Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

As gimdant visiskai neissitepiau, nors buvau su baltais vyriskais marskiniais, todel ir dabar nebijau imt kazka savo smile.gif. Noreciau, kad duotu, bet gal vel nespesiu, tai geriau pasiruosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaguare @ 2015 04 20, 13:15)
As ir savo viska imsiu i gimdykla ir leliukui rubelius...man taip maloniau rolleyes.gif

Nu leliuko rubelius savo aisku, nera net kalbos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaguare @ 2015 04 20, 11:59)
Na smagu, kad viskas gerai ir jau namuose thumbup.gif Kaip sekasi su pienuku, pati maitini? smile.gif

Maitinu pati:) Valgyt valgo, pienuko yra, tai kaip ir viskas ok bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Smilga_7 @ 2015 04 20, 21:30)

Smagu girdeti, kad jums taip puikiai sekasi bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga_7 @ 2015 04 20, 22:30)

thumbup.gif Reik taisyti irasa prie antro vaiko biggrin.gif
Atsakyti
Dabar mes jau namie ir tikiuos toliau augsim sveiki, be jokiu komplikaciju smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai dziugu, kad tokios geros naujienos, taip ir toliau!

net kojynes priderinau ir tapkutes.  wub.gif

Kaip faina smile.gif nail.gif

As gimdant visiskai neissitepiau, nors buvau su baltais vyriskais marskiniais, todel ir dabar nebijau imt kazka savo smile.gif. Noreciau, kad duotu, bet gal vel nespesiu, tai geriau pasiruosiu  g.gif

Zuczak, kazka praleidau - kaip cia gali atsitikti, kad gali nespeti, kad ligonine duotu savo marskinius?

Pas mus vakar vyras lovyte sudejo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

aš iš po TA. Pasiklausiau pilvinuko širdelės plakimo wub.gif o tokia aktyvi ji ten pilvelyje, kad ginė vis "gaudė" kur ta širdelė... tai matyt tos vietos dar pakankamai turi...

paėmė pasėlį streptokoko tyrimui... db reikia laukti, išaugs kas, ar ne.

Tik va kraujo tyrimas ginei pasirodė blogas. Tiksliau - per mažai trombocitų, kas rodo kraujo nekrešėjimą. Tai iškart gavau siuntimą pas hematologą. Važiavau į ligoninę, iškart paėmė kraują, valandą palaukiau. Ir ką, sako, viskas gerai smile.gif Čia normalus tas trombocitų kiekis. Tai taip apsidžiaugiau. O ir hemoglobinas - 123.

nepamenu, ar čia kažkas, ar FB klausė, kodėl kažkuriai ginė sakė, kad būtina prieš gimdymą pasidaryt kraujo tyrimą. Tai būtent dėl tų trombocitų. Nes nuo jo didumo priklauso, ar bus galima taikyti epidūrą. Tik nepamenu, kokie tie skaičiukai. Tik skaičiau, kad jei lb mažas tas trombocitų skaičius (mažiau kaip 50), tai tokiu atveju net CP daro...
Atsakyti
QUOTE(lepanka @ 2015 04 21, 10:04)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai dziugu, kad tokios geros naujienos, taip ir toliau!
Kaip faina  smile.gif  nail.gif
Zuczak, kazka praleidau - kaip cia gali atsitikti, kad gali nespeti, kad ligonine duotu savo marskinius?
Pas mus vakar vyras lovyte sudejo  thumbup.gif  wub.gif

Mano pirmas gimdymas oficialiai truko 1val10min, is pataloginio su nubegusiais vandenim, paklausius tonu ir patikrinus kakleli vos spejau i gimdymo palata, ten iskart reikejo stumt. Nebuvo kada net pagalvot, kad reikia persirengt. Antras sako dar greiciau gimsta, tai to ir bijau biggrin.gif. Pabudau nuo nubegusiu vandenu su 10cm biggrin.gif . Pataloginiam del padidejusio spaudimo gulejau, stebejo smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Zuczak @ 2015 04 21, 16:34)
Mano pirmas gimdymas oficialiai truko 1val10min, is pataloginio su nubegusiais vandenim, paklausius tonu ir patikrinus kakleli vos spejau i gimdymo palata, ten iskart reikejo stumt. Nebuvo kada net pagalvot, kad reikia persirengt. Antras sako dar greiciau gimsta, tai to ir bijau biggrin.gif. Pabudau nuo nubegusiu vandenu su 10cm  biggrin.gif . Pataloginiam del padidejusio spaudimo gulejau, stebejo smile.gif.

Pavydėtna thumbup.gif 4u.gif kad man taip smile.gif smile.gif O dar geriau, kad visi gimdymai taip greitai ir lengvai smile.gif
Atsakyti
Visom to ir linkiu 4u.gif Tik i ligonine spekit, ko sau linkiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuczak @ 2015 04 21, 17:59)
Visom to ir linkiu  4u.gif  Tik i ligonine spekit, ko sau linkiu  blush2.gif

Svajoniu gimdymas thumbup.gif Aisku automobilyje gimdyti manau, nelabai kas butu... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
O žinot, aš bijau, kad tik vyras būtų šalia... Nes jis darbo reikalais dažniausiai išlekia į kitus miestus... Aišku, tai nėra užsienis, bet baisu, kad spėtų grįžti... O ir atostogas paėmė, tad labai tikiuosi, kad leliukas neskubės ir padarys, kaip būtų geriausia:)
Atsakyti