Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

Panos?
Man regis, kad su šia dieta 500-700 kcal per diena gaunasi (kažkada skaičiavau tiksliai, tik nepamenu kur skaičiukai), tai va, nusprendžiau pasižiūrėti kiek maždaug gaunasi (turiu ir svarstyklytes, tai sveriu ir skaičiuoju).

user posted image
antras variantas
user posted image

Pvz. čia kiaušus įrašiau didelius, nes kažkada svėriau XL dydžio, o dabar kaimiški - nedidukai, tai du tik apie 90 g gaunasi.

Tai va, apie jokius 1000-1200 kccal kalba neina (čia įprastai maitinantis neturėtš būt mažiau, kad nesulėtėtų apykaita, bet keturiu dienų dietai, tai gal ir neaktualu g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 12 gegužės 2015 - 20:07
QUOTE(cap carap @ 2015 05 12, 21:06)

Tai va, apie jokius 1000-1200 kccal kalba neina (čia įprastai maitinantis neturėtš būt mažiau, kad nesulėtėtų apykaita, bet keturiu dienų dietai, tai gal ir neaktualu  g.gif )

Skaiciavau ir as 600-700kcal, tai yra (mano nuomone) organizmo kankinimas. Tos dietos laikaisui pries gal kokius 10 metu, tai nukrisdavo 3-4 kg, kurie "sekmingai" grįždavo, dabar jau "suaugau" mirksiukas.gif Tai suvokaiu, kad geriau numesiu mažiau padidinus kcazl kiekį, nesukėlusstreso organizmui, bet užtikrintai biggrin.gif
Na, matysim, kaip man seksis padidinus kcal kiekį, juk aš "ne rodiklis", kiekvienas elkimės, kaip ja atrodo geriau. O rėmus su delčia aš turiu, valgau mažiau, taip, kad rezultatą kažkokį pasieksim visos, svarbu jį išlaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
As rytoj ir bandysiu kazko padaugint ,bet visgi dieta ir yra dieta ,o mes butent ja ir pasirinkom ,tad galim ir be dietu tada Me ir su yvairiu maistu numest kg ,o as va normalaus maisto uzvalgius negaliu sustot tad turiu drastiskai laikytis dietos ,
Baigiau 4 diena ,šendien buvau laabai nervota ,pasekmes be bulkuciu ir pyragu biggrin.gif ,visgi as laikysiuos šio meniu ,baigsis delcia tada reiks bandyt paskaiciuot kcal ,nors plius minus apytiksliai ,nors nezinau kiek man reik kcal ,gal kuri moka paskaiciuot kiek man reiktu suvartot kad svoris kristu?Rasau savo ugy 164cm ir 56kg sei dienai ,jei kas galit paskaiciuokit rolleyes.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Taip, dieta yra dieta, bet jei stengiuosi per diena suvartot 1500, o dabar 1200, tai jau tikrai dieta mirksiukas.gif
Kiekveina renkasi, kas jai geriau,

Oksanele, maciau buvai Kaloriju skaiciavimo temj paziurek, siandien buvo ideta informacija, kaip paskaiciuoTi savo kcal 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(oksanele02 @ 2015 05 12, 21:50)
Rasau savo ugy 164cm ir 56kg sei dienai ,jei kas galit paskaiciuokit  rolleyes.gif  ax.gif  smile.gif

Bet is tikro, cia jau nebera ka mesti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 12 gegužės 2015 - 21:19
Simba buvau ,bet man su skaiciais sudetinga biggrin.gif kazkokiu veju priskaiciavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2015 05 12, 22:23)
Simba buvau ,bet man su skaiciais sudetinga biggrin.gif kazkokiu veju priskaiciavau lotuliukas.gif

Na, einu, paskaiciuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na siuo momentu atnaujineju spintos turiny ir zinokit tik skaiciukai nedideli atrodo ,bet matuojantis rubus visgi su dauguma atrodau dar subininga lotuliukas.gif ,tad reik kad butu graziai , o del to reik maziausiai kokiu -3kg ax.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2015 05 12, 21:25)
Na, einu, paskaiciuosiu lotuliukas.gif

Oi laabai aciu nes as gavau kazka panasaus 1330kcal kad kristu kg ,bet sakau as tokia skaiciuotoja tai gal kur ir pripainiojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2015 05 12, 22:27)
Na siuo momentu atnaujineju spintos turiny ir zinokit tik skaiciukai nedideli atrodo ,bet matuojantis rubus visgi su dauguma atrodau dar subininga lotuliukas.gif ,tad reik kad butu graziai , o del to reik maziausiai kokiu -3kg  ax.gif  smile.gif
Papildyta:

Oi laabai aciu nes as gavau kazka panasaus 1330kcal kad kristu kg ,bet sakau as tokia skaiciuotoja tai gal kur ir pripainiojau blush2.gif

paskaiciavau, 1400 kaip sakoma "gyvybei palaikyti". tai jei nori, kad kristu letai, bet uztikrintai, nevirsyk sios normos, bet kur jau tau krist??
O kas subininga atrodai, tai ko gero tik tau taip atrodo g.gif
Atsakyti
Simba aciu,nu bandyt bandysiu ir as veliau pasiskaiciuot kcal ,bet jei jau valgau tai valgau as blush2.gif per diena jauciu virs 5000 kcal pavarau,
Papildyta:
Na ka keliauju miegot ,rytoj bandysiu pradet 5 dienele smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
Po ketvirtos dienelės -300gr.
as suvartoju tikrai 1000kcal. per dieta ,
nes valgau dar ir ryte 6val. keliuosi 5.30 tai nedatraukciau iki 10val. schmoll.gif
12 su arbata taip pat koki jogurta ar ka suvalgau . Zodziu paskaičiavau , kad sunaudoju 1000kcal.
Tik pirma diena buvo be nukrypimų smile.gif
Man ir taip labai sunkiai einasi , vos tvardau save , o jei gyvent visai tiksliai kaip nurodyta delcioj , tada tiksliai neišlaikyčiau .

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif pradesiu 5 diena ,visgi stengsiuos neprigrybaut ax.gif smile.gif
Atsakyti
Ass siandien nukrypau, koleges gimke buvo, tai isbraukiu sia diena, vel rytoj saziningai laikysiuos pioneer.gif
Atsakyti