Labas
As startuoju nuo siandien, tikrai nepakenks:), svoris kazkur 74,5kg, si karta turiu niekaip nepaslyst
As startuosiu nuo ryt 4dienoms
Praeita delcia baigiau su 69.3kg .
Dabar ateisiu bus apie 67.5kg tiek snd ryta buvo , tai ryt parasysiu tiksliau
Praeita delcia baigiau su 69.3kg .
Dabar ateisiu bus apie 67.5kg tiek snd ryta buvo , tai ryt parasysiu tiksliau
As ir ryt ateisiu.
Labas rytas
Pradedu nuo siandien delcia 4dienas
svoris siandien 67.5kg.
Pradedu nuo siandien delcia 4dienas
svoris siandien 67.5kg.
Labas rytas
Man visas grafikas viena val. anksciau, tai geriu arbatyte.
Man visas grafikas viena val. anksciau, tai geriu arbatyte.
Labas rytas.su pirma žiemos diena
Vakar diena labai lengvai praejo -1.1.
Vakar diena labai lengvai praejo -1.1.
labas rytas, na pirma diena liuksiskai praejo, jokios minties apie sausaini ar koki kita saldesi, tai siandien svoriukas 73, -1,5 kg
o vakar namie veiksmo turejau, tai nebuvo kada ir apie maista galvot parsiveziau dulkiu siurbliuka robotuka, tai kol visus namus prasisiurbiau, buvo grazu ziuret i savo naujaja namu seimininke, as po jos darbo tik slapiai visur praejau, zodziu kaifas buvo tvarkytis
Papildyta:
o tiksliai, jau ziemumze
su minusiuku
o vakar namie veiksmo turejau, tai nebuvo kada ir apie maista galvot parsiveziau dulkiu siurbliuka robotuka, tai kol visus namus prasisiurbiau, buvo grazu ziuret i savo naujaja namu seimininke, as po jos darbo tik slapiai visur praejau, zodziu kaifas buvo tvarkytis
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2015 12 01, 07:27)
o tiksliai, jau ziemumze
su minusiuku
Labas rytas ,
su ziema !!!!
as ir jungiuosi prie jusu ! praeita delcia - tik siek tiek pabandziau ir rezultatas man patiko , dabar labai laukiu vel , nes per pilnati apetitas nevaldomas , o energijos 0 buvo.
kaip faina as ir tokio noriu ypac dabar, kai isigijom dar viena suniuka , tai plauku kamuoliuku pilna.
is tikruju ,kai laikaisi dietos - labai svarbu tureti idomu uzsiemima,kad visos mintys butu uzimtos , bet ne maisto paieska
su ziema !!!!
as ir jungiuosi prie jusu ! praeita delcia - tik siek tiek pabandziau ir rezultatas man patiko , dabar labai laukiu vel , nes per pilnati apetitas nevaldomas , o energijos 0 buvo.
QUOTE(eedit @ 2015 12 01, 08:05)
labas rytas, na pirma diena liuksiskai praejo, jokios minties apie sausaini ar koki kita saldesi, tai siandien svoriukas 73, -1,5 kg
Papildyta:
Papildyta:
kaip faina as ir tokio noriu ypac dabar, kai isigijom dar viena suniuka , tai plauku kamuoliuku pilna.
is tikruju ,kai laikaisi dietos - labai svarbu tureti idomu uzsiemima,kad visos mintys butu uzimtos , bet ne maisto paieska
merginos, pagal kuri meniu varianta laikotes?
As eisiu uzsiimti karpiniais, namu papuosimu. kad nesedet virtuvei
QUOTE(eedit @ 2015 12 01, 08:34)
merginos, pagal kuri meniu varianta laikotes?
aha, man ir smalsu , kurio meniu laikotes ?
man pats pirmas atrodo lengviausias :
4 dienų DELČIOS MENIU
* 8 val. - puodelis arbatos (jei norisi saldžios, galima su šaukšteliu medaus)
* 10 val. - 2 virti kiaušiniai
* 12 val. - puodelis juodos kavos ar arbatos
* 14 val. - 100g virtos jautienos su daržovėmis
* 16 val. - 1-2 obuoliai
* 18 val. - 150g liesos varškės
* 20 val. - taurė raudono sauso vyno (arba arbata)