Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

Labas rytas , sauletas ,

pas mane minus 200 gr mazoka wink.gif

reik dar pamazint porcijas
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 12 02, 09:35)
Labas rytas , sauletas ,

pas mane  minus  200  gr  mazoka  wink.gif

reik dar pamazint  porcijas

sveika, o tai kokios pas tave porcijos ? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif .Prisiduodu ir aš po pirmos dienos minusas 300 gr,kalta- žinoma pati,nes vakar nepavyko sažiningai laikytis,nuklydau doh.gif
Šiandien jaučiuosi kupina jėgu ir kimbu i darbus visa galva ,kad nereiktu galvoti apie maista,pokolkas sekasi puikiai biggrin.gif
Atsakyti
na kaip sekasi visoms? smile.gif as vel 4 val varskes privalgiau tai soti, geriu vandeni stiklinem, troskina labai
Papildyta:
bet tai ziuriu si dieta gerus iprocius ugdo, jokiu uzkandziavimu ir kas svarbiausia jokio valgymo vakarais, va jau trecia diena ir visai nera minties kaip anksciau kad vakare prie tv prisinest kokio nesamoningo maisto, dabar paziuriu zinias ar koki seriala ir duoduos po namus su siurbliuku robotuku biggrin.gif neatsizaidziu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dalila12345 @ 2015 12 02, 12:35)
Sveikos merginos  smile.gif .Prisiduodu ir aš po pirmos dienos minusas 300 gr,kalta- žinoma pati,nes vakar nepavyko sažiningai laikytis,nuklydau  doh.gif
Šiandien jaučiuosi kupina jėgu ir kimbu i darbus visa galva ,kad nereiktu galvoti apie maista,pokolkas sekasi puikiai  biggrin.gif

sveika, na svarbiausia minus, ne plius mirksiukas.gif kantrybes laikantis
Atsakyti
Varškytė suvalgyta.geriu arbatą...aš truputi ne pagal plana valgau,nes ryte papysryčiavus kava iš karto geriu...ir varškę irgi arbata užgeriu,nes viena ji man nlb...
šnd meniu:
2 virti kiaušiniai,a.š krienų,duona
kava su cukr.
salotos su feta ir 1 virtu kiaušiniu,duonos riekė
arbata
liesa varškė 180g.arbata su cukr.1a.š.
Papildyta:
Varškytė suvalgyta.geriu arbatą...aš truputi ne pagal plana valgau,nes ryte papysryčiavus kava iš karto geriu...ir varškę irgi arbata užgeriu,nes viena ji man nlb...
šnd meniu:
2 virti kiaušiniai,a.š krienų,duona
kava su cukr.
salotos su feta ir 1 virtu kiaušiniu,duonos riekė
arbata
liesa varškė 180g.arbata su cukr.1a.š.
Atsakyti
BaISUS didelis sugriesijimas, darbe buvo balius, bet atsilaikiau kiek imanoma, ryt nesisversiu, nes bijau:)
Atsakyti
Labas rytas
Per 2 dienas -1.1 kg. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 12 03, 06:47)
Labas rytas
Per 2 dienas -1.1 kg. smile.gif

Puikiai krenta.o as vakar vakare sausainių prikirtau... ax.gif gavom siuntinuka tai vaikas siulė man paragaut nes lb skanus,o kj paragavau tai 4 net suvalgiau... biggrin.gif cia man vietoj vyno... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,siandien pas mane minusiukas 400 gr,nors taip pat buvo saldziu nuodemiu,taciau sugebejau vakare atsilaikyti nuo maisto,paskutinis valgymas buvo 18 val.
Atsakyti
Laba

pastebejau, kad vakare reikia man kuo maziau valgyti, tada akivaizdus minusas, reik istvert kazkaip nevalgius vakare daug.
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2015 12 03, 10:37)
Laba
pastebejau, kad vakare reikia man kuo maziau valgyti, tada akivaizdus minusas, reik istvert kazkaip nevalgius vakare daug.

Manau- pasakyti yra lengva,o kaip tai padaryti praktikoje???
Ir lyg tyčia vakare pabunda žveriškas alkis,jei tik diena praleidi koki valgyma,arba sedi be veiklos prie televizoriaus blush2.gif nu bent jau man taip visada
Papildyta:
QUOTE(eedit @ 2015 12 02, 18:10)
na kaip sekasi visoms?  smile.gif as vel 4 val varskes privalgiau tai soti, geriu vandeni stiklinem, troskina labai
Papildyta:
bet tai ziuriu si dieta gerus iprocius ugdo, jokiu uzkandziavimu ir kas svarbiausia jokio valgymo vakarais, va jau trecia diena ir visai nera minties kaip anksciau kad vakare prie tv prisinest kokio nesamoningo maisto, dabar paziuriu zinias ar koki seriala ir duoduos po namus su siurbliuku robotuku biggrin.gif neatsizaidziu  lotuliukas.gif
Papildyta:

sveika, na svarbiausia minus, ne plius  mirksiukas.gif kantrybes laikantis

Kaip tau sekasi šiandiena?Ar patenkinta svarstykliu rodmenim?
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2015 12 03, 15:22)
Manau- pasakyti yra lengva,o kaip tai padaryti praktikoje???
Ir lyg tyčia vakare pabunda žveriškas alkis,jei tik diena praleidi koki valgyma,arba sedi be veiklos prie televizoriaus  blush2.gif nu bent jau man taip visada
Papildyta:

Kaip tau sekasi šiandiena?Ar patenkinta svarstykliu rodmenim?

Bet tikrai is kur tas alkis toks zveriskas vakare, juk per diena valgau normaliai, atrodo net ir nesinori, bet tik i kambary ir oplia
Atsakyti