Šiandien pasidarėm fotosesiją. Rodomės. Jeigu kas pamiršot- Zosė ir Antosė.
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2016 07 06, 23:05)
Šiandien pasidarėm fotosesiją. Rodomės. Jeigu kas pamiršot- Zosė ir Antosė.
Gražuolės Zosė ir Antosė rimtais veidais ir su velniukais akyse
O pas dumboausę pointas (dėmė ant nosies) tokios pat spalvos kaip pas sesę, ar skiriasi? Jų kailiukas visiškai baltas?
Papildyta:
Gal kas žino kur Urmo bazėje išsikėlė zooparduotuvė "Skaliaras" (kurioje būdavo pirkti žiurkių ir kitų graužikų/paukščių)? ji buvo šalia mėsos/daržovių turgaus, įėjimas tiesiai iš rampos, bet dabar ten vyksta remontas ir perplanavimas ir kiek suprantu zooparduotuvės ten daugiau nebus. Gal kas Urme matė ją naujoje vietoje?
QUOTE(ORNELLA @ 2016 07 07, 12:07)
Gražuolės Zosė ir Antosė rimtais veidais ir su velniukais akyse
O pas dumboausę pointas (dėmė ant nosies) tokios pat spalvos kaip pas sesę, ar skiriasi? Jų kailiukas visiškai baltas?
Antosės (dumboausės) dėmė šviesesnė, Zosės- ryški, pilkesnė ir didesnė (jos ir prie uodegos dėmė ryškesnė). Kailiukai ne visai balti, irgi turi tokių nešvarių išplaukusių dėmių.
Zose ir Antosse utiutiu ))
Grazuoles!
Na ka buvau pas veterinara (kita) iskart pasake kad grauzikam ne maziau 10d leisti reikia, kupeta vaistu gavau, antibiotiku, antiuzdegiminiu, vitaminu kremzlei stiprinti ir ingaliacijas vakarais pasake kaip daryti. Tikiuosi mazius pasveiks, uzsirasem dar pirmadieniui apziureti kaip eisis gydimas. Labai patiko kaip veterinare, viska aiskiai konkreciai papasakoja kaip ka leisti ar girdyti.
Tai va del ziurkiu eiciau tiktais pas ja, nes matesi kad neatsainiai apziurejo, liepe irasyti jo kriuksejima nes kai nunesiau jis maziau kriuksejo... Varksiukas tiek vaistuku dabar tures gauti Kad tik pasveiktu
Grazuoles!
Na ka buvau pas veterinara (kita) iskart pasake kad grauzikam ne maziau 10d leisti reikia, kupeta vaistu gavau, antibiotiku, antiuzdegiminiu, vitaminu kremzlei stiprinti ir ingaliacijas vakarais pasake kaip daryti. Tikiuosi mazius pasveiks, uzsirasem dar pirmadieniui apziureti kaip eisis gydimas. Labai patiko kaip veterinare, viska aiskiai konkreciai papasakoja kaip ka leisti ar girdyti.
Tai va del ziurkiu eiciau tiktais pas ja, nes matesi kad neatsainiai apziurejo, liepe irasyti jo kriuksejima nes kai nunesiau jis maziau kriuksejo... Varksiukas tiek vaistuku dabar tures gauti Kad tik pasveiktu
Foxe, labai džiaugiuosi kad pasisekė patekti pas normalų ir nusimanančią veterinarę. Berniukui linkiu kuo greičiau pasveikti
Parašyk prašau pas kokią veterinarę buvai, galėsim ir kitiems šeimininkams patarti pas ją lankytis.
Parašyk prašau pas kokią veterinarę buvai, galėsim ir kitiems šeimininkams patarti pas ją lankytis.
QUOTE(ORNELLA @ 2016 07 07, 14:10)
Foxe, labai džiaugiuosi kad pasisekė patekti pas normalų ir nusimanančią veterinarę. Berniukui linkiu kuo greičiau pasveikti
Prie Egles turgaus (Delfino) Jureiviu g. 9, Klaipeda.
As pakliuvau pas Vaida (Mergina, pasirode labai maloni).
Registracija telefonu (informacija) Kai man reikejo neradau, teko vaziuoti taip, tai dave vizitine kitam kartui.:
Reg. tel: 34-20-72
Mob. tel: 867014169
Darbo laikas:
I-V 8-19val.
VI 9-15val
VII 10-12val.
Visa laika lankiausi kitoje vet (Vingio), bet si kart man nepatiko atmestinumas ir skubejimas.... Nuvaziavau ten kur vaikystej nesdavau savo grauzikus ir pasiseke... Tai va tikiuosi kam nors prisireiks.
Zooparduotuvėse PET24 pasirodė nauji kraikai (atrodo ukrainietiški)
(jei kas išbandysite parašykite savo atsiliepimus)
Celiuliozinis granuliuotas Polo Neo. Granulės 3-6 mm dydžio, supakuotas po 2 kg, kaina 5,99 euro.
https://www.pet24.lt...ierinis-kraikas
Polo Neo granuliuotas kukurūzinis organinis kraikas. Granulės 3-6 mm dydžio, supakuotas po 4 kg, kaina 5,99 euro
https://www.pet24.lt...ganinis-kraikas
(jei kas išbandysite parašykite savo atsiliepimus)
Celiuliozinis granuliuotas Polo Neo. Granulės 3-6 mm dydžio, supakuotas po 2 kg, kaina 5,99 euro.
https://www.pet24.lt...ierinis-kraikas
Polo Neo granuliuotas kukurūzinis organinis kraikas. Granulės 3-6 mm dydžio, supakuotas po 4 kg, kaina 5,99 euro
https://www.pet24.lt...ganinis-kraikas
As kukuruzini is akvazoo.lt sakausi (pries tai chipsi mais buko med. naudojau), bet radau internete lenkiska parduotuve sulietuvinta, ten yra kukuruzinio 10l. kaina 8.66 eu. Akvazoo 4l kaina 3.1 Eu.
Man patinka jo konsistencija, reikes sita pet24 paziureti kaip atrodo, nors man atrodo jis smulkintas ir kazkaip perdirbtas kad kates sysiukas susoktu... Reikes nusipirkti pakeli paziuret, jeigu ka katei sunaudosiu
Pusliapiai:
Akvazoo
Zoofast(lenkiska)
Man patinka jo konsistencija, reikes sita pet24 paziureti kaip atrodo, nors man atrodo jis smulkintas ir kazkaip perdirbtas kad kates sysiukas susoktu... Reikes nusipirkti pakeli paziuret, jeigu ka katei sunaudosiu
Pusliapiai:
Akvazoo
Zoofast(lenkiska)
QUOTE(Foxe @ 2016 07 08, 12:47)
As kukuruzini is akvazoo.lt sakausi (pries tai chipsi mais buko med. naudojau), bet radau internete lenkiska parduotuve sulietuvinta, ten yra kukuruzinio 10l. kaina 8.66 eu. Akvazoo 4l kaina 3.1 Eu.
Foxe, šitas yra kitoks nei kur jūs naudojate. Padovan ir Chipsi mais yra smulkūs "gabaliukai", o šitas ne smulkintas, o atvirkščiai "sustambintas" į granules, bet jis nėra sušokantis. Čia kaip alternatyva tiems žmonėms, kurie naudoja žiurkėms netinkamas spygliuočių medžio granules.
QUOTE(ORNELLA @ 2016 07 06, 19:09)
Ieškai laboratorinės, t.y. gimusios kokioje nors Lietuvos laboratorijoje ar turi omenyje vis dėlto dekoratyvinę žiurkę?
Jei vis dėlto nori dekoratyvinės, tai šiuo metu yra keletas skelbimų skelbiu.lt apie parduodamus žiurkiukus.
Tik žiurkės nėra auginamos po vieną, siūlau daugiau pasiskaityti/pasidomėti šiuo klausimu ir arba pakeitus nuomonę įsigyti dvi, arba pasiieškoti kitą gyvūnų rūšį, kurie puikiai gyvena po vieną.
Jei vis dėlto nori dekoratyvinės, tai šiuo metu yra keletas skelbimų skelbiu.lt apie parduodamus žiurkiukus.
Tik žiurkės nėra auginamos po vieną, siūlau daugiau pasiskaityti/pasidomėti šiuo klausimu ir arba pakeitus nuomonę įsigyti dvi, arba pasiieškoti kitą gyvūnų rūšį, kurie puikiai gyvena po vieną.
Labas dekoratyvininę žiurke žinau kad skelbiu.lt yra bet man labai toli o mano mieste nėra pirkti o is Kauno ar Vilniaus juk paštu neatsius, dar galėciau į šiaulius atvažioti ir tai ape 60 km
QUOTE(Sandraa9 @ 2016 07 26, 15:54)
Labas dekoratyvininę žiurke žinau kad skelbiu.lt yra bet man labai toli o mano mieste nėra pirkti o is Kauno ar Vilniaus juk paštu neatsius, dar galėciau į šiaulius atvažioti ir tai ape 60 km
Kai Klaipėdoje žiurkių veisimu užsiėmė Michailas, tai jis "siuntė" žiurkes į labai daug miestų. Gali pabandyti su juo susisiekti ir pkalausti kaip jis tai darydavo.
Jei gerai žinau tai Feisbuke anksčiau buvo puslapis, kuriame skelbdavosi žmonės, kurie kažkur važiuoja ir ieško pakeleivių.
Dar galima pabandyti ieškoti per šunininkus - dabar parodų metas ir krūva šunininkų važinėja į parodas po visą Lietuvą, nemanau kad jiems būtų problema pervežti porą žiurkiukų.
QUOTE(ORNELLA @ 2016 07 07, 12:07)
Papildyta:
Gal kas žino kur Urmo bazėje išsikėlė zooparduotuvė "Skaliaras" (kurioje būdavo pirkti žiurkių ir kitų graužikų/paukščių)? ji buvo šalia mėsos/daržovių turgaus, įėjimas tiesiai iš rampos, bet dabar ten vyksta remontas ir perplanavimas ir kiek suprantu zooparduotuvės ten daugiau nebus. Gal kas Urme matė ją naujoje vietoje?
Senokai buvau, bet lyg išsikėlė į patį priekį - geltonąją galeriją 5 salę (sandėlį).