Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

QUOTE(tauskalyte @ 2015 10 31, 18:42)
as laikysiuos, bet nuo sekmadienio pradesiu, nes delcia stoja antradieni  4u.gif

Jungiuosi ir aš nuo rytdienos..
Atsakyti
labas rytas
svoris siandien 65kg lygiai tongue.gif
pradedu 4 dienu
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2015 11 01, 09:54)
labas rytas
svoris siandien 65kg lygiai  tongue.gif
pradedu 4 dienu

Mano svarstyklės 64šnd ryte rodė...ka galima vietoj kiaušinių valgyt.ryte sakiau prieš darbą išsivirsiu,o atsikėlys pamačiau kad jų nėra.?
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2015 11 01, 09:44)
Mano svarstyklės 64šnd ryte rodė...ka galima vietoj kiaušinių valgyt.ryte sakiau prieš darbą išsivirsiu,o atsikėlys pamačiau kad jų nėra.?

nelabai ir zinau, neteko keisti i nieka kiausiniu dar blink.gif pasiruosiu kad butu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nepoli @ 2015 11 01, 09:44)

o kokio ugio esi?
Atsakyti
Labas rytas
Jungiuosi su delcia nuo šiandien , svoris ryte buvo 72.3kg.
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2015 11 01, 10:44)

Manau galite keisti į varškę, o vakare, vietoj varškės valgyti kiaušinius.
Atsakyti
Labas vakaras moterys ir merginos,labai noreciau ir as prisijungti nuo rytojaus prie jusu kompanijos ,laikytis delcios dietos,juk kartu ir smagiau ir lengviau smile.gif
Mano ugis 168 cm ,svoris 75 kg blink.gif noreciau bent savaite atsilaikyti saziningai sios dietos.
Atsakyti
Labas rytas

As ir jungiuosi i kompanija. Svoris 74 ugis 165.

Dabar geriu kava. Pietums bus troskinta zuvis su brokoliais ir ziediniais kopustais. Vakare gal kaip nors prarysiu varske, nelabai jos megstu
Atsakyti
Labas rytas
man po vakar dienos -0.7, siand rodo 64.3 (vakar ryte rode 65)
sekmes visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krista @ 2015 11 02, 07:17)
Labas rytas
As ir jungiuosi i kompanija. Svoris 74 ugis 165.
Dabar geriu kava. Pietums bus troskinta zuvis su brokoliais ir ziediniais kopustais. Vakare gal kaip nors prarysiu varske, nelabai jos megstu

sveika prisijungusi 4u.gif
as tai uzsidedu siek tiek medaus ant varskes, nes kitaip man ji irgi neskani tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2015 11 01, 10:56)
nelabai ir zinau, neteko keisti i nieka kiausiniu dar  blink.gif pasiruosiu kad butu  ax.gif
Papildyta:

o kokio ugio esi?

Šiandien jau apsirūpinau kiaušiniais. ax.gif

167cm.
Atsakyti
labas rytas. O kodėl aš pradedu šiandien? g.gif tai į kokį aš mėnulio kalendorių žiūrėjau? g.gif

žodžiu pagal jį delčia tik 4 dieną biggrin.gif http://oruprognoze.lt/menulio-fazes/

Atsimenu seniau irgi niekad nesutardavom biggrin.gif

pradedu su dideliu svoriu... 84,4 blink.gif net baisu.

aj nepasakiau, mano tikslas -20 kg iki mano gimtadienio biggrin.gif birželį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AguonuLaukas: 02 lapkričio 2015 - 08:24
QUOTE(AguonuLaukas @ 2015 11 02, 09:18)
labas rytas. O kodėl aš pradedu šiandien? g.gif tai į kokį aš mėnulio kalendorių žiūrėjau? g.gif

žodžiu pagal jį delčia tik 4 dieną biggrin.gif  http://oruprognoze.lt/menulio-fazes/

Atsimenu seniau irgi niekad nesutardavom biggrin.gif
pradedu su dideliu svoriu... 84,4 blink.gif    net baisu.

aj nepasakiau, mano tikslas -20 kg iki mano gimtadienio biggrin.gif  birželį biggrin.gif

Sėkmės 4u.gif mano tikslas iki švenčių 60kg.svert,o vėliau dar 5-6kg.nurident... tongue.gif
Atsakyti