar pjaustomos šiaudeliais tai galite berniukams pasiūlyti (galima su lašeliu aliejaus sumaišyti). Dar morkos gali sudominti jei ne šiaip padėtos dubenėlyje, o pvz. yra pakabintos - zooparduotuvėse parduodamas vaisių/daržovių laikiklis, ant kurio galima sunerti "šašlyką" iš vienos ar kelių rūšių vaisių-daržovių (galima kažką panašaus ir pačiam pasidaryti)

Dar galima vaisius-daržoves į savadarbį "kibirėlį" sudėti kad vaikinams būtų ir maistas-ir žaislas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2017 01 23, 13:49)
Normali neturinčio didelės patirties žiurkių augintojo paranoja biggrin.gif

Košių daviau jiems irgi. Grikių daviau, ryžių ir maišytų tų. Labiausiai kol kas, atrodo, mėgsta putpelės kaiušinį virtą ir kakliuką. Kakliuko likusius kaulus pasideda į iš popieriaus susisuktą lizdą tarp sluoksnių, bet kito maisto "lovoj" nevalgo... Kaip šunys kokie, kur kaulus pakasa biggrin.gif Pripratinau, kad ateitų iš narvo pas mane. Į rankas tiesiai neina, bet po chalatu lenda iš karto, nes paskui gauna skanėstą, kai padedu į narvą biggrin.gif Užaugę dvigubai jau, net nespėjau sumirksėt...
Atsakyti
Ai dar dėl to tvarkingumo... Prikakoja apačioj, miega viršuj. Bet nėra čia tvarkingumo, nes visur grotos - kakoja dažniausiai apačioj, bet daro ir viršuj, bet kadangi grotos, tai byra į apačią biggrin.gif Šiandien įdėjau naujo maisto, vienas atbėgo, pasigriebė ir valgo, o kitas atbėgo ir staiga atsitraukė nuo lėkštės, tada dar atsitraukė... Žiūriu čiurkšlė į apačią bėga biggrin.gif Tvarkingi kaip aš balerina. Bent savo iš popieriaus pasidarytam guoly nedaro. Kur miega - niekada nedaro.
Atsakyti
Mano pacaniukai saunuoliai, nuo pirmos dienos pradejo eiti i dezute smile.gif, ipylaiu kraiko, padejau apacioj, tai dar nera buve, kad kakuliu rast kitur 4u.gif.

QUOTE(Laugh_Cry @ 2017 01 24, 23:26)
Ai dar dėl to tvarkingumo... Prikakoja apačioj, miega viršuj. Bet nėra čia tvarkingumo, nes visur grotos - kakoja dažniausiai apačioj, bet daro ir viršuj, bet kadangi grotos, tai byra į apačią biggrin.gif Šiandien įdėjau naujo maisto, vienas atbėgo, pasigriebė ir valgo, o kitas atbėgo ir staiga atsitraukė nuo lėkštės, tada dar atsitraukė... Žiūriu čiurkšlė į apačią bėga biggrin.gif Tvarkingi kaip aš balerina. Bent savo iš popieriaus pasidarytam guoly nedaro. Kur miega - niekada nedaro.

Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2017 01 25, 21:24)
Mano pacaniukai saunuoliai, nuo pirmos dienos pradejo eiti i dezute smile.gif, ipylaiu kraiko, padejau apacioj, tai dar nera buve, kad kakuliu rast kitur  4u.gif.

Šaunuoliai smile.gif Mano narvas pakeliui, tai reikės kažkaip irgi mokyt, kad į "tualetą" reikalus atliktų, o ne bet kur. Bet šitie už narvo ribų mažiau "varo" nei prieš tai augintas. Gal kad mažiau bijo... Arba nesijaučia dar, nes tokių mažų ir spiriukai atitinkami biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laugh_Cry: 26 sausio 2017 - 17:14
Po 2 savaičių - jau abu nelabai telpa į delną biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2017 01 26, 23:08)
Po 2 savaičių - jau abu nelabai telpa į delną biggrin.gif

Dabar jau visai kitas vaizdas thumbup.gif Apvalus gražus žiurkiukas biggrin.gif
Atsakyti