Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

QUOTE(nepoli @ 2015 11 02, 17:51)
Aš šnd valgiau garuose virtą lašišą su raug.kopūstais ir burokėlių sriubos dubenėlį...šnd kažkaip dar ir pro šalį pavalgiau...tai obuolių ir pas mane nebus. lotuliukas.gif
vakare kefyras....

O tai Jus su druska valgot, juk kopustuose tai druskos manau yra
Atsakyti
aišku yra. Nemanau, kad tinkamas čia labai patiekalas wink.gif

Aš einu rytdienai virtis. Bus vištiena su virtais brokoliais, žiediniais kopūstais ir mažom morkytėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2015 11 02, 19:38)
O tai Jus su druska valgot, juk kopustuose tai druskos manau yra

Šiaip stengiuosi druską ir cukrų ribot,bet didelės tragedijos kad ją valgau nematau.kiek žinau skysčių mažiau kaupia organizmas kai jos nevalgai,tai po dietos vis vien valgysiu sūdytą maistą,tai tas skysčių balansas atsistatys...
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 02, 18:42)
aišku yra. Nemanau, kad tinkamas čia labai patiekalas wink.gif
Aš einu rytdienai virtis. Bus vištiena su virtais brokoliais, žiediniais kopūstais ir mažom morkytėm smile.gif

As tai visa savaite zuvi su darzovem valgysiu, megstu zuvi. ir ji visai skani be druskos ir prieskoniu:)keisiu tik darzoves
Atsakyti
siaubingai nemėgstu žuvies... br
Atsakyti
Labas rytas
Prsideda trecia diena smile.gif
laikomes
Atsakyti
labas rytas, po pirmos dienos -1,4 kg smile.gif
Atsakyti
sveikos, na po pirmos dieneles -0,9, laikomes toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 03, 07:44)
labas rytas, po pirmos dienos  -1,4 kg smile.gif

QUOTE(eedit @ 2015 11 03, 09:44)
sveikos, na po pirmos dieneles -0,9, laikomes toliau  thumbup.gif

Man -0,5kg.bet griešijau...žadu pasitaisyti.... ax.gif
Atsakyti
man vienintele skani zuvis tai lasisa, bet kazkaip nesu megeja labai daznai ja valgyt ax.gif praktiskai nelabai perku ka is zuvies musu pardese, o siaip tai kai vaziuojam i pajuri visada perkam rukytu
Papildyta:
QUOTE(nepoli @ 2015 11 03, 08:46)
Man -0,5kg.bet griešijau...žadu pasitaisyti.... ax.gif

kad ir su grieku bet svarbiausia minusas thumbup.gif

Atsakyti
Labas rytas,vakar buvo pirma diena kailaikiausi delcios dietos,deja siek tiek nesekmingai ir as pagriesijau,taciau vakare jau nevalgiau varskes,nubaudziau save.Kiek pavyko numesti ar priaugti nezinau,pabijojau svertis.Nusprendziau pasisverti po 4 dienu,jei iskesiu neuzlipus ant svarstykliu.Šiandien labai stengsiuosi laikytis saziningai ir nepraleisti valgymu,bei nepadauginti mesytes.
O jus merginos,visa maista sveriat,ar metuojat is akies?
Atsakyti
kadangi dietos laikausi ne pirmą kart, tai sveriu tik mėsą. Daržoves iš akies, nes jau plius minus žinau kiek sveria.
Atsakyti