Labas merginos,
Rytoj prisijungiu ir as.
Ryt surasysiu duomenis ,bandysiu testi,kaip ir Oksanele 10-12 dienu
Na ka ir man antra diena atlaikyta
Simba ne neskaiciuoju kcal ,kita kart bandau paskaiciuot kcal bet iš akies ,nesveriu nieko ,o daugiau ziuriu ant pakeliu ka raso
Simba ne neskaiciuoju kcal ,kita kart bandau paskaiciuot kcal bet iš akies ,nesveriu nieko ,o daugiau ziuriu ant pakeliu ka raso
Labas rytas
PO antros dienos -700gr.
antra diena atlaikiau su grieku , puse hematogeno suvalgiau
bet vis tiek minusas buvo
PO antros dienos -700gr.
QUOTE(anerita* @ 2015 05 11, 04:55)
Labas rytas
PO antros dienos -700gr.
PO antros dienos -700gr.
Oho kaip gerai krenta per dvi dienas minus 2,1 kg mudviejų svoris panašus, bus įdomu stebėti kitimą tik jaučiu man taip šauniai nekris
QUOTE(Kavinka @ 2015 05 11, 08:08)
Labas rytas,
Busiu pati didziausia 89.9 kg, startuoju su 3 strategija, sversiuosi ne kasdien.
Sekmes jums ir man
Busiu pati didziausia 89.9 kg, startuoju su 3 strategija, sversiuosi ne kasdien.
Sekmes jums ir man
Nieko tokio-svarbu nuo kažko pradėti
Sveikos merginos Siandien startuoju ir as 7 dienom su 62,6kg. Meniu kartais pagal save pakoreguoju, bet man taip lengviau atsilaikyti Galutinis tikslas yra 54kg, bet tokie skaiciai man dar toli sviecia Siaip delcios dietos laikausi jau beveik du metus su dideliais nukrypimais, priaugimais ir numetimais. Pradejau sverdama 86kg
QUOTE(cap carap @ 2015 05 11, 09:55)
Oho kaip gerai krenta per dvi dienas minus 2,1 kg mudviejų svoris panašus, bus įdomu stebėti kitimą tik jaučiu man taip šauniai nekris
Jauciu del to gerai krenta kad pries delcia sugebejau per savaite 3kg priaugt , turbut skysciu buvo daug susikaupe .
O noreciau po delcios pasiekt 61
QUOTE(ruvilge @ 2015 05 11, 10:41)
Sveikos merginos Siandien startuoju ir as 7 dienom su 62,6kg. Meniu kartais pagal save pakoreguoju, bet man taip lengviau atsilaikyti Galutinis tikslas yra 54kg, bet tokie skaiciai man dar toli sviecia Siaip delcios dietos laikausi jau beveik du metus su dideliais nukrypimais, priaugimais ir numetimais. Pradejau sverdama 86kg
Oho
Labutis visoms smagu kad su kiekv delčia gretos šioje temoje tik didėja aną delčia užbaigiau su 59,6kg, šią pradedu su 60kg laikysiuos 5d griežtai o toliau jau žiūrėsiu tik šį kart be vyno, nes anoj delčioj su vynu užbaigdavau dieną tai lb apsunkusi jausdavausi, šįkart bandysiu kitaip
Sveikutes šendien trecia diena ,po kol kas puikiai sekasi ,vakare bus sunkiausia
Papildyta:
Oho kokia šaunuole ,tik 0,400gr te priaugai nuo anos delcios ,pavydziu ,tai gal visa laika po delcios prisiziurejei?
Papildyta:
QUOTE(muciacikee @ 2015 05 11, 13:49)
aną delčia užbaigiau su 59,6kg, šią pradedu su 60kg
Oho kokia šaunuole ,tik 0,400gr te priaugai nuo anos delcios ,pavydziu ,tai gal visa laika po delcios prisiziurejei?
Oksanele02, kaip valgiau taip ir valgau, tik druskos beveik nevartoju arba lb mažai, pastebėdavau kad daugelį dalykų aš naudoju tiesiog iš įpročio-tas druskos berimas ant visko, cukraus deduos tik ant šaukštelio galo, tarkim bandelės.....irgi galvoju kam 3vnt jei galiu pasimėgaudama suvalgyt 1vnt ir LĖTAI o didžiausias dalykas-tai geri orai, su mažyle važiuojam 1.5km su vežimu iki treniruoklių elipsinių....kol ji su kastuviuku aplinkui žaidžia, aš ant kiekvieno treniruoklio pasportuoju reziume ką privalgau tą išvaikštau ir išsportuoju