Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

Neiškenčiau sad.gif "susileidau" moliūgų sriubos ir sumuštinį (juoda duona plius avokadas) doh.gif
QUOTE(anerita* @ 2015 05 11, 09:52)
Jauciu del to gerai krenta kad pries delcia sugebejau per savaite 3kg priaugt , turbut skysciu buvo daug susikaupe .
O noreciau po delcios pasiekt 61 biggrin.gif

Tikiuosi, kad pavyks bigsmile.gif
QUOTE(muciacikee @ 2015 05 11, 21:04)
Oksanele02, kaip valgiau taip ir valgau, tik druskos beveik nevartoju arba lb mažai, pastebėdavau kad daugelį dalykų aš naudoju tiesiog iš įpročio-tas druskos berimas ant visko, cukraus deduos tik ant šaukštelio galo, tarkim bandelės.....irgi galvoju kam 3vnt jei galiu pasimėgaudama suvalgyt 1vnt ir LĖTAI smile.gif o didžiausias dalykas-tai geri orai, su mažyle važiuojam 1.5km su vežimu iki treniruoklių elipsinių....kol ji su kastuviuku aplinkui žaidžia, aš ant kiekvieno treniruoklio pasportuoju cool.gif reziume ką privalgau tą išvaikštau ir išsportuoju smile.gif

Šaunuolė good.gif
Atsakyti
Labas rytas
trečia diena atlaikyta , su nukrypimais , vakarienei vietoj varskes buvo 5 sušiai blush2.gif
po trečios dienos -400gr.

siandien laikausi toliau , bet valgyt jau noriu , toli dar
Papildyta:
QUOTE(cap carap @ 2015 05 11, 22:20)
Neiškenčiau  sad.gif "susileidau" moliūgų sriubos ir sumuštinį (juoda duona plius avokadas)  doh.gif

Nebaisiai nuklydai 4u.gif aš ir nuklystu truputuką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 12 gegužės 2015 - 05:00
Labas rytukas smile.gif Man po pirmos dienos -100g doh.gif Bet mmm parejo, tai tikiuosi jos cia koja kisa. Kazkaip man beveik visada delcia sutampa su tom dienom, o tada labai sunku nenuklysti ax.gif Vakar irgi vietoj varskes vakare surelius du sukirtau, bet nebegalejau kaip norejau doh.gif Na bet laikausi toliau. Nors iki 61kg sita delcia numest ir tai butu labai gerai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif pradedu 4 diena smile.gif visgi pasisveriau po triju dienu 56kg thumbup.gif ,o pradejau delcia 57,5kg ax.gif
Atsakyti
Ji smile.gif

Po pirmos dienos - 0,7 kg, mažoka, bet pati kalta ax.gif
QUOTE(anerita* @ 2015 05 12, 05:01)
<...>
Nebaisiai nuklydai  4u.gif  aš ir nuklystu truputuką  blush2.gif

Nepasakyčiau, vienas sumuštinukas man kainavo papildomas 205 Kcal doh.gif
Tarp kitko, sušiai nėra tokie nekalti unsure.gif rasiu paveiksiuk-parodysiu ax.gif

QUOTE(ruvilge @ 2015 05 12, 07:35)
Labas rytukas smile.gif Man po pirmos dienos -100g  doh.gif Bet mmm parejo, tai tikiuosi jos cia koja kisa. Kazkaip man beveik visada delcia sutampa su tom dienom, o tada labai sunku nenuklysti ax.gif Vakar irgi vietoj varskes vakare surelius du sukirtau, bet nebegalejau kaip norejau doh.gif Na bet laikausi toliau. Nors iki 61kg sita delcia numest ir tai butu labai gerai smile.gif

Būkit tikra, kad taip. 4u.gif Visuomet kaupia skysčius organizmas, o dar tas visokių nesąmonių poreikis tomis dienomis doh.gif Laikykitės mirksiukas.gif

QUOTE(oksanele02 @ 2015 05 12, 08:43)
Labas rytas  4u.gif pradedu 4 diena smile.gif visgi pasisveriau po triju dienu 56kg  thumbup.gif ,o pradejau delcia 57,5kg ax.gif

good.gif nes nuo tokio svorio jaučiu sunkiai krenta
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2015 05 12, 11:45)
nes nuo tokio svorio jaučiu sunkiai krenta

Turbut ax.gif bet man uztenka as ir nenoriu labai staigaus kritimo ,nes kas greit nukrenta greit man ir sugryzta doh.gif ,o per 10 delciavojimo dienu visgi manau kad pavyks vel preitos delcios rezultata pasiekt 55,100buvo ,tai 55kg man butu gerai ,aisku rezervo visgi reiktu koky 1kg biggrin.gif priaugimui ,bet jei nebus tai nebus nebeda schmoll.gif smile.gif
Papildyta:
Mano kava buvo 14 val blush2.gif ,pietus bus 15 val ,su laiku grybauju juodai ,bet man taip lengviau vakara atlaikyt rolleyes.gif ,seimynai verdu rugstyniu sriubyte ,o pati valgysiu dvi blauzdeles su raugintais kopustais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2015 05 12, 14:23)

Mano kava buvo 14 val blush2.gif ,pietus bus 15 val ,su laiku grybauju juodai ,bet man taip lengviau vakara atlaikyt  rolleyes.gif ,seimynai verdu rugstyniu sriubyte ,o pati valgysiu dvi blauzdeles su raugintais kopustais smile.gif

Mazoka mesytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 05 12, 13:51)
Mazoka mesytes biggrin.gif

Man daugoka lotuliukas.gif preita delcia tik vienos blauzdeles mesyte valgiau tik 0,60gr smile.gif
Papildyta:
O ir darzoviu daba suvalgau kalna ,preita delcia valgiau tik 120gr
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2015 05 12, 15:20)
Man daugoka lotuliukas.gif preita delcia tik vienos blauzdeles mesyte valgiau tik 0,60gr  smile.gif
Papildyta:
O ir darzoviu daba suvalgau kalna ,preita delcia valgiau tik 120gr

As lb bijau suletinti medziagu apykaita, tai skaiciuoju kcal, bandau pakelt jas iki 1200 per delcia. Mesos valgau 150 bent, varskes 200, darzoviu irgi daug. Tik kad jose beveik kcal nera.
Bet kas man darosi, nezinau, labai norisi saldaus, jei nesuvalgau bent 2 sald per diena, vsio "mirtis" man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 05 12, 15:34)
As lb bijau suletinti medziagu apykaita, tai skaiciuoju kcal, bandau pakelt jas iki 1200 per delcia. Mesos valgau 150 bent, varskes 200, darzoviu irgi daug.  Tik kad jose beveik kcal nera.
Bet kas man darosi, nezinau, labai norisi saldaus, jei nesuvalgau bent 2 sald per diena, vsio "mirtis" man doh.gif

As taip pat stengiuos bent kad 1000kcal butu per delcia , siandien yra tikimybe net ir virsyti ... Neislaikiau ir snekersa sukirtau doh.gif . Dabar sedziau ir jau apie vakariene galvoju unsure.gif
Oi kaip sunkoai sunkiai einasi unsure.gif
O dar tik ketvirta diena , nusiteikus laikytis 7 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 12 gegužės 2015 - 14:45
QUOTE(simba3 @ 2015 05 12, 14:34)

Ne tik tau ,tas pats man su bulkutem ir pyragais drebu kaip ju noriu ,parduotuvej priperku ju maisais ,kai pagalvoju 30eur per savaite jiems išleidziu ,jei pati daba negaliu valgyt ,šeimyna valgo ,bet perku iš yprocio ,bet ne delcios metu zinau kad vel ju valgysiu ,nes be ju as jau busiu baisiai nelaiminga ,kazkada delcioj vietoj obuoliu suvalgydavau sausainiu ar bulkute viena ,nes kitaip neitemdavau delcios ,ir ne tik tau kazkas darosi ,bet ir man labai sunku be ju
Papildyta:
Simba tai kiek kcal yra 4 dienu delcios meniu g.gif
Papildyta:
Visgi stengiuos but arciau delcios meniu ,tam ir laikausi dietos ,tai dziaugiuosi kad bent delcioj sugebu valdytis ,na o po delcios as visgi valgau daug ir visko ,as jau taip nusistacius ,ir po kol kas gerai man taip ax.gif smile.gif
Atsakyti
Oksanel, siaip stengiuos laikytis 1500 kcal per diena, o delcioje nusprendziau 1200.
Bet man taip ir gaunasi. Darzoves uzpilu alyvyuogiu aliejumi, vistiena kepu su slakeliu aliejaus, dar saldumynai, tai taip ir gaunasi. Na, cia mano isbandymas, neisiveriu, matysim penktadieni, gavosi kas ar ne. jei sversiu 78 - uzskaitysiu. biggrin.gif
Atsakyti