Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

oo pagal liniuotę patyrimas matosi biggrin.gif visi 7 kg per delčias? per kelias?
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 02, 09:35)
oo pagal liniuotę patyrimas matosi biggrin.gif  visi 7 kg per delčias? per kelias?

Ne per delčią.japoniškos dietos laikiausi.buvo pradžia ir padėjo susiimti ir sumažinti porcijas...o šiaip db žiūriu ka valgau..tai dar koks kg nukrito...bandysiu vėl parident kg. Su delčia.
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 02, 08:18)
labas rytas. O kodėl aš pradedu šiandien? g.gif tai į kokį aš mėnulio kalendorių žiūrėjau? g.gif

žodžiu pagal jį delčia tik 4 dieną biggrin.gif  http://oruprognoze.lt/menulio-fazes/

as tai vis ziuriu i menuliokalendorius.info, tai ten rodo antradieni stoja delcia, rytoj, lapkricio 3. idomiai... day.lt man rodos irgi kitaip rodo, kur kazin teisinga g.gif

QUOTE(nepoli @ 2015 11 02, 08:40)
Ne per delčią.japoniškos dietos laikiausi.buvo pradžia ir padėjo susiimti ir sumažinti porcijas...o šiaip db žiūriu ka valgau..tai dar koks kg nukrito...bandysiu vėl parident kg. Su delčia.

shaunuole 4u.gif
siaip, pastebejau per delcia tikrai lengviau krenta svoris, net ir dietos nesilaikant, na jei siek tiek prisiziuri ka valgai tongue.gif
Atsakyti
sveikos, startuoju ir as siandien thumbup.gif

kiausiniai jau suvalgyti, iki pirmos turiu seminara tai neturesiu kada apie maista galvot, ai beje nelabai laiko turejau tai ant greituju pasikepiau juos, tikiuosi nieko tokio ax.gif

visom sekmes siandiena, nepaslysti 4u.gif
Atsakyti
day.lt irgi delčia tik 4 dieną smile.gif seniau nesutapdavo pamenu su tuo kur pirmam temos puslapyje nuoroda, o daba sutampa.

eedit nu kiaušinius jeigu ne ant aliejaus kepei- gal ir nieko tokio. biggrin.gif
Atsakyti
-1.1kg po pirmos dienos
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 02, 08:52)

eedit nu kiaušinius jeigu ne ant aliejaus kepei- gal ir nieko tokio.  biggrin.gif

ant ghi sviesto, bet gal ne didesne blogybe nei kad medus vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eedit @ 2015 11 02, 11:24)
ant ghi sviesto, bet gal ne didesne blogybe nei kad medus vakare biggrin.gif

nežinau nežinau.. Aš tai laikyčiau nusižengimu biški biggrin.gif

nu bet jūsų svoris- jūsų reikalas. AŠ irgi nusiženginėju savaip. Pvz ryte kavos puodukas su čiut čiut pieno, o vakare vietoj varškės- stiklinė kefyro. Mane net pykina nuo varškės doh.gif

po dietos maratono žinau, kad ir nuo obuolių pykins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2015 11 02, 07:57)
Labas rytas
man po vakar dienos -0.7, siand rodo 64.3 (vakar ryte rode 65)
sekmes visoms  4u.gif
Papildyta:
sveika prisijungusi  4u.gif
as tai uzsidedu siek tiek medaus ant varskes, nes kitaip man ji irgi neskani  tongue.gif

As saldziai nelabai megstu, tai bandysiu agurku prisipjaustyt ir pipiru prisibarstyt
Atsakyti
eina sau, tik dabar pietauju. Teks praleist obuolį šiandien. SVečių netikėtų turėjau,tai 14h tik kaos įkaliau ir vsio doh.gif

pasidalinkit pagrindinio patiekalo paruošimais? Reik paįvairint. Šiandien pas mane "ala" čili troškinys biggrin.gif jautiena mažais gabaliukais, pomidoro, paprikos ir svogūno gabaliukai, kepti rankovėje orkaitėje. Užbarstyta meksikietišku prieskonių mišiniu smile.gif
Atsakyti
pas mane siandien diena be obuoliu, nebuvo kada, laukiu varskes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 02, 17:26)
eina sau, tik dabar pietauju. Teks praleist obuolį šiandien. SVečių netikėtų turėjau,tai 14h tik kaos įkaliau ir vsio doh.gif

pasidalinkit pagrindinio patiekalo paruošimais? Reik paįvairint. Šiandien pas mane "ala" čili troškinys biggrin.gif jautiena mažais gabaliukais, pomidoro, paprikos ir svogūno gabaliukai, kepti rankovėje orkaitėje. Užbarstyta meksikietišku prieskonių mišiniu smile.gif

Aš šnd valgiau garuose virtą lašišą su raug.kopūstais ir burokėlių sriubos dubenėlį...šnd kažkaip dar ir pro šalį pavalgiau...tai obuolių ir pas mane nebus. lotuliukas.gif
vakare kefyras....
Atsakyti