Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

QUOTE(Nika23 @ 2016 02 02, 09:59)
Sveiki,
Po pirmos dienos -700
Meniu:
2 kiausiniai su balinta kava
Vistienos kumpelis su virtais burokeliais ir zaliais svogunais
125gr varskes 4% su arbata saldinta medumi smile.gif

g.gif vaisiu truksta biggrin.gif

na ka siandien po pirmos dienos - 1,1 kg thumbup.gif tai nuotaika puiki ir toliau meniu bus toks
juoda kava be cukraus, 2 kiausiniai, garpuodyje virta zuvis su darzovemis, 2 obuoliai, varskyte, vynas biggrin.gif aisku daug vandens ir jei pavyks i pirtele bigsmile.gif
Atsakyti
Po pirmos dienos tik -400 g.gif
Meniu: arbata, 2 kiausiniai, arbata, 200 gr. krutinele virta+200 gr. darzoves, arbata, obuolys, 200 gr varske, arbata
Atsakyti
[quote=Liusii,2016 02 02, 08:38]
g.gif vaisiu truksta biggrin.gif
Ir vyno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 02 02, 10:47)
Po pirmos dienos tik -400  g.gif
Meniu: arbata, 2 kiausiniai, arbata, 200 gr. krutinele virta+200 gr. darzoves, arbata, obuolys, 200 gr varske, arbata

na nieko, meniu geras, kita diena bus daugiau, pirma diena daug skysciu netenkama, gal pas jus ju nebuvo daug biggrin.gif ryt bus daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2016 02 02, 13:03)
na nieko, meniu geras, kita diena bus daugiau, pirma diena daug skysciu netenkama, gal pas jus ju nebuvo daug  biggrin.gif ryt bus daugiau  mirksiukas.gif

Po praeitos savaites prievartinio organizmo valymo visais imanomais budais (apsinuodijimas), manau skysciu tikrai daug netekau biggrin.gif
Atsakyti
Trečia diena. Šiandien 500 g.ryžių. Jau laikausi gerai, nesisveriu. Ai dar kava,arbata,vanduo. 4u.gif
Atsakyti
Laba,
Po antros -300
Meniu:
2 kiausiniai su balinta kava
2 blauzdeles su virtais burokeliais ir spinatais
3 obuoliukai
150gr. varskes 4% su arbata ir medumi
Kaip jums sekasi, man vakar buvo sunkoka verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Po antros dienos -0 verysad.gif bet savijauta gera, pilvas ikrito
Taigi nepasiduosiu ir toliau.
Meniu toks pat kaip vakar rasiau.
Siandien vietoj vistienos bus kons. tunas
Atsakyti
Labukas. Ketvirta diena. Kava, vištiena,kalakutiena virta -500 g, daug arbatų ir vandens. Pusė dietos įveikta, liko kita pusė tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif sveikinimai su minusiukais 4u.gif
Žadėjau laikytis iki antradienio,bet pramėgojau į darbą,tai ne svoris galvoj buvo 😃.šnd tas pats.todel laikausi iki penktadienio.t.y.7 d😊
Sekmes,mergytes.nepasliskim 😉
Atsakyti
sveikos, laikomes toliau jei ir ner minusiuko mirksiukas.gif 4u.gif

pas mane siandien ryte - 0,6 kg thumbup.gif na kiek sios dietos laikausi tai panasiai man buna, laikysiuosi tikrai iki pektadienio, itraukiau ir bendradarbes tai laikomes trise ir visos laimingos thumbup.gif skrandyje lengva , jauti kad tikrai figura grazeja thumbup.gif sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 03 vasario 2016 - 23:10
sveikos, kaip sekasi ?

man puikiai siandien ryte dar - 0,9 kg, tai viso 2,6 kg nuo pirmadienio thumbup.gif vienintelis minusas man per sia dieta tai viduriu uzkietejimas doh.gif tenka isgerti vaistu ax.gif kaip jums sekasi ???? bigsmile.gif
mano siandien meniu bus kava su puse saukstuko cukraus, virti ryziai, burokeliai su vistiena, obuoliai ir varske, po to vynas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 04 vasario 2016 - 08:27