QUOTE(dimming @ 2015 04 16, 11:08)
O man niekas svorio neziurejo
Papildyta:
QUOTE(sun_shine @ 2015 04 16, 10:47)
Labas rytas
Uch, negana to, kad vaikas nuo 1dienio stomatitu susirgo, tai dar šiąnakt aplankė noro virusas vaiką, o ryte ir mane. kažkoks užburtas ratas
Uch, negana to, kad vaikas nuo 1dienio stomatitu susirgo, tai dar šiąnakt aplankė noro virusas vaiką, o ryte ir mane. kažkoks užburtas ratas
Koks vaikas susirgo sotmatitu? Kazka praleidau?
Kaip dabar tavo sveikata?
Papildyta:
QUOTE(capuke @ 2015 04 16, 17:27)
Aš šiandien važiavau į Antakalnį su gydytojos siuntimu. Nelabai suprato, ko atvažiavau, nes sakė viskas normos ribose. Tik vaikelio svoris didesnis, nei turi būti. Bet atsižvelgiant, kad pirmasis svėrė 3,820, tai ir šis bus didesnio svorio. Nieko tiksliau nepasakė.
Dabar esu pilna minčių, emocijų. Džiaugiuosi, kad mano leliukui viskas gerai:) Tai svarbiausia...
O ką jus mąstote dėl tarimosi su gydytoju? Kokios sumos šiuo metu? Vienąkart jau klausiau, bet taip ir nesulaukiau:(
Dabar esu pilna minčių, emocijų. Džiaugiuosi, kad mano leliukui viskas gerai:) Tai svarbiausia...
O ką jus mąstote dėl tarimosi su gydytoju? Kokios sumos šiuo metu? Vienąkart jau klausiau, bet taip ir nesulaukiau:(
Antakalnyje planuoji? Pas ka?
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2015 04 16, 18:47)
Skaudi tema tas tarimasis. As jauciu spaudima is salies. Vyra jau nusodinau, dabar anyta isdygo. Jau taip isdeste, kad jei nesitarsiu, tai tikrai kazka blogo padarys su manimi ir vaiku. Ir dar ta mano diagnoze... zodziu nezinau ka man daryt. Nu negi mane paliks uz kliniku duru? Gimdyt neleis? Numarins specialiai? Nervuoja juodai...
Tikrai nemanau, kad kas atsitiks. Tikrai bus gerai bet kokiu atveju.
As asmeniskai tarsiuosi, net jeigu nebutu CP vistiek tarciausi. Man taip psichologiskai saugiau bet tai mano problemos
Tikrai viskas visoms bus gerai
Papildyta:
QUOTE(lepanka @ 2015 04 16, 22:21)
Siandien pagalvojau, kad i ligonine gal dar reiktu isidet koki buteliuka kudikiui, gali gal prireikti. Tik nezinau, kaip reiktu ji pirma karta isplauti As turiu plastmasini ir ant jo yra zenklas, kad negalima virinti (jei as teisingai ji suprantu). Tai kaip tada ji isplauti? Juk pirma karta duodant buteliuka ji reikia ypac svariai isplauti, dezinfekuoti, ar ne?
Apipylti kartu virintu vandieniu ir tiek.