Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

QUOTE(sun_shine @ 2015 04 17, 09:57)
Gulim infekciniam su mažium po lašelinėm. Ech, noriu namooooooo.....
Jei viskas ok, tai vakare namo paleis

Laikykites! Siunciam sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2015 04 17, 10:57)

Sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(sun_shine @ 2015 04 17, 10:57)

Sveikit ir linkiu, kad paleistu 4u.gif

Pasitvarkiau siandien spinta, atrinkau visokius pledukus, pataliukus, palutes nuo sunelio likusias, reiks dabar tik issiplaut...cia tam atvejui jei iki gimdymo nenuvaziuosiu i gariunus, nes planavau nusipirkt medziagos ir nauju nors kiek pasisiuti ax.gif
Atsakyti
Aš jau namuose,kaklelis mano 2cm trumpumo.. Liepe ilsetis ir laukt leliuko,bet negaliu ilsetis kai toks bardakas namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(surumbumbum @ 2015 04 17, 14:27)
Aš jau namuose,kaklelis mano 2cm trumpumo.. Liepe ilsetis ir laukt leliuko,bet negaliu ilsetis kai toks bardakas namie verysad.gif

tik jau nesugalvok, grindu plaut umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaguare @ 2015 04 17, 13:40)
tik jau nesugalvok, grindu plaut umn.gif

Susipykau su draugu ir isvaziavau pas tevus. Sėdžiu totalioj depresijoj nieko nebenoriu
Atsakyti
QUOTE(surumbumbum @ 2015 04 17, 15:05)
Susipykau su draugu ir isvaziavau pas tevus. Sėdžiu totalioj depresijoj nieko nebenoriu

Gal nereikejo pabegti wink.gif Juk bus tu barniu dar ne vienas ir ne du - reikia atrasti savo buda pyktis ir taikytis... As jei buciau mama, tai aisku priimciau, isklausyciau, pagirdyciau, pavalgydinciau ir ...issiusciau atgal - taikytis...
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2015 04 17, 14:40)
Gal nereikejo pabegti wink.gif Juk bus tu barniu dar ne vienas ir ne du - reikia atrasti savo buda pyktis ir taikytis... As jei buciau  mama, tai aisku priimciau, isklausyciau, pagirdyciau, pavalgydinciau ir ...issiusciau atgal - taikytis...

Nezinot situacijos del to taip ir snekat.. Fb jau apneketa mano ir draugo situacija,zinotumet galvotumet kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(capuke @ 2015 04 17, 10:32)

Antakalnyje planuoji? Pas ka?
Papildyta:

Tikrai nemanau, kad kas atsitiks. Tikrai bus gerai bet kokiu atveju.
As asmeniskai tarsiuosi, net jeigu nebutu CP vistiek tarciausi. Man taip psichologiskai saugiau bet tai mano problemos biggrin.gif

Aš planuoju gimdyti Antakalnyje, bet dar nesugalvojau: tartis ar ne. Pirma kai gimdziau, tariausi su Daunoraviciumi, bet jis nakti neatvaziavo, tad abejoju ar verta vel su kuo tartis. O tu su kuo?

Pas Daunoraviciu mirksiukas.gif
Mane iskarto isejo, kad dirba tiek dienomis. Bet man planinis CP, tai tikiuosi, kad viskas busgerai 4u.gif

Agne, su TA 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(surumbumbum @ 2015 04 17, 15:27)

Idomu kai sutrumeja kada tas laukti g.gif
Atsakyti

Pas Daunoraviciu mirksiukas.gif
Mane iskarto isejo, kad dirba tiek dienomis. Bet man planinis CP, tai tikiuosi, kad viskas busgerai

Aisku, kad viskas bus gerai:) Kam jis daro Cezari, visos lieka patenkintos. Labai geras ir kompetetingas gydytojas:)
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2015 04 17, 07:16)

Vyro komandiruotė išėjo į naudą - atvažiavo mama, kad palaikyti man kompaniją (tiesą sakant, vyras bijojo mane vieną palikti  biggrin.gif ), ir išlygino man visus rūbelius  thumbup.gif

pas mane vyras siandien kokias 4 valandas viska lygino, nes as dirbau is namu ale ax.gif tai ranku jau sake, paskui nebejaute beveik rolleyes.gif bet tik patalynes, palutes, ranksluoscius islygino leliukui cool.gif

ryt gal prades skalbt rubukus, nes baisu nebus kur kabint, tikrai jei koks leliukas sikaliukas mizaliukas bus ir 8 kart per diena reiktu perrenginet, tai reiks dziovykle pirkt, nes dabar jau visi namai buvo apkabineti ax.gif

man irgi greit dienos eina, dar visiskai nei moraliskai, nei realiai nesusiruosus gimdyt, reikalu milijonas doh.gif
Atsakyti
Aciu uz tema ir kad mane nuspalvinot smile.gif

Smilga!!!!! Kokios naujienos! Einu ieskoti senos temos. Sveikinimai!

Dimming, o tu laikykis dar!

Cikuraku, nu koks fainas tavo vyras! O del drabuzeliu kiekio, tai kaip tik kudikystej man jie nesipurvindavo ir nereikedavo perrenginet smile.gif O va kai primaitint pradejau, tada jau daznai keist reikejo smile.gif

Si karta visai netinstu, nesioju ziedus.

Mano leliui jau suejo 37 sav, reikia skubet tase kraut smile.gif

Migrenos niekam nepadaznejo?

Atsakyti