man tai netiktų, aš noriu į lopšelį atiduot
bet netgi ne tik naujuose kvartaluose ir statybose beda, pleciasi sodu kvartalai, faktiskai daug km aplink vilniu yra gyvenamu privaciu namu rajonai, kurie neturi darzeliu, ir kas is to, kad as turiu buta salia darzelio (ir ne vieno) ir tarkim pagalvojau pirkdama, kad man reikes darzelio - o tie, kas neturi darzu salia - veza i musu rajona, nes priklauso jiems pagal dabartini skirstyma
Papildyta:
QUOTE(jurgacka @ 2015 05 07, 18:40)
Na taip, keli milijonai šen ar ten... šiaip manau, kad čia ne statybų firmų, o savivaldybės klaida. Nereikėjo išduot leidimų statyt namus, jei neplanuojama infrastruktūra. Statybos firma dirba tam, kad gautų pelna. Taškas.
na statybos firmos, statancios iskarto visa kvartala, pelnas turetu buti milziniskas, manau, kad vienaaukscio darzelio pastatymas tikrai nebutu didele nasta, manau, kad darzelio statybu kaina neturetu virsyti 2 milijonu, o gal net ir mazesne, tai jeigu bendroves pelnas 20 milijonu, kodel jis negaletu sumazeti iki 18-kos tarkim... niekas nenukentetu, va dabar Antakalnio galw vietoje buvusios kinostudijos stato istisa rajona - ar ten numatytas darzas? - parduotuve iskarto iskilo, o darzelis? gyvens jaunos seimos, vaiku daugybe bus - kur juos kiš? stos i Antakalnio darzeliu eiles