Aš maitinu MP, bet nusitraukinėju, nes neišnešiotukai nelabai moka moka žįsti, bet jau mokinasi mano pipiras ir tikiuos greit pientraukį pamiršiu Bet kruopiuko norma pagal svorį kolkas tik 60-70 ml. kas tris valandas, taigi su jūsiškiais nepalyginsi
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 07 13, 20:06)
Gal del to kad misinuku 59cm, o gime 50cm.
Maniske ir ant mp taip sparciai auga. Matyt nuo vaikucio priklauso koks tempas augimo jam tinkamesnis
QUOTE(_Only_ @ 2015 07 13, 21:22)
aš tai galvojau, kad per mažai priaugom, bet gyd.sakė, kad pats tas, normaliai, tai tikiuosi, kad užtenka to pienuko. Birželinukės tai aktyvios, ne taip kaip gegužinukės
Svarbu kaip sakoma, sauskelnes bent 6 pasysiotos yra, gerai jauciasi - vadinasi gerai viskas
QUOTE(Aga @ 2015 07 14, 09:42)
Aš maitinu MP, bet nusitraukinėju, nes neišnešiotukai nelabai moka moka žįsti, bet jau mokinasi mano pipiras ir tikiuos greit pientraukį pamiršiu Bet kruopiuko norma pagal svorį kolkas tik 60-70 ml. kas tris valandas, taigi su jūsiškiais nepalyginsi
Kokie saunuoliai
As nusipirkus labai gera pientrauki, bet vos pabandzius 2 kartus, jauciu teks taip nauja ir parduoti, nes kad ner poreikio jam...
Na nebent kai sugalvosiu uzbaiginet savo ( . )( . ) karjera, tai pasitraukciau ateiciai kokioms kosytems pasisaldyt, bet nzn ar taip noresis durintis man.
___
As apie grafika dar nesvajoju, valgo kada nori ir kiek nori, tai taip ir duodu.
Paprastai nakti reciau valgo (is to kiek per migla susigaudyt sugebu, tai gal 2 kartus nakti valgo...Bet as tokia pusiau miegodama duodu, tai tiksliai net nezinau).
Tik mes turim treciakart ta pacia beda - pienlige, jau sikart tepaliukai ir nebepadeda, matyt igavo atsparuma zaraza...Baigia abi mus is proto isvaryt sitas reikalas, ryt vaziuoju pas gyd. Prasysiu paselio ir rimtesnio gydymo, nes baigiam nupusti su dukryte
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 07 13, 21:25)
Istikrukruju kai perdaug bendraujanciu, tai irgi nespeji suprasti kas, kur, koks vaikutis, koks vardas ir t.t.
Va gal atgaivinsim geguzinuku tema ir bus aktualesni klausimai musu amziaus kategorijai nagrinejami
O ką gegužinukai jau moka daryt? Kai mano itin mažas, nežinau net į ką orentuotis. Maniškis šypsos kalbinamas, apsiverčia nuo nugaros ant šoniuko, daugiau nelabai ką daro, nu bet ką norėt, nė 3 kg nesveria..
QUOTE(Aga @ 2015 07 14, 11:52)
O ką gegužinukai jau moka daryt? Kai mano itin mažas, nežinau net į ką orentuotis. Maniškis šypsos kalbinamas, apsiverčia nuo nugaros ant šoniuko, daugiau nelabai ką daro, nu bet ką norėt, nė 3 kg nesveria..
Oj mano jau daug ka moka
Pastoviai sypsosi, kazkaip stengiasi juoktis, moka laikyti savo galvute, jau buvo kelis kart apsivertes nuo pilvo ant nugaros
Maniškė irgi panašiai, šypsosi, pakankamai gerai nulaiko jau galvytę, seka akimis mane, vyrą,žaisliukus, jau kreipia dėmesį į juos, bet dar nelabai nori juos laikyti, nuo pilvuko ant nugarytės nebuvo dar apsivertusi..
Sauskelnės bent šešios tai tikrai kad pasysiotos būna, bet tuštinamės retai - dabar lygtai kas trečią dieną (kai valgau daugiau slyvų, sriubų), bet buvo tik kartą į savaitę nelabai turbūt gerai?
taip, atsigauna temutė po truputį
Aga, šaunuoliai jūs, sparčiai augat, taip ir toliau
Sauskelnės bent šešios tai tikrai kad pasysiotos būna, bet tuštinamės retai - dabar lygtai kas trečią dieną (kai valgau daugiau slyvų, sriubų), bet buvo tik kartą į savaitę nelabai turbūt gerai?
QUOTE(_Only_ @ 2015 07 14, 13:16)
Maniškė irgi panašiai, šypsosi, pakankamai gerai nulaiko jau galvytę, seka akimis mane, vyrą,žaisliukus, jau kreipia dėmesį į juos, bet dar nelabai nori juos laikyti, nuo pilvuko ant nugarytės nebuvo dar apsivertusi..
Mano mažius ankstyvas šiektiek su apsivertimu
Laba
Tylu cia, nes visos pabegusios i FB, nebelieka laiko cia bendraut
MoulinRouge, auginome kartu lapkritinukus, dabar kartu auginsim ir geguzinukes
QUOTE(Aga @ 2015 07 14, 10:52)
Tai kad matyt tai ir moka,ka pagrinde reiketu - saunuoliai, spartuoliai
As jau ir nebeatsimenu tiesa pasakius ka cia mes turim moket... Atrodo ir sypsosi maniske, ir zaisliukus analizuoja, akiu kontakto iesko su veidais, galva laiko ant pilvo guledama, apsivercia kartais nuo nugaros ant sono, buvo gal porakart per fuksa ir nuo sono ant pusiau pilvo pasivertus ir nebezinau kas dar...
QUOTE(Fioneta @ 2015 07 14, 22:24)
Laba
Oooo kaip faina cia sutikti pazistamu!
Kaip gimdymas praejo? Kaip lapkritinuke (Arijana ar maisau jau..?) musu auga?
As pries gera pusmeti kai tryniau FB paskyra kciortum, tai iki dabar negaliu atsidziaugti savo poelgiu - koks 25% laiko grizo i mano gyvenima
Labas rytas
ką veikiat tokiu oru?
Šaunuolė aš nors turiu ten paskyrą, bet ten nieko nerašau, tik užmetu akį ir viskas SM man daug daugiau laiko atima
ką veikiat tokiu oru?
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 07 15, 05:17)
As pries gera pusmeti kai tryniau FB paskyra kciortum, tai iki dabar negaliu atsidziaugti savo poelgiu - koks 25% laiko grizo i mano gyvenima
Šaunuolė aš nors turiu ten paskyrą, bet ten nieko nerašau, tik užmetu akį ir viskas SM man daug daugiau laiko atima
QUOTE(_Only_ @ 2015 07 15, 09:42)
Labas rytas
ką veikiat tokiu oru?
ką veikiat tokiu oru?
SM bent jau telefone neturi appso tai cia jau daug laiko susitaupo
__
As ka tik is gyd grizau, buvau pirmajai apziurai po gimdymo, viska sok - sveika/gyva. Dabar galiu ramiai gyventi
Aš dar nebuvau apžiūrai, net neužsiregistravau, kažkaip neskubu šįkart, o už savaitės maniškiui du mėnesiukai Ateinantį pirmadienį man tik gimdymo terminas būtų buvęs
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 07 15, 14:45)
SM bent jau telefone neturi appso tai cia jau daug laiko susitaupo
__
As ka tik is gyd grizau, buvau pirmajai apziurai po gimdymo, viska sok - sveika/gyva. Dabar galiu ramiai gyventi
__
As buvau jau TA viskas gerai. Sake, kad visoms taip idealiai viskas butu