Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

QUOTE(dzigitas @ 2015 12 04, 10:53)
Oj,tikrai nepykstu  biggrin.gif tesiog nerealu per du kartus nuejus i wc pamest nuo 73,7 iki 67,5 cool.gif butu per daug fantastiska biggrin.gif

bet kaip butu fainai:) Nueini i tulika 4-5 kg neber:)
Atsakyti
merginos, gal kas bandet 5:2 dieta?
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2015 12 04, 11:37)
bet kaip butu fainai:) Nueini i tulika 4-5 kg neber:)

thumbup.gif biggrin.gif
Pasikeiciau batarke.galutinis rezultatas -1.3 cool.gif kazkaip mazoka,bet ir tai džiugina.kada sekanti delčia?
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2015 12 04, 11:59)
thumbup.gif  biggrin.gif
Pasikeiciau batarke.galutinis rezultatas -1.3  cool.gif kazkaip mazoka,bet ir tai džiugina.kada  sekanti delčia?

na as mastau jei per savaite numetus bent po 0,5- 1 kg, jau vien per menesi butu 2-4 kg, tai taip galima butu graziai ir tolygiai numest svori iki norimo, aisku nuo didesnio svorio daugiau krenta, bet jei tas virsvoris nedidukas tai nemanau kad sveika per savaite numest daug kg, o poto vel pradejus valgyt daugiau susigrazint tuos kg, aisku pradzioj buna skysciai pasisalina, riebalas sunkiau krenta, tai geriau po truputi ir palaispniui. Delcia raso bus iki 12.10, tai as manau savaitgali leisiu sau nedidelius nukrypimus, o pirmad dar 4 dienom pasilaikysiu pagal delcia, visai patiko thumbup.gif
Papildyta:
dar sekanti delcia sausio 2 d, tai bus kaip tik proga po nauju metu apsivalyti biggrin.gif
Atsakyti
Labas
Po triju dienu -1.3kg.
Atsakyti
Siandien man nelemta valgyt, turi buti iskrovos diena:)Juk nesiau pasisildyti pietus, atsidare dangtelis ir pietus atsidure ant zemes. Vakare gryzus nespesiu pavalgyti irgi, nes i svente, tai kaip atsilaikyti reiks jau gryzus jau namo po visko:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eedit @ 2015 12 04, 11:48)
merginos, gal kas bandet 5:2 dieta?

Nebandžiau, bet galvoju pabandyti arba šia dieta,arba 90 dienu suderintų produktų mitybos.Vis neapsisprendžiu -tai skaitineju forumus ir svarstau g.gif
Aš pamečiau per tris dienas tik 1 kg,šiandien jau ketvirta diena.Per praeita delčia sekesi geriau,gal ši karta perdažnai leidžiu sau nusideti:tai mandarina koki papildomai suvalgau vakare,ar obuoli ryte.Nesusikaupiu...o gerų rezultatų tai norisi labai...
Papildyta:
QUOTE(Krista @ 2015 12 04, 13:48)
Siandien man nelemta valgyt, turi buti iskrovos diena:)Juk nesiau pasisildyti pietus, atsidare dangtelis ir pietus atsidure ant zemes. Vakare gryzus nespesiu pavalgyti irgi, nes i svente, tai kaip atsilaikyti reiks jau gryzus jau namo po visko:)smile.gifsmile.gif

Šiandiena tu vargšele 4u.gif ,na bet pagalvok kaip rytoj džiaugsiesi jei atlaikysi šiandien iškrova.Visur galima rasti kanors gero bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2015 12 04, 14:25)
Nebandžiau, bet galvoju pabandyti arba šia dieta,arba 90 dienu suderintų produktų mitybos.Vis neapsisprendžiu -tai skaitineju forumus ir svarstau  g.gif
Aš pamečiau per tris dienas tik 1 kg,šiandien jau ketvirta diena.Per praeita delčia sekesi geriau,gal ši karta perdažnai leidžiu sau nusideti:tai mandarina koki papildomai suvalgau vakare,ar obuoli ryte.Nesusikaupiu...o gerų rezultatų tai norisi labai...
Papildyta:

Šiandiena tu vargšele  4u.gif ,na bet pagalvok kaip rytoj džiaugsiesi jei atlaikysi šiandien iškrova.Visur galima rasti kanors gero  bigsmile.gif

radau darbe obuoli ir suvalgiau prie kavos, gera iskrova gausis, bet vyno vakare gersiu, galeisu dvi taures vietoj vienos:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,ir vel pagaliau pirmadienis thumbup.gif
Juk vis dar DELČIA ,o kurgi jus dinge merginos???
Man sekasi neblogai,visu numečiau 2 kg,po vakar klyskeliu gryžo 500 gr,bet turejom svečiu,todel pateisinu save.Šiandiena vel gryžtu i doros kele.Sekmes merginos biggrin.gif
Atsakyti
Labas

Labai jau ramus savaitgalis buvo, matyt visos lepinosi, man is po savaitgalio +200g. Nuo siandien vel startuoju. Labai noreciau bent du kg pamest per likusias dienas:)
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2015 12 07, 11:44)
Labas

Labai jau ramus savaitgalis buvo, matyt visos lepinosi, man is po savaitgalio +200g. Nuo siandien vel startuoju. Labai noreciau bent du kg pamest per likusias dienas:)

Ydomu kiek dar liko šios delčios dienų?
Tau savaitgalis buvo palankesnis,per šiandiena ir ištarpinsi pliusiuka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2015 12 07, 15:41)
Ydomu kiek dar liko šios delčios dienų?
Tau savaitgalis buvo palankesnis,per šiandiena ir ištarpinsi pliusiuka. rolleyes.gif

Berods iki ketvirtaidienio delcia. na tikiuos vakare nepaslysti:) Galvoju kaip reiktu tik su pasukom issisukti.
Atsakyti