Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

QUOTE(eedit @ 2016 01 27, 08:34)
sveikos  4u.gif na ka, arteja dar viena delcia, ar bus kompanijos pasidietint?  essen.gif  bigsmile.gif

bus smile.gif, reik kazkaip ir man nusiteikt, tad bandysiu jungtis smile.gif
Atsakyti
Kada delcia bus ? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kas jungiasi?
Startuoju su 75.2 4d.
Atsakyti
Sveiki, as nuo pirmadienio ,reikia pries atostogas pora kg numest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2016 01 29, 09:47)
Labas rytas 4u.gif
Kas jungiasi?
Startuoju su 75.2  4d.

Aš nuo vakar taip pat delčiauju. Pradėjau su 66.1 kg, o šiandien 4.2 svarstyklės rodė smile.gif Kaip tau sekasi? Ar lengva atsilaikyti? Man truputį galvą skauda, bet viskas bus gerai...tikiuosi atsilaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuka83 @ 2016 01 30, 14:40)
Aš nuo vakar taip pat delčiauju. Pradėjau su 66.1 kg, o šiandien 4.2 svarstyklės rodė  smile.gif  Kaip tau sekasi? Ar lengva atsilaikyti? Man truputį galvą skauda, bet viskas bus gerai...tikiuosi atsilaikysiu smile.gif

Ši karta nusprendžiau nesisvert kas diena.nes dažniausiai buna taip- 1d krenta~2kg,2d~0.7,3d O,o 4 d aš "paslystu" ir valgau visiškai ne pagal delčia 😃
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2016 01 30, 16:30)
Ši karta nusprendžiau nesisvert kas diena.nes dažniausiai buna taip- 1d krenta~2kg,2d~0.7,3d O,o 4 d aš "paslystu" ir valgau visiškai ne pagal delčia 😃

Aš pirmą kartą šios dietos laikausi, bet ir planavau svertis tik po 4 dienų, bet neiškenčiau. Jaučiu, kad visą skysčių perteklių vakar išploviau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kas jungiasi?
171cm
59,6kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika23: 01 vasario 2016 - 07:30
Jungiuosi nuo siandien: 175 cm, 86.3 kg.
Atsakyti
Ir aš jungiuos. 7 d. pirmas variantas. Man jau antra diena. laikausi...smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

jungiuosi nuo siandien nezinau tik kiek dienu , 5 tai tikrai biggrin.gif ugis 173 cm. svoris 66, 6 kg. tai va trukdo man kokie 4 - 5 kg doh.gif kiek seniau laikydavausi tai apie 3 kg pavykdavo numest g.gif na po to sumazinti porcijas bandysiu ir vakare nevalgyti nieko kaloringo biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Po pirmos dienos -700
Meniu:
2 kiausiniai su balinta kava
Vistienos kumpelis su virtais burokeliais ir zaliais svogunais
125gr varskes 4% su arbata saldinta medumi smile.gif
Atsakyti