QUOTE(Dziaugiuosi @ 2015 05 30, 22:42)
Sveikos,
Pakonsultuokite, kad suprato naujas priėmimo taisykles (p/g Šimašių, nuo 2016).
Ar bus taikomas prioritetas daugiavaikėms šeimoms ar ne? Turėjau vilčių, kad bent mažiukas paklius be bėdų...
as nesu tikra, bet man apsirode, kad daugiavaikiams prioritetas islieka, bet nebuciau tokia rami, netgi jeigu butu prioritetas, kad brolis/sese lanko+daugiavaikia, nes pas mus pvz. yra siemet nepatekusius su tokiu rinkiniu vien del to, kad tie visi is pernai metu sukrito, kitamet vel taip bus, taigis geriau butu stovet eileje nuo siemet, nors sako, kad pagal laika nebeziures, bet ka gali zinot, gal vel tvarka pakeis, kai ana nepasiteisins (o man atrodo, kad nepasiteisins)
QUOTE(Amelita @ 2015 05 31, 10:48)
Gal galite man paaiškinti šią naują tvarką.
Tai abu tėvai turi būti registruoti viename Vilniaus mikrorajone? Ar pvz. gali vienas iš tėvų būti registruotas Pašilaičiuose, kitas Pilaitėje? Ar tokiu atveju jau bus prarastas prioritetas pvz. į Pilaitės darželį?
Kaip suprast tą darželiui priklausančioje teritorijoje? Ar čia visas Vilnius ar tik tam tikras Vilniaus mikrorajonas?
manau, kad cia ziures vaiko registracija ir turbut vieno is tevu, tikrai negali to reikalauti, kad visi butu registruoti
t.y. kur registruotas pats vaikas - ten ir pretenduos, o istaigai priskirta teritorija - matyt mikrorajonas, kuriame istaiga randasi
del vietos laikymo - as nezinau, beveik visi vaikai serga ir mazai eina, tai cia kai pir savaime gaunasi tas "vietos laikymas"
as leisiu nuo 2 metu, kadangi jis jau gerokai prasirges per siuos metus seses parnestom ligom, lb tikiuosi, kad kitamet bus jau kitaip, o jei sirgs, na tai ka, vistiek eisim, gydysimes ir eisim, vaistu daug nesuvartojam, nieko baisaus, lai imuniteta gaudo... yra kas priziures ligos metu