Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

QUOTE(Krista @ 2015 11 05, 12:39)
Tai man si dieta netinka, nes mmm praktiskai visad per delčia:) As jau siandien is zlasties vakare taure vyno paskanausiu:)

Ai dar pasigirsiu trecia vakara minu elipsini:)

Na man irgi ne kažką nukrito..bet kadangi jau daugiau kaip mėn prisilaikau su valgymų,tai ir neturi greit krist...beto ne visai pagal dieta maitinuos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2015 11 05, 11:39)
Tai man si dieta netinka, nes mmm praktiskai visad per delčia:) As jau siandien is zlasties vakare taure vyno paskanausiu:)

Ai dar pasigirsiu trecia vakara minu elipsini:)

tarp kitko, jei geras sausas raudonas vynas, tai jis kai tik gali padeti, pagreitinti medziagu apykaita ir gal pakristu netgi svoris...
Atsakyti
Sveikos delčiautojos,taigi neiškenčiau ir ši ryta pasisveriau ,kad matyčiau ar yra bent koki rezultatai-viso labo nudilo pora kg dabar sveriu 73,2 .Galvoju ir aš šios dietos laikytis iki kito savaitgalio butu 10 dienu.Galbut nepavyks visada sažiningai laikytis šios mitybos,tai manau pabandysiu 2 arba 3 varijanta delčios.Beje ir aš pradejau lanka sukti,mete sesuo man lanko sukimo iššuki 30 dienu- nepasiduosiu clap.gif .
Papildyta:
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 04, 18:47)
mano va dydis porcijos

user posted image

oho kaip daug atrodo biggrin.gif bet čia iš arti fotkinta. Mėsos 150g buvo žalios smile.gif

niam niam koki skanus pietus,aš ir panašiom porcijom valgau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2015 11 05, 13:52)
tarp kitko, jei geras sausas raudonas vynas, tai jis kai tik gali padeti, pagreitinti medziagu apykaita ir gal pakristu netgi svoris...

O vyno tai noriu:) o kuo butu galima keist varske, nu gerklej jinai man stringa visais pavidalais:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista: 05 lapkričio 2015 - 16:38
QUOTE(Krista @ 2015 11 05, 17:36)
O vyno tai noriu:)  o kuo butu galima keist varske, nu gerklej jinai man stringa visais pavidalais:)

Esmė juk baltimai..tai gali keist kefyru,kuaušiniais,žuvim,liesa mėsa...
Atsakyti
Vsio, išgėriau paskutinį lašą vyno biggrin.gif šis mėnuo baigtas. Buvo neįtikėtinai lengva smile.gif žiūrėsim kokie ryt galutiniai rezultatai.

Esu seniau darius eksperimentą- su vynu krenta daugiau kg biggrin.gif Todėl visad laikaus šio punkto biggrin.gif

Varškės nevalgau, vietoj jo- stiklinė kefyro
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 05, 21:04)
Vsio, išgėriau paskutinį lašą vyno biggrin.gif  šis mėnuo baigtas. Buvo neįtikėtinai lengva smile.gif žiūrėsim kokie ryt galutiniai rezultatai.

Esu seniau darius eksperimentą- su vynu krenta daugiau kg biggrin.gif Todėl visad laikaus šio punkto biggrin.gif

Varškės nevalgau, vietoj jo- stiklinė kefyro

Parasyk kiek tau pavyko pamesti kilogramu,ydomu kaip čia sekasi visom delčiauti? Ir primink nuokokio svorio pradejai,žinoma jei tai nepaslaptis wink.gif ?
As ir gi džiaugiuosi pakankamai lengvai atlaikiusi šias 4 dienas,tačiau dar neketinu sustoti,butų idelu 10 dienu .Ar bus dar prisilaikančių delčios mitybos toliau?
Atsakyti
Labas rytas
5 dienos atlaikyta , bet man nera lengva , spaudziu save smile.gif
viso -3kg. (pradejau 72.3 , siandien 69.3kg)
toliau laikausi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 06 lapkričio 2015 - 05:35
QUOTE(dalila12345 @ 2015 11 05, 23:25)
Parasyk kiek tau pavyko pamesti kilogramu,ydomu kaip čia sekasi visom delčiauti? Ir primink nuokokio svorio pradejai,žinoma jei tai nepaslaptis wink.gif ?
As ir gi džiaugiuosi pakankamai lengvai atlaikiusi šias 4 dienas,tačiau dar neketinu sustoti,butų idelu 10 dienu .Ar bus dar prisilaikančių delčios mitybos toliau?

aha ir Š didielis pavyko. po vakar plius 200gr doh.gif aš suprantu čia todėl, kad 4 dienas wc nebuvau rimtai doh.gif nu tiek sunervino iki negaliu doh.gif

Sumoj -2kg per 4 dienas doh.gif

pradėjau 84,4 kg.

Daugiau nesilaikysiu iki kito mėn, nes persistengus- imsiu nebekęst delčios lotuliukas.gif

Atsakyti
As laikysiuos toliau, pagaliau ir man pajudejo svoris 1.4 kg.

Sakot su vynu lengviau krenta, i jei po vienos taures noresis dar vienos:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2015 11 06, 07:16)
Sakot su vynu lengviau krenta,  i jei po vienos taures noresis dar vienos:)smile.gifsmile.gifsmile.gif

man paprastai nesinori , vos viena sugebu iveikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 11 06, 05:34)
Labas  rytas
5 dienos atlaikyta , bet man nera lengva , spaudziu save smile.gif
viso -3kg. (pradejau 72.3 , siandien 69.3kg)
toliau laikausi  bigsmile.gif

Sveikinu juk ykopei i 6 lygi thumbup.gif super vis mažiau nei 70.Šaunuolė laikyk gerus rezultatus ir toliau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 06, 06:12)
aha ir Š didielis pavyko. po vakar plius 200gr doh.gif  aš suprantu čia todėl, kad 4 dienas wc nebuvau rimtai doh.gif  nu tiek sunervino iki negaliu doh.gif

Sumoj  -2kg per 4 dienas doh.gif

pradėjau 84,4 kg. 

Daugiau nesilaikysiu iki kito mėn, nes persistengus- imsiu nebekęst delčios lotuliukas.gif

taigi džiauktis reikia kad po 4 dienu net -2 kg juk tai visteik pergale.Manau susimatysim per kita delčia.Sekmes mergyte,neprarask pasitikejimo savo jegom rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Krista @ 2015 11 06, 07:16)
Sakot su vynu lengviau krenta,  i jei po vienos taures noresis dar vienos:)smile.gifsmile.gifsmile.gif

nepasiduokim nors mes,judam toliau su delčia 4u.gif
Tau pajudejo svoris žemyn,su kuo ir sveikinu tave 4u.gif ,o aš ystrigau vakar dienoj,ši ryta išvydau tapati svori,kad ir kaip apmaudu nepasiduosiu savigraužai visvien norisi išvysti mažiau nei 70 bigsmile.gif
Atsakyti