Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

QUOTE(dalila12345 @ 2015 11 03, 10:50)
Labas rytas,vakar buvo pirma diena kailaikiausi delcios dietos,deja siek tiek nesekmingai ir as pagriesijau,taciau vakare jau nevalgiau varskes,nubaudziau save.Kiek pavyko numesti ar priaugti nezinau,pabijojau svertis.Nusprendziau pasisverti po 4 dienu,jei iskesiu neuzlipus ant svarstykliu.Šiandien labai stengsiuosi laikytis saziningai ir nepraleisti valgymu,bei nepadauginti mesytes.
O jus  merginos,visa maista sveriat,ar metuojat is akies?

as tai sita dieta zinau jau daug metu ir esu laikiusis belenkiek kartu (cia nesigiriant visai, tiesiog man ji tinka ir patinka, nes kazkaip nepraalkstu). todel maisto tikrai nesveriu, o kam? ar suvalgysi 150 ar 200g mesos arba zuvies, koks gi skirtumas? na, taip, sakysit, is principo reiketu, bet ... o taciau as to nedariau niekad, ir man svoris puikiausiai krenta tongue.gif
po vakar dienos tik -0.4, bet vakare suvalgiau kelis keptos bulvytes gabaliukus, baisiai norejosi, be to varske valgau su biskiuku medaus, nu negaliu kitaip, ir kava geriu su siek tiek medaus ... arbata geriu be cukraus, o kavos negaliu be nieko
sekmes visoms besilaikancioms 4u.gif
Atsakyti
sako jeigu gera dieta- tai neberiek jos daug kartų laikytis vis, nes tiesiog nebereik kai kūda esi lotuliukas.gif

aš laikausi antrą kartą beje. Pirmą kart - 20kg bet du neštumai.... parsiauginau atgal po dešimt nuo kiekvieno doh.gif taigi startuoju lygiai tokiu pat svoriu su kokiu pradėjau pirmą dietą prieš 6-7 metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AguonuLaukas: 03 lapkričio 2015 - 11:43
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 03, 11:14)
kadangi dietos laikausi ne pirmą kart, tai sveriu tik mėsą. Daržoves iš akies, nes jau plius minus žinau kiek sveria.

dekui uz atsakyma biggrin.gif ,reiks pirkti svarstykles.Kiek galima darzoviu valgyti prie mesos,lyg nemaciau kad butu parasyta blush2.gif ?
Papildyta:
Tauskalyte aciu ir tau ,as visokiu dietu isbandzius ,taciau visos buvo nesekmingos,tikiuosi si dieta man pades bent jau isjudinti svori,po vaikuciu gimimo niekaip nekrenta svoris ir skydliaukes harmonus tyre daktarai,kaip ir pakitimu nera.Turbut reikia daugiau judejimo ir maisto prisiziurejimo,kad kuo maziau uzkandziauti.Ir rimciau ziureti ka dedu i burna.
Sekmes visoms mergaitems,nepaslysti siandien ant pagundu thumbup.gif
Atsakyti
Priklauso nuo to kur apie dietą skaitai. Vienur yra parašytas bendras svoris kiek suvalgyt visko, kitur tik mėsos svoris. Kažkada esam čia seniai sprendę kad logiškiausia būtų 100gr mėsos+200 gr daržovių. Tokių proporcijų panašiai ir laikausi
Atsakyti
viskas daug aiskiau pasidare su jum visom pasikonsultavus,aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 03, 11:39)
sako jeigu gera dieta- tai neberiek jos daug kartų laikytis vis, nes tiesiog nebereik kai kūda esi lotuliukas.gif

gal tu ir teisi, man pvz reiktu nurident tuos 3kilus, kad butu 60, tada butu idealu, o tuos paskutinius kilus visada sudetingiausia
Atsakyti
antra diena diekam tikus doh.gif -300gr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 04, 06:32)
antra diena diekam tikus doh.gif  -300gr doh.gif

Tai vis geriau minus, nei kaip man ne krust svoris. Laikausi saziningai, bet stovi svoris kaip ikaltas, gal del to, kad dabar mmm
Atsakyti
Pasisveriau biggrin.gif
per tris dienas -2.4kg.
dar laikysiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2015 11 04, 08:15)
Tai vis geriau minus, nei kaip man ne krust svoris. Laikausi saziningai, bet stovi svoris kaip ikaltas, gal del to, kad dabar mmm

jo per mm visada sunkiau gaunasi. Nu bet dar galima džiaugtis, kad bent jau ne į pliusą lotuliukas.gif pozityvas visame kame žodžiu smile.gif nežinau, reiks eit šikną pranešiot šiandien gal, kokius 6km nueit iki gydytojos, o ne važiuot.
Man tai turi lengviau krist aš tai stora biggrin.gif ir nesilaikius dietos. Pirmi kartai gi lengviausi g.gif
Atsakyti
labas rytas
mano po vakar dienos vel tik -0,4, bet kai nedaug reikia numest, tai irgi gerai tongue.gif

QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 04, 07:30)
jo per mm visada sunkiau gaunasi.  Nu bet dar galima džiaugtis, kad bent jau ne į pliusą  lotuliukas.gif  pozityvas visame kame žodžiu smile.gif nežinau, reiks eit šikną pranešiot šiandien gal, kokius 6km nueit iki gydytojos, o ne važiuot.
Man tai turi lengviau krist aš tai stora biggrin.gif ir nesilaikius dietos. Pirmi kartai gi lengviausi g.gif

aga, keista, jei pirma karta laikais, turetu gerai kristi. pamenu, kai as sveriau aplink 80, tai per sia dieta, man kasdien po kila krisdavo, nes buvo is ko tongue.gif
gal aisku mmm itakoja, bet vis tiek turetu kazkiek kristi g.gif sekmes, kantrybes 4u.gif
Atsakyti
labuka,vakar diena praleke sekmingai be nusizengimu ir maisto uzteko,nesijauciau pastoviai alkana,kas labai dziugina,beje liko nesuvalgyti obuoliai,nes jauciausi soti ir isai nenorejau valgyti.Siandien jau kiausiniai suvalgyti,laukiu 12 val kavos pertraukeles.
Matau pas beveik visas neblogi minusiukai,pradedu ir as nekantrauti kada praeis visos 4 dienos,leksiu pasisverti smile.gif Labai ydomu koki rezultatai bus,noreciau bent 4 kg nuridenti...
Atsakyti