Aš nuo vakar taip pat delčiauju. Pradėjau su 66.1 kg, o šiandien 4.2 svarstyklės rodė Kaip tau sekasi? Ar lengva atsilaikyti? Man truputį galvą skauda, bet viskas bus gerai...tikiuosi atsilaikysiu
Aš nuo vakar taip pat delčiauju. Pradėjau su 66.1 kg, o šiandien 4.2 svarstyklės rodė Kaip tau sekasi? Ar lengva atsilaikyti? Man truputį galvą skauda, bet viskas bus gerai...tikiuosi atsilaikysiu
Ši karta nusprendžiau nesisvert kas diena.nes dažniausiai buna taip- 1d krenta~2kg,2d~0.7,3d O,o 4 d aš "paslystu" ir valgau visiškai ne pagal delčia 😃
Ši karta nusprendžiau nesisvert kas diena.nes dažniausiai buna taip- 1d krenta~2kg,2d~0.7,3d O,o 4 d aš "paslystu" ir valgau visiškai ne pagal delčia 😃
jungiuosi nuo siandien nezinau tik kiek dienu , 5 tai tikrai ugis 173 cm. svoris 66, 6 kg. tai va trukdo man kokie 4 - 5 kg kiek seniau laikydavausi tai apie 3 kg pavykdavo numest na po to sumazinti porcijas bandysiu ir vakare nevalgyti nieko kaloringo
Sveiki, Po pirmos dienos -700 Meniu: 2 kiausiniai su balinta kava Vistienos kumpelis su virtais burokeliais ir zaliais svogunais 125gr varskes 4% su arbata saldinta medumi