aš vakar pusę obuolio išmečiau, man neskanu jis galvoju o jeigu obuolį pakeist dviem mandarinais? reik eit sužiūrėt kalorijų skirtumus
As jei nematysiu ryt 70, patraksiu:)
neturiu kriaušės turėjau mandarinų, tai du suvalgiau. aj gal nieko baisaus. Tik manau juose daugiau cukraus gaunasi
bet pietūs mane džiugina. Šiandien buvo virti kalakurienos kukuliai su vėlgi mano mylimiausiom troškintom daržovėm. Išvis, nu kaip aš mėstu brokolius ir žiedinius kopūstus virtus, galėčiau valgyt kasdien
bet pietūs mane džiugina. Šiandien buvo virti kalakurienos kukuliai su vėlgi mano mylimiausiom troškintom daržovėm. Išvis, nu kaip aš mėstu brokolius ir žiedinius kopūstus virtus, galėčiau valgyt kasdien
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 04, 17:41)
neturiu kriaušės turėjau mandarinų, tai du suvalgiau. aj gal nieko baisaus. Tik manau juose daugiau cukraus gaunasi
As tai dvi dienas valgiau brokolius ir ziedinius su zuvim, dabar biski pakeiciau darzoves bet su zuvim:)pasidariau astriai. O as galvoju gal perdaug darzoviu valgau, zuvies tikrai nesiekia 100, o darzoviu kalnas:)
mano va dydis porcijos
oho kaip daug atrodo bet čia iš arti fotkinta. Mėsos 150g buvo žalios
QUOTE(dalila12345 @ 2015 11 04, 17:34)
Ir as noreciau pamatyti 70,taciau tiek daug neimanoma numesti per 4 dienas,pradejau 75 kg svoriu,žinoma pasvajoti galima
AguonuLaukas ,manau geriau butu obuoli keisti i kriauše ,jie panasiausi
AguonuLaukas ,manau geriau butu obuoli keisti i kriauše ,jie panasiausi
As iki kito antradienio planuoju laikytis, uztai ir noriu 70 pamatyti
Papildyta:
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 04, 18:47)
mano va dydis porcijos
pas mane darzoviu biski daugiau
Labas rytas
Aš maitinuosi pagal delcia, bet produktus nebutinai delcios , kazkiek nukrįpstu į šona
Vakar buvo griekų 12val. 3sald suvalgiau
bet minusa snd turiu -300gr.
per 4 dienas nukrito -2.7kg.
bet dar ir toliau laikausi , tikiuosi negriešyti daugiau
Aš maitinuosi pagal delcia, bet produktus nebutinai delcios , kazkiek nukrįpstu į šona
Vakar buvo griekų 12val. 3sald suvalgiau
bet minusa snd turiu -300gr.
per 4 dienas nukrito -2.7kg.
bet dar ir toliau laikausi , tikiuosi negriešyti daugiau
pasimečiau gramuose, bet po 3 dienų -2,2 kg berods
gal ir nieko
gal ir nieko
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 05, 07:39)
Jetau kaip fainai,
siandien pasiveriau -0kg, nieko nesuprantu, gal cia mmm kaltos, laikysiuos iki pat delcios pabaigos, mistika kazkokia
QUOTE(Krista @ 2015 11 05, 10:07)
Jetau kaip fainai,
siandien pasiveriau -0kg, nieko nesuprantu, gal cia mmm kaltos, laikysiuos iki pat delcios pabaigos, mistika kazkokia
kai menesines buna, organizmas kaupia skyscius. Svorio tikriausiai numetet, bet siuo metu skystis uzsilaike, tai nesimato.
dabar nesilaikau sios dietos, bet taip mastau.... 19 valanda galima isgert taure vyno, o jei ne, tai arbata be cukraus. Bet vynas kaloriju turi, tai kodel jo negalima pakeist kazkuo, kad irgi truputuka tu kaloriju turi, o vandeniu
QUOTE(Leksa @ 2015 11 05, 10:18)
kai menesines buna, organizmas kaupia skyscius. Svorio tikriausiai numetet, bet siuo metu skystis uzsilaike, tai nesimato.
dabar nesilaikau sios dietos, bet taip mastau.... 19 valanda galima isgert taure vyno, o jei ne, tai arbata be cukraus. Bet vynas kaloriju turi, tai kodel jo negalima pakeist kazkuo, kad irgi truputuka tu kaloriju turi, o vandeniu
Tai man si dieta netinka, nes mmm praktiskai visad per delčia:) As jau siandien is zlasties vakare taure vyno paskanausiu:)
Ai dar pasigirsiu trecia vakara minu elipsini:)