Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

Labas rytas 4u.gif pradedu 9 dienele thumbup.gif
Atsakyti
Natu saunuole thumbup.gif man kazkaip nesiseka su delcia susidraugauti verysad.gif lieku prie 5:2 sistemos, parasyk kai baigsi kiek nuritinai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liduute @ 2015 04 17, 09:18)
Natu saunuole thumbup.gif  man kazkaip nesiseka su delcia susidraugauti verysad.gif lieku prie 5:2 sistemos, parasyk kai baigsi kiek nuritinai. 4u.gif

Butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif Pradedu paskutine 10dienele thumbup.gif tikiuosi nesugadinsiu paskutines dienos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Na, kaip nuotaikos? Kaip rezultatai?

Pas mane nedidukas minusas -0,4 (viso per 5 dienas -2,4kg).

Šiandien baliukas, bijau, pglvoti kiek sugrįš verysad.gif nežinau koks meniu, bet tikrai žinau, kad saldumynams, šampei ne tikrai nepasakysiu blush-anim-cl.gif:

Oksanėle,
kaip rezultatai? Kada sversies? Ryt?

Liduute,
Man regis ir aš jundsiuos (jei nedings otyvacija) prie 5:2 sistemos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 18 balandžio 2015 - 10:13
QUOTE(cap carap @ 2015 04 18, 10:07)
Labas rytas smile.gif
Oksanėle,
kaip rezultatai? Kada sversies? Ryt?

Linkiu su saiku pasimegaut maistu mirksiukas.gif
Na o as nusprendziau rytoj dar pasilaikyt delcios ,o pirmadieny svertis jau ax.gif smile.gif man bus lengviau istvert sekmadieny zinant kad dieta neapsirysiu rytoj šašlu ir visokiu skanumynu smile.gif
Atsakyti
sveikos,o aš į 5 dienelę tik įžengiau ax.gif
Atsakyti

Labas
Aš išlaikiau 5dieneles viso minusa turejau -2.1kg. Siandien ir ryt nebesilaikysiu .
O nuo pirmadienio grįšiu prie maitinimosi panasaus i delcios dar iki penktadienio smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif bandysiu šendien dar pasilaikyt,kaip pavyks bus aišku tik vakare ax.gif smile.gif Jei istemciau butu 11dienele smile.gif
Atsakyti
Na ka šendienine dienele nebuvo labai kuda ,o ir meniu nebuvo pagal delčia ,tad rytinis rezultatas buvo toks po 10dienu delcios laikymosi manau laabai geras rezultatas55,100gr pradzioj buvo 58,5kg ,tad pabaigiau delcia panašiai tiek pat kg kiek ir po preitos delcios ,tada buvo po 12dienu 55,300kg ,manau kita men vel sugrysiu pasitobulint savo kuno linijas ax.gif smile.gif Linkiu visoms nepadvigubint numestu kg ,tuo pačiu ir sau ta paty taikau biggrin.gif
Atsakyti
labas,bandysiu ir aš 10 dienų ištempt,šiandien 7-ta...truputį vėluoju bet vistiek laikysiuos iki penktadienio..svoris trečia diena nustojo kritęs,bet aš nepasiduodu,nes per pirmas tris beveik 3 kg pamečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2015 04 20, 06:36)
labas,bandysiu ir aš 10 dienų ištempt,šiandien 7-ta...truputį vėluoju bet vistiek laikysiuos iki penktadienio..svoris trečia diena nustojo kritęs,bet aš nepasiduodu,nes per pirmas tris beveik 3 kg pamečiau smile.gif

Sekmes issilaikyt ax.gif smile.gif
Atsakyti