Laba,
Turbut pirma karta apsidziaugiau ryte atsikelusi, kad siandien pirmadienis, vien del to, kad nebebus visokiu pagandu ir galesiu gryzti su maistu i vezias. Nes vakar vakare taip nuciuoziau su kebabu ir alum i kaire, kad siaubs:) Bet as nekalta, aplinka kalta:)
Vioms linkiu sugryzimo i doros kelia
Labas rytukas,iš tikrųjų kaip smagu ,kad jau pirmadienis .Ir koks velnias trauke šį ryta pasisverti,dar reikejo pakenteti iki penktadienio,nes ši ryta pamačiau plius 700 gr labai apmaudu...Tačiau nubraukiau visas ašaras ir kimbu iš naujo.Bent jau savaitgali nepamečiau lanko sukimo,labai smagus užsiemimas,primena vaikyste .
Sekmes visom,kurios dar dietinasi
Sekmes visom,kurios dar dietinasi
Labas vakaras,kaip tylu šiam forume
O aš dar laikausi,šiandien 9 diena kaip mintu pagal delčios meniu.Pavyko numesti tik 2 su puse kg,žinoma buvau stiprei paslydus savaitgali,tačiau per vakar diena susigražinau penktadienio svori tačiau realiai praradau tris dienas,juk galejo buti geresni rezultatai,tuolabiau kai yra iško mesti svori...Bandysiu iki šeštadienio dar laikytis.Paskui pereisiu i sveikesne mityba su mažom porcijom,be saldumyu,be miltu,be vakariniu valgymu.
O aš dar laikausi,šiandien 9 diena kaip mintu pagal delčios meniu.Pavyko numesti tik 2 su puse kg,žinoma buvau stiprei paslydus savaitgali,tačiau per vakar diena susigražinau penktadienio svori tačiau realiai praradau tris dienas,juk galejo buti geresni rezultatai,tuolabiau kai yra iško mesti svori...Bandysiu iki šeštadienio dar laikytis.Paskui pereisiu i sveikesne mityba su mažom porcijom,be saldumyu,be miltu,be vakariniu valgymu.
oj aš savaitgalį paslydau irgi juodai... Tai daba nesisveriu atsisakiau vakarienių užtai
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 12, 06:31)
oj aš savaitgalį paslydau irgi juodai... Tai daba nesisveriu atsisakiau vakarienių užtai
Ir nesinori valgyti, as tai kaip zveris vakare noriu valgyt, nors tikrai normaliai pavalgau per diena
Labukas,palieku jus merginos iki sekančios delčios
Jau nesugebu atsispirti normaliam maistui,nebenoriu monotoniškos mitybos.Kasdien gaminu šeimai valgyti ir jau si dieta tapo persunki
Tikiuosi sugryžti kita menesi ir iki to laiko neprisiauginti vel nereikalingu kg
Sekmes visom ,kurios dar liekat ir ištvermes
Jau nesugebu atsispirti normaliam maistui,nebenoriu monotoniškos mitybos.Kasdien gaminu šeimai valgyti ir jau si dieta tapo persunki
Tikiuosi sugryžti kita menesi ir iki to laiko neprisiauginti vel nereikalingu kg
Sekmes visom ,kurios dar liekat ir ištvermes
sveikos, na ka, arteja delcia, kas i kompanija? as startuosiu nuo rytojaus
QUOTE(eedit @ 2015 11 29, 21:20)
Į kompaniją nuo antradienio nors jau kelias dienas pagal delčios meniu valgau su šiokiais tokiais nukrypimais...bet nuo antradienio tada rinčiau imsiuosi....
Kada delčia ?
QUOTE(eedit @ 2015 11 29, 21:20)
Sveika.prisijungiu.startuoju su 74 kg
QUOTE(dzigitas @ 2015 11 30, 10:14)
Sveika.prisijungiu.startuoju su 74 kg
sveika, na sekmes mums pas mane ir panasus startas 74,5