QUOTE(barric @ 2015 04 17, 21:48)
jus gal eikite pailseti, sitas forumas kudakavimui sukurtas, jeigu nepatinka, galit nedalyvauti, kiekvienas turi teise savo nuomone issakyti, jeigu pernai nebuciau kudakavus, kaip jus sakote, tai mano vaikas nebutu patekes i darzeli, ir apskritai nesuprantu ko cia kimbate, siulau apsiraminti, jeigu turite tikslios info - tai klokite, o kaip matome, jos cia niekas neturi ir visi pergyvena kaip cia bus, tai ner reikalo sakotis sicia del neaiskiu priezasciu, gal jus nesekate temos ir neisikertate apie ka kalbu, man visai ner svarbu ar i pasaka pateks ar ne i pasaka, man svarbu, kad noriu kitame darzelyje eile atlaisvint, o savivaldybe neleidzia
Sita tema skirta dalintis informacija, o ne skleisti savo neteisinga nuomone, taip klaidinant kitus. Jei nezinote kazko, tai ir nerasykite, o ne traukite informacija is palubinsko. Seku sita tema senokai ir puikiai pamenu, kaip pernai buvo su jusu priemimu i darzeliu, puikiai pamenu ir jusu zinutes Sausio menesi:
"isties tai man dzin panaikins ar ne, nes turetu patekt bet kuriuo atveju, siaip tik idomu is salies paspoksot i visa sita nesamone... "
ar:
"tai vat su tais prioritetais irgi buna, kad nepatenka, nezinia del kokiu priezasciu, ir nors as manau, kad be klausimu pateksim, bet vistiek 12 diena pabudesiu"