Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

QUOTE(dalila12345 @ 2015 11 06, 15:19)
Sveikinu juk ykopei i 6 lygi  thumbup.gif super vis mažiau nei 70.Šaunuolė laikyk gerus rezultatus ir toliau  biggrin.gif
Papildyta:

taigi džiauktis reikia kad po 4 dienu net -2 kg juk tai visteik pergale.Manau susimatysim per kita delčia.Sekmes mergyte,neprarask pasitikejimo savo jegom  rolleyes.gif
Papildyta:

nepasiduokim nors mes,judam toliau su delčia  4u.gif
Tau pajudejo svoris žemyn,su kuo ir sveikinu tave  4u.gif  ,o aš ystrigau vakar dienoj,ši ryta išvydau tapati svori,kad ir kaip apmaudu nepasiduosiu savigraužai visvien norisi išvysti mažiau nei 70  bigsmile.gif

Sėkmės.nepasiduok...man nuo sekmad iki šiandien nusirideno 1kg.lb dėl to džiaugiuosi,nes laikiausi tik pačio principo delčios.buvo ir pro šalį kai kas...bet rezultatai lb džiugina:)
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 11 06, 07:52)
man paprastai nesinori , vos viena sugebu iveikt biggrin.gif

Na aš vis nenusiperku vyno,o gal tikrai jis padetu schmoll.gif reiks keliauti i parduotuve vyno ir rytoj bus matyt,vistik savaitgalis-reikia palepinti save thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nepoli @ 2015 11 06, 14:22)
Sėkmės.nepasiduok...man nuo sekmad iki šiandien nusirideno 1kg.lb dėl to džiaugiuosi,nes laikiausi tik pačio principo delčios.buvo ir pro šalį kai kas...bet rezultatai lb džiugina:)

Ačiū tau ,manau čia esančiom visom net menkiausias minusas yra didele pergale,džiaugiuosi ir už tave biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
Siandien dar -100gr.
islaikiau 6dienas
daugiau nebesilaikau , viso numeciau 3.1kg. siandien svoris 69.2kg

ateisiu kita delcia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 11 07, 08:34)
Labas rytas
Siandien dar -100gr.
islaikiau 6dienas
daugiau nebesilaikau , viso numeciau 3.1kg. siandien svoris 69.2kg

ateisiu kita delcia  wub.gif

Labas rytas,puikus rezultatai !Sekmes,kokios mitybos principu žadi prisilaikyti toliau?
Aš šį ryta užlipus ant svarstyklių pamačiau kad dar nutirpo 400 gr,taigi 72,8 kg dar tolimas keles laukia iki 68 kg.Toks butu pradinis mano tikslas.
Laikausi toliau,su vynu ir skaniau ir linksmiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2015 11 07, 09:09)
Labas rytas,puikus rezultatai !Sekmes,kokios mitybos principu žadi prisilaikyti toliau?
Aš šį ryta užlipus ant svarstyklių pamačiau kad dar nutirpo 400 gr,taigi 72,8 kg dar tolimas keles laukia iki 68 kg.Toks butu pradinis mano tikslas.
Laikausi toliau,su vynu ir skaniau ir linksmiau smile.gif

thumbup.gif
Zadu maitintis sveikai , maziau slamsto kist į save smile.gif , vakare neprisiest unsure.gif
Norečiau kita delcia grįžt su dar mazesniu svoriu , tikiuosi pavyks rolleyes.gif
Per delcia organizmas turbut jau apsiprato , ir ne taip norisi saldumynų ir viso to slamšto thumbup.gif
Atsakyti
laba

Na as dar laikausi, bet savaitgali bus laaabai sunku.
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 11 07, 09:47)
thumbup.gif
Zadu maitintis sveikai , maziau slamsto kist į save smile.gif , vakare neprisiest  unsure.gif
Norečiau kita delcia grįžt su dar mazesniu svoriu , tikiuosi pavyks  rolleyes.gif
Per delcia organizmas turbut jau apsiprato , ir ne taip norisi saldumynų  ir viso to slamšto  thumbup.gif

Sekmes thumbup.gif sveika mityba geros savijautos pagrindas .
Ir as pastebejau, kad daug mažiau norisi saldumynu ir jei kas šalia valgo tai taip nebegundo schmoll.gif jaučiu ,kad ir porciju dideliu nebereikia visai sotu nuo 2 kiaušiniu,ar kefyro stiklines...
Papildyta:
QUOTE(Krista @ 2015 11 07, 10:05)
laba
Na as dar laikausi, bet savaitgali bus laaabai sunku.

nepasiduok,jei troškima turi 4u.gif juk po savaitgalio galima gryžti į doros kele 4u.gif
Galvoju ,kad savaitgali reiktų truputuka pakoreguoti mityba pagal save,taip bus lengviau prisiderinti prie šeimos blush2.gif O pirmadieni vel sažiningai maitintis,taip gal nepabos taspat maistas ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš vis dar čia smile.gif Vakar buvo nesekminga dienele,nes labai nugrybavau su maistu.Buvo svečių atvaževe ir pasidare labai sunku nevalgyti su visais...pasidaviau.Šiandiena jau net nenoriu svertis,žinau nieko gero nepamatyčiau,teks palaukti pora dienų.Ir vel laikausi mitybos plano rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2015 11 08, 10:48)
Labas rytas, aš vis dar čia  smile.gif Vakar buvo nesekminga dienele,nes labai nugrybavau su maistu.Buvo svečių atvaževe ir pasidare labai sunku nevalgyti su visais...pasidaviau.Šiandiena jau net nenoriu svertis,žinau nieko gero nepamatyčiau,teks palaukti pora dienų.Ir vel laikausi mitybos plano  rolleyes.gif

As ir prisigrybavau, taip kad dieta prasites dar tikrai ilgai:)
Atsakyti
aha,tu teisi Krista rolleyes.gif
Atsakyti
Po vakar pas mane +500gr . o atrodo tikrai laikiausi ir daug nevalgiau , bet va unsure.gif
Paskaiciavau tai surinkau apie 1300kcal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 08 lapkričio 2015 - 11:36
QUOTE(anerita* @ 2015 11 08, 11:35)
Po vakar pas mane +500gr . o atrodo tikrai laikiausi ir daug nevalgiau , bet va  unsure.gif
Paskaiciavau tai surinkau apie 1300kcal.

Labai nesinervuok,gal tik skysčiai užsilaikė.Juk 1200-1500 kcal yra normali dienos norma,bent jau kiek aš žinau blush2.gif
Galima daryti išvada -savaitgalis visom pavojingas,geriau net nesisverti mirksiukas.gif
Atsakyti