Įkraunama...
Įkraunama...

Žiurkės-3

QUOTE(Kristi05 @ 2016 02 05, 20:07)
o jus is lenku uzsakinejate, nes galvoju, kokia pristatytmo suma gaunasi? o tarp ju jokio skirtumo nera, nes ryt pasukciau i akvazoo. Beje, mano pakankamai tvarkingos kakuti daro apacioj , sisiuka suprantu ne. Ka darote del kvapo panaikinimo sad.gif, valome kasdien narva, bet kazkaip

Aš anksčiau pirkdavau iš Akvazoo, nes lenkų parduotuvę radau visai neseniai. Kai išbaigsiu savo atsargas užsakinėsiu iš lenkų, nes gaunasi ir gerokai pigiau (su mano kiekiais tai jaučiasi), ir daug patogiau nes atveš į namus, nereikės tampytis.
Pagal kokybę aš jokio skirtumo nematau.
Dėl kvapo panaikinimo aš nieko specialiai nedarau, matyt nejautri kvapams esu biggrin.gif Lentynas ir namelius valau 1-2 kartus į dieną šlapiomis servetėlėmis, tualetą su kraiku ir kakučiais keičiu kas 2-4 dienas, hamakus keičiu kas 2-3 dienas, duodu daug tualetinio popieriaus į visus namelius, jį keičiu 1-2 kartus į dieną, būna gerokai šlapias nuo sysių biggrin.gif Kartą į savaitę visą narvą gerai išplaunu vonioje po dušu, su deguto ūkiniu muilu ir acto/vandens mišiniu.
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2016 02 04, 23:45)
O tai kakina irgi bele kur?

Na, daugiausia gal tų kakių yra apačioje, bet pilna ir balkonuose... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2016 02 09, 09:49)
Na, daugiausia gal tų kakių yra apačioje, bet pilna ir balkonuose... verysad.gif

Kakius iš balkono reikia atkakliai rinkti ir dėti į tualetą, gal išeis perauklėti.
Bet jei narvas aukštas tai vargu ar merginos sąžiningai bėgios į apačią, pabandykite dar vieną tualetą padėti kur nors per vidurį narvo aukščio.
Atsakyti
O kokių maždaug išmatavimų turi būti tualetas? Nes aš įdėjus tokį dangtelį nuo dėžutės, man jis atrodo nemažas, bet žiurkius niekaip ten "nepataiko", kakoja ir ant lentynų, ir ten, kur miega - žodžiu, belenkur biggrin.gif Kelis kartus mačiau vaizdelį, kai jis užsilipęs ant dėžutės krašto kakojo į priešingą pusę, nei reikėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2016 02 09, 14:03)
O kokių maždaug išmatavimų turi būti tualetas? Nes aš įdėjus tokį dangtelį nuo dėžutės, man jis atrodo nemažas, bet žiurkius niekaip ten "nepataiko", kakoja ir ant lentynų, ir ten, kur miega - žodžiu, belenkur biggrin.gif Kelis kartus mačiau vaizdelį, kai jis užsilipęs ant dėžutės krašto kakojo į priešingą pusę, nei reikėtų biggrin.gif

Pas mane tualetai dideli biggrin.gif kažkada bandžiau naudoti tuos specialius triušiams/šeškams trikampius, bet maniškiams jie buvo per maži, tik miegodavo juose.
Merginų narve kur kabo vietoj lentynų išmatavimai 46x33 cm (per visą narvo plotį ir beveik pusę ilgio), apačioje ant dugno du mažesni 27x34 cm
Atsakyti
NAUJA KRAIKAS
Celiuliozinis kraikas Wild Cats

Vakar nusipirkau naują kraiką - celiuliozinį Wild Cats. Atrodo taip
user posted image

Labai kietos pilkšvai-baltos granulės 3,5 mm skersmens. Kaip rašo gamintojas kraikas pagamintas iš ekologiškos celiuliozės žaliavos. Puikiai sugeria drėgmę, nedulka ir nesukelia alergijos, sudrėkęs išsaugo formą.
Rusijos žiurkių augintojai šį kraiką naudoja nuo 2012 metų, tiesa atsiliepimai labai skirtingi ir labai priešingi - nuo "puikus kraikas, labai patinka" iki "visiškai nepatiko" biggrin.gif
Labai džiugina kaina - vos 1,5 euro už 4 l.
Aš pirkau Kaune, Urmo bazėje, zooskyrelyje tarp daržovių ir mėsos turgaus.
Manau jei pasiskambinti pardavėjui, tai pasakytų ir daugiau taškų, gal ir kituose miestuose (UAB Žalioji banga, tel. (8 37) 263881 )
Po kelių savaičių naudojimo parašysiu savo atsiliepimą.
Būtų smagu jei ir kiti išbandytų ir parašytų savo nuomonę smile.gif
Atsakyti

Merginos, a ir jusu tokie velniuksciai, visa maista is indelio lauk krapsto, kazko skanaus suprantu ieskodami, bet tiesiog neimanoma, visai nevalgo suprantu tu ju specialaus maisto. na suprantu isrinktu vienos rusies kazkoki skanesta, bet dabar viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2016 02 23, 21:18)
Merginos, a ir jusu tokie velniuksciai, visa maista is indelio lauk krapsto, kazko skanaus suprantu ieskodami, bet tiesiog neimanoma, visai nevalgo suprantu tu ju specialaus maisto. na suprantu isrinktu vienos rusies kazkoki skanesta, bet dabar viska smile.gif

Pas mane gyvenantis jūsiškių brolis irgi taip daro biggrin.gif Kapsto indelį, į visas puses maistas skraido, nesuprasi, ką ten iškast tikisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2016 02 23, 22:18)

Pas mane visuose narvuose chebra irgi kapsto biggrin.gif iš pradžių ieško visokių "skaniukų", o paskui valgo kas lieka.
Bet aš jau seniai nepilu pilnų šėryklų, kad normaliai maitintusi maisto kasdien gauna tik tiek, tiek priklauso
Atsakyti
Ivairiu rusisu maista isbandziau, bet vakar sito davaiu, tai supratau, kad labai patiko, bet ten vien tik tie sausuciai http://www.zoofast.l...0g-p-13146.html , is kito pakelio kita misini dar pilu

QUOTE(ORNELLA @ 2016 02 24, 15:55)
Pas mane visuose narvuose chebra irgi kapsto  biggrin.gif iš pradžių ieško visokių "skaniukų", o paskui valgo kas lieka.
Bet aš jau seniai nepilu pilnų šėryklų, kad normaliai maitintusi maisto kasdien gauna tik tiek, tiek priklauso

Atsakyti
Dovanoju Vilniuje degu porelę. Apie 2 metų amžiaus. Sveikai maitinami, guvūs, linksmi, gyvens dar kokius 4-5 metus.

Taip pat dovanoju dvi žiurkes. Viena smėlio spalvos, kita juoda. Žiurkėms apie 1,5 metų, sveikos, guvios.

http://www.skelbiu.lt/23159149.html

http://www.skelbiu.lt/23159169.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 25 vasario 2016 - 21:03
QUOTE(Akmenskeltė @ 2016 02 25, 22:03)
Taip pat dovanoju dvi žiurkes. Viena smėlio spalvos, kita juoda. Žiurkėms apie 1,5 metų, sveikos, guvios.

Žiurkės taip trumpai gyvena, negi taip sudėtinga pasikoreguoti savo gyvenimą taip, kad tokiam senyvam amžiuje nereikėtų gyvūnams ieškoti kitų namų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORNELLA: 26 vasario 2016 - 00:18