Įkraunama...
Įkraunama...

Delčios dieta

QUOTE(*Pabirutė* @ 2015 06 09, 08:34)

aga pati to nesitikejau galvojau koki 0,6kg til nukris pirma diena, tatyt stipriai perdaug svorio esu priaugus reik labai rimtai susiimt
Atsakyti
QUOTE(*Pabirutė* @ 2015 06 09, 08:05)
-300 gr. Iki tikslo teliko 100 gramu  bigsmile.gif

nu va kaip smagu, saunuole thumbup.gif
man po pirmos -1
Atsakyti
labas rytas 4u.gif po pirmos dienelės -1,7 kg thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas

nors vakar niekur nenukrypau bet siandienos rezultatas 0 nieko gal ryt bus geriau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
+400 gr smile.gif vakar buvau gimtadienyje blush2.gif Nieko..delčia dar tęsias.
Papildyta:
QUOTE(Egles Håndverk @ 2015 06 10, 09:28)
Labas rytas

nors vakar niekur nenukrypau bet siandienos rezultatas 0 nieko gal ryt bus geriau  4u.gif  biggrin.gif

Kas nutiko, kad tiek svorio užlipo? smile.gif Ta prasme, pries priaugdama sverei 54 kg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pabirutė*: 10 birželio 2015 - 09:47
QUOTE(*Pabirutė* @ 2015 06 10, 09:47)
+400 gr  smile.gif vakar buvau gimtadienyje  blush2.gif  Nieko..delčia dar tęsias.
Papildyta:

Kas nutiko, kad tiek svorio užlipo?  smile.gif Ta prasme, pries priaugdama sverei 54 kg?

cia mazdaug 5 metu saves apsileidimas, baisu pasidare jau i veidrodi ziurint tad nusprendziau susiimti ir atsikratyt tu lasinuku, kurie kazkaip kas met po kelis po kelis kg ir uzaugo
Atsakyti
labas rytas, prisiduodu po antros dienos -500g smile.gif
Atsakyti
trecios dienos rezultatas -200g, per visas tis dienas nukrito -1,8 kg iki siekiamo tikslo delcios 2,2 kg liko doh.gif
Papildyta:
aisku su sia dieta turiu kaip visad viena beda tai viduriu uzkietejimas ar kitom taip nera? jai yra kaip sprendziat si reikala?
Atsakyti
Nu bravo, kam krenta.
Apie save šiandien tyliu doh.gif gal ryt bus geresniu naujienu smile.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif vakar pamečiau dar -500g
Atsakyti
sveikutės,jaučiasi,kad savaitgalis ,visai tylu čia smile.gif šiandien jau ne tokie geri rezultatai ,tik -100g,bet vistiek patenkinta clap_1.gif
Atsakyti
Aš turbut ir liksiu su 200 gr iki tikslo smile.gif ....skaitykim pavyko !
Nors i atostogu kelione noreciau isvykti 59 kg..rezervas butu padarytas AI viesbuciui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pabirutė*: 14 birželio 2015 - 14:54