Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

QUOTE(Brukniu karoliai @ 2015 04 17, 23:08)

Cikuraku, nu koks fainas tavo vyras! O del drabuzeliu kiekio, tai kaip tik kudikystej man jie nesipurvindavo ir nereikedavo perrenginet smile.gif O va kai primaitint pradejau, tada jau daznai keist reikejo smile.gif

Si karta visai netinstu, nesioju ziedus.

fainas ne fainas, pats nusprende, nes nieko kt nenorejo turbut daryt, o visa savaite irgi sedi namie serga, nes as pasakiau, kad tikrai nelyginsiu o isskalbus tik graziai pakabinsiu cool.gif

man buna dienu kai labiau patinstu ir buna kad visai ne, ziedu senai jau nenesioju ir laikrodi jau sia savaite turejo praplatint, nes labai jau aptemptas buvo...

gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mus vakar vėlai vakare namo paleido. Skysčius atsistatėm, jaučiamės gan gerai. Ištyrė vaikio kakį, tai nustatė rotavirusinę infekciją
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2015 04 18, 11:08)
Labas rytas 4u.gif

Mus vakar vėlai vakare namo paleido. Skysčius atsistatėm, jaučiamės gan gerai. Ištyrė vaikio kakį, tai nustatė rotavirusinę infekciją

Kaip gerai kad jau namo!

As turiu vilti irgi rytoj vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2015 04 18, 12:08)
Labas rytas 4u.gif

thumbup.gif

Namuose visada geriau 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos! Namie išties geriau smile.gif
Ligoninėj vis sakydavo, kad tik nepagimdyčiau - matyt labai jau baisiai didelis tas mano pilvas lotuliukas.gif

Atsakyti
sveikatos visiems negaluojantiems 4u.gif

priminkint prasau, koks infraraudonuju spinduliu termometras patikimiausias omron ar microlife?
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2015 04 20, 02:41)
sveikatos visiems negaluojantiems 4u.gif

priminkint prasau, koks infraraudonuju spinduliu termometras patikimiausias omron ar microlife?

Nusipirkau microlife, bet dar net neispakavau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif
sveikinu pasveikus kurios apsirgo 4u.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2015 04 20, 01:58)
Nusipirkau microlife, bet dar net neispakavau  biggrin.gif

isbandyk ir parasyk ar sunku ji ten naudot mirksiukas.gif idomu kaip tikslumas jo g.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif su nauja savaitė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PAJŪRIO SMILTIS: 20 balandžio 2015 - 08:09
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2015 04 20, 09:08)
Labas rytas  nestuke.gif  su nauja savaitė  4u.gif

Labas rytas, na ka 10 d. dar ir prasides musu leliuku menuo wub.gif Kaip greit laikas lekia ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mesvisos ir taip gerai laikomes. Balandziukes greiciau birejo smile.gif

Pasirodo siandien mano vyro gitadienis, visai pamirsas doh.gif
Sake siandien prades rinkti lovyte thumbup.gif
As jau tokia meska, sunkiai net kojynes uzsidesu, nor stengiuosi kazkaip sonu, bet vistiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 20 balandžio 2015 - 09:03
Cia kazkas klause apie termometra. Mes jau du metus kazkur turim Microlife bekontakti. Nei karto nenuvyle, labai greitai ismatuoja temperatura: tiek zmogaus, tiek aplinkos. Nieko blogo negaliu pasakyti:)
As jau taip pat jauciuosi meska, mano vyro zodziais "prisirbus":) Neisivaizduojat kaip nustebau, kad slepeciu man prireike net 40 dydzio. Na, gerai, gal kiek dydziai ir pamazinti, bet siaip aviu 37:) Vakar mano vyrai vazinejo parke su dviraciais, o as pasivaiksciojau. Tai jau taip saldziai miegojau nakti, kad net i tualeta nereikejo:) Bet ryte jau lelius mane pradejo spardyti - turbut zadino, kad eiciau i tualeta, jam gal vietos buvo mazoka del padidejusios slapimo pusles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo capuke: 20 balandžio 2015 - 09:19