Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

Laba,
Po vakar -200 verysad.gif
Meniu
2kiausiniai su balinta kava
Vistienos kumpelis su troskintais kopustais
150 varskes su arbata ir medumi

Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2016 02 04, 08:25)
sveikos, kaip sekasi ?

man puikiai siandien ryte dar - 0,9 kg, tai viso 2,6 kg nuo pirmadienio  thumbup.gif vienintelis minusas man per sia dieta tai viduriu uzkietejimas  doh.gif tenka isgerti vaistu  ax.gif kaip jums sekasi ????  bigsmile.gif
mano siandien meniu bus kava su puse saukstuko cukraus, virti ryziai, burokeliai su vistiena, obuoliai ir varske, po to vynas  rolleyes.gif

As irgi nedraugauju su wc, kokius vaistus vartojat?
Atsakyti

Sveikutes.sekasi puikiai.šnd paskutine diena.ryt pasisversiu.
Del wc tai viskas tvarkoj.pamažinus kaloriju kieki,organizmas neturi kuom k....t 😃
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2016 02 04, 11:09)
Laba,
Po vakar -200 verysad.gif
Meniu
2kiausiniai su balinta kava
Vistienos kumpelis su troskintais kopustais
150 varskes su arbata ir medumi

Papildyta:
As irgi nedraugauju su wc, kokius vaistus vartojat?

dar vaisiu suvalgykit nors viena mirksiukas.gif vartoju jau senai kai reikia lasiukus Regulax, puikiai veikia, neskausmingai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, penkta diena - 500 g.troškintų daržovių.Kava, arbata,vanduo. Aš dar stipri smile.gif laikausi toliau (liko dar dvi dienos). Sversiuosi sekmadienį, tai matysim kaip čia bus g.gif
Atsakyti
Labas rytas.
-2.2.nei daug,nei mažai kaip 7dienom dietos.bet geriau letai ir užtikrintai 😉
Besilaikančioms sekmes ir geros dienos 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

pas mane siandien - 0,3 kg manau kaip po 4 dienos tai normalu, pirma diena daugiausia nukrenta, po to leciau, viso per 4 dienas beveik 3 kg thumbup.gif dar laikysiuosi siandien tikrai o savaitgali nezinau blush2.gif bet vistiek per daug neesiu lotuliukas.gif sekmes visoms thumbup.gif meniu bus iprastas ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, šešta diena 5-6 obuoliai, jau pradėjau depresuoti, bet susiimsiu ir ištversiu dar ir septintą dieną. Rytoj bus septinta diena-mineralinis. Prisiduosiu su rezultatais sekmadienį ax.gif turiningo savaitgalio visoms, tada bus mažiau pagundų. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Po keturiu dienu -1,2kg ax.gif
Aciu uz kompanija, iki kitos delcios mirksiukas.gif
Atsakyti
labas visoms drinks_cheers.gif

man po vakar dar - 200 gr . manau tikrai puikiai sekasi ir valgyti nenoriu , ta prasme ne badauju thumbup.gif visoms kurios po to galvoja ka daryti kad vel nepriaugti eikit i skyreli Mityba stiklines principu, tikrai super budas nes valgai ka nori tik mazom porcijom ir toliau liekneji thumbup.gif as isbandzius tai tikrai veikia tongue.gif
Atsakyti

Labukas smile.gif
Po septynių dienų -3 kg.
Atsakyti
Prasidėjo delčia. Šį mėnesį niekas nesilaikysit? Pavasaris prasidėjo, tuoj saulutės sulauksim...
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2016 03 01, 08:24)
Prasidėjo delčia. Šį mėnesį niekas nesilaikysit? Pavasaris prasidėjo, tuoj saulutės sulauksim...

Pradėjot? smile.gif

Aš gundausi ir mėtausi tarp delčios ir japoniškosios doh.gif ax.gif
Atsakyti