Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

Aš tai išmokau jau gyvent vakarais nevalgydama ax.gif , na kartais buna paslystu biggrin.gif
Jau ir taip daug pasiekus esu nuo 84kg iki 66.4kg . siandien ryte tiek buvo ax.gif Labai noriu turet tarp 58-60kg wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 12 03, 17:42)
Aš tai išmokau jau gyvent vakarais nevalgydama  ax.gif , na kartais buna paslystu biggrin.gif
Jau ir taip daug pasiekus esu nuo 84kg iki 66.4kg . siandien ryte tiek buvo  ax.gif Labai noriu turet  tarp 58-60kg  wub.gif

Ooo kaip tu nevalgai vakarais:) tada gal daug diena valgai, koks tavo meniu per diena, jei ne paslaptis
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2015 12 03, 18:01)
Ooo kaip tu nevalgai vakarais:)  tada gal daug diena valgai, koks tavo meniu per diena, jei ne paslaptis

Dabar panasus i delcios smile.gif
O siaip stengiiuosi itilpt i 1200-1500kcal. ,
Ne daug nevalgau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 03 gruodžio 2015 - 18:17
QUOTE(anerita* @ 2015 12 03, 18:09)
Dabar panasus i delcios smile.gif
O siaip stengiiuosi itilpt i 1200-1500kcal.  ,
Ne daug nevalgau  smile.gif

kad man taip buciau grazi, liekna ir laiminga:)
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 12 03, 17:42)
Aš tai išmokau jau gyvent vakarais nevalgydama  ax.gif , na kartais buna paslystu biggrin.gif
Jau ir taip daug pasiekus esu nuo 84kg iki 66.4kg . siandien ryte tiek buvo  ax.gif Labai noriu turet  tarp 58-60kg  wub.gif

Kaip fainai,turbut turi geležine valia? Per kiek laiko sugebejai pamesti tuos kg? Kas padejo,kokia dieta?Papasakok labai butu naudinga informacija.
Atsakyti
Labas rytas

Na ka penktadienis ir sunkus ateinantis savaitgalis reiks daug valios:) Per dvi dienas -700g, bet treciadieni buvi didelis sugriesijimas, tai sakyciau labai gerai cia man nukrito. Siandien iki pat vakaro velaus busiu uzimta tai tikiuosi nukris dar daugiau. Numesti beveik du kg, bent man labai jauciasi:)
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mane kazkokia nesamone gavosi unsure.gif pirmai buvo -1.3,o galutinis rezultatas tik -0.3 g.gif

per šias dvi dienas nemažai skysčiu išgeriau,o i wc mažai ejau.matyt skysciu prisikaupe.visa laika po darbo bunu kaip išpusta.
Pasilaikysiu dar šnd.
Atsakyti
sveikos, na ka siandien 5 diena, viso -2,1 kg, kazkaip mazokai,tikejausi daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eedit @ 2015 12 04, 08:50)
sveikos, na ka siandien 5 diena, viso  -2,1 kg, kazkaip mazokai,tikejausi daugiau  lotuliukas.gif

Visai grazus minusiukas 4u.gif
O as atsaukiu savo svori.nuejau pora kartu i wc,pasisveriau,tai isvis nesamone rodo.67,5 doh.gif .tikrai nesijauciu tokia lengva.reikia elementus keisti.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2015 12 04, 09:08)
Visai grazus minusiukas 4u.gif
O as atsaukiu savo svori.nuejau pora kartu i wc,pasisveriau,tai isvis nesamone rodo.67,5 doh.gif .tikrai nesijauciu tokia lengva.reikia elementus keisti.

Gal ir man reik keist elementus, nes uzlipu ant svarstyklių ir visad daug rodo:0 gal cia ne svoryje esme o elementuose:)
Nepyk as tik pajuokavau

tai kiek rodo kad numetei is viso
Atsakyti
Paimkite ir patikrinkite svarstykles jei jomis netikite.
Uzdeda 1-2 kg cukraus, miltu ar kitoki pilna pokeli. ir ziurote ar stitinka svori.
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2015 12 04, 10:30)
Gal ir man reik keist elementus, nes uzlipu ant svarstyklių ir visad daug rodo:0 gal cia ne svoryje esme o elementuose:)
Nepyk as tik pajuokavau

tai kiek rodo kad numetei is viso

Oj,tikrai nepykstu biggrin.gif tesiog nerealu per du kartus nuejus i wc pamest nuo 73,7 iki 67,5 cool.gif butu per daug fantastiska biggrin.gif
Atsakyti