Laba ryta,
Kava isvirta, savaitgalis prasideda. Susigalvojau namu ruosos darbu tai diena turetu but normaliai, va tik vakaro bijau:) Pasisveriau siryt, tai per tris dienas su nukrypimais , na gal beveik per dvi dienas 1,2kg
kaip noreciau kita penktadieni svert 70:)
Labas rytas, pas mane irgi -1 kg po pirmos dienos, bet vakar vakare pora sauju riesutu dar suvalgiau, is tikro nuo to vyno taip uzsimanai valgyt, net nezinau ar verta ji gerti... As irgi siandien tvarkysiu namus, kad kuo maziau minciu apie maista koks puikus salutinis dietos poveikis namams
Na merginos, kaip sekasi as tai po vakarykstes sventes vel grizau graziai i tuos pacius skaiciukus ar kas dar laikotes toliau siandien?
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 05 02, 08:18)
Na merginos, kaip sekasi as tai po vakarykstes sventes vel grizau graziai i tuos pacius skaiciukus ar kas dar laikotes toliau siandien?
As po vakar irgi nekokius skaicius pamaciau, gryztu i doros kelia. Kiek ta delcia tęsis, spėsim kazin ka nukrapstyt dar
QUOTE(Krista @ 2016 05 02, 10:05)
As po vakar irgi nekokius skaicius pamaciau, gryztu i doros kelia. Kiek ta delcia tęsis, spėsim kazin ka nukrapstyt dar
Jaunas prasideda penktadieni, tai kaip tik keturios dienos ir liko
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 05 02, 10:24)
Jaunas prasideda penktadieni, tai kaip tik keturios dienos ir liko
reik isilaikyt kaip nors:)
man siandien kazkaip labai norisi valgyt, galbut cia po vakaryksciu skanumynu visokiu kaip jums su valgyt norejimu?
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 05 02, 12:50)
man siandien kazkaip labai norisi valgyt, galbut cia po vakaryksciu skanumynu visokiu kaip jums su valgyt norejimu?
As tai kazkaip nenoriu valgyt, viskas normaliai
kaip praejo vakar diena? as vel vakare riesutu valgiau
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 05 03, 10:26)
kaip praejo vakar diena? as vel vakare riesutu valgiau
kol kas viskas gerai, tik vakar viriau vistiena tai druskos pamirsus ibėriau.
Na pas mane po delcios -2kg kaip Kristai sekesi?
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 05 06, 09:45)
Na pas mane po delcios -2kg kaip Kristai sekesi?
1,5kg labai mazai sakyciau