Asnjau po kavytes. Pasisveriau, pradedu su 79 kg.
Turiu klausima senbuvems.Oksanele
Ar jus tik 100 gr mesos pietums valgote? Kokia varske? Tik liesa?
Labas rytas
Aš ką tik atsikeliau , tai dabar kava gersiu , pradedu su 65.2kg.
laikysiuos 7 dienas
Aš ką tik atsikeliau , tai dabar kava gersiu , pradedu su 65.2kg.
laikysiuos 7 dienas
Kur visos? Išmirusios? Ar saulytė į lauką kviečia?
QUOTE(simba3 @ 2015 05 09, 14:41)
Kur visos? Išmirusios? Ar saulytė į lauką kviečia?
Joa kviečia , bet laikomes laikomes , tuoj bus obouliukas
alkana jauciuosi
QUOTE(**NoTa** @ 2015 05 09, 15:34)
Vis tik nusprendžiau Jungiuosi nuo rytojaus
faina , didesne kompanija , lengviau laikytis
Labas rytas
viena diena atlaikyta, pradedu antra , einam kavos
-1.4 po pirmos dienos
-1.4 po pirmos dienos
QUOTE(anerita* @ 2015 05 10, 08:04)
Labas rytas
-1.4 po pirmos dienos
-1.4 po pirmos dienos
Sveikute
Aš jau po kavytės.
Pas mane 0, nes vakar mmm prasidėjo, tai nepergyvenu. Tikiuosi, kad iš tikro svoris visgi pakrito.
Gal sakau kasdien nesisvert?
Sveikos.
Jungiuos vėl, nes "baliukai" padarė savo juodą darbą.
Jungiuos nuo rytojaus, nes šiandien jau spėjau "apsipusryčiauti"
anerita*,
puikūs rezultatai
Jungiuos vėl, nes "baliukai" padarė savo juodą darbą.
Jungiuos nuo rytojaus, nes šiandien jau spėjau "apsipusryčiauti"
anerita*,
puikūs rezultatai
Sveikutes pareinu ir as y delcia numetu ir vel priaugu ,nes ne delcios metu didelis apsivalgymas visgi nugali , bulkutes ,pyragai ,tinginiai ,šakociai valdo pas mane ,tad vel turiu ka mes nuo preitos delcios buvo 55,1kg ,pareinu su 57,5kg vakar pradejau ,bet meniu buvo tragiškai ne pagal delcia
11val buvo beliašas
15val kava late dyyydelis
18val pasuku varskyte su slyvom ir kvieciais 135gr
vsio ,
Sy ryta pradejau nuo 1kiaušinio ir riekeles duonos su siek tiek sviestuko ,pietums valgiau rukyto karšio,vakarienei bus pasuku varskyte 135gr ,na mano delcios meniu iškraipytas ,bet beveik visad as plius minus įdialiai nesilaikau ,bet va preita delčia tikrai beveik saziningai pagal dečia valgiau
Nuo rytojaus ir bandysiu pagal 4 dienu meniu valgyt ,tikiuosi vel ištemt maziausiai 10 dienu
Simba as nevisada 100gr mesos valgiau buvo kad tik 60gr ir darzoviu koky 120gr daugiausiai
Papildyta:
As tris delčias nesisveriau tad ir šia delcia sversiuos tik pabaigoj ,nes budavo kad kokioj 5 dienoj ir pliuso pamatydavau, tad nenoriu gadintis sau nervu ir šy karta, sendien buvo paskutinis rytas kada sveriausi ir po vakar tokio nevalgymo ryte 56,8kg ,vakar buvo 57,5kg tai liux pakrito per diena
11val buvo beliašas
15val kava late dyyydelis
18val pasuku varskyte su slyvom ir kvieciais 135gr
vsio ,
Sy ryta pradejau nuo 1kiaušinio ir riekeles duonos su siek tiek sviestuko ,pietums valgiau rukyto karšio,vakarienei bus pasuku varskyte 135gr ,na mano delcios meniu iškraipytas ,bet beveik visad as plius minus įdialiai nesilaikau ,bet va preita delčia tikrai beveik saziningai pagal dečia valgiau
Nuo rytojaus ir bandysiu pagal 4 dienu meniu valgyt ,tikiuosi vel ištemt maziausiai 10 dienu
Simba as nevisada 100gr mesos valgiau buvo kad tik 60gr ir darzoviu koky 120gr daugiausiai
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2015 05 10, 07:22)
Gal sakau kasdien nesisvert?
As tris delčias nesisveriau tad ir šia delcia sversiuos tik pabaigoj ,nes budavo kad kokioj 5 dienoj ir pliuso pamatydavau, tad nenoriu gadintis sau nervu ir šy karta, sendien buvo paskutinis rytas kada sveriausi ir po vakar tokio nevalgymo ryte 56,8kg ,vakar buvo 57,5kg tai liux pakrito per diena
QUOTE(oksanele02 @ 2015 05 10, 14:33)
Tiek mažai???
Tu nebandei paskaičiuotl, kiek maždaug delčios metu per dieną kcal sunaudoji??
Aš neištverciau nesisvėrus
antra diena atlaikyta , ir vakariene jau pavalgiau , reiks anksti eit miegot , kad lengviau būtų , nes oi kaip sunku
antra diena atlaikyta , ir vakariene jau pavalgiau , reiks anksti eit miegot , kad lengviau būtų , nes oi kaip sunku