Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

Aš iš pat pradžių buvau nusprendusi mišinukais maitinti 4u.gif Maitiname aptamil'u irgi thumbup.gif

Žiūrėsi euroviziją?

Einu pažiūrėti į birželinukų temą, gal jau kas pradėjo byrėt rolleyes.gif
Papildyta:
kiek pas jas prirašyta temoj blush2.gif Bet lygtais dar niekas nepabirėjo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes!!!

Senokai besirodziau, bet supuoju ir as jau savo mergyte wub.gif tai vis nelieka laiko cia parasyti.

Sveikinu visas jau sulaukusias savo mazyliu! Ir kantrybes dar laukiancioms - tikrai jau visai nebedaug liko!

Nastya, kaip as uzpavydejau tavo vasaros Palangoj! thumbup.gif Kaip as irgi noreciau prie juros!

Buvom vakar pirma karta lauke ir siandien isejom, visai neblogas oras.

Surumbumbum, gerai, kad parasei situacija del FB. Dabar paaiskejo, kodel neatsako niekas i mano zinute biggrin.gif

Klausykit, gal jungiames prie birzelinukiu tada? Vis tiek jau cia pat birzelis, panasus amzius gi lotuliukas.gif Juokauju, bet biski gaila, kad SM taip tyloka...

Bandysiu ir as Eurovizija ziuret drinks_cheers.gif Man lietuviu daina nebloga, bet dar estai, Albanija man patiko.
Atsakyti
QUOTE(lepanka @ 2015 05 23, 21:33)
Nastya, kaip as uzpavydejau tavo vasaros Palangoj!  thumbup.gif Kaip as irgi noreciau prie juros!

Klausykit, gal jungiames prie birzelinukiu tada? Vis tiek jau cia pat birzelis, panasus amzius gi  lotuliukas.gif Juokauju, bet biski gaila, kad SM taip tyloka...

Hehehe thumbup.gif Jeigu viskas bus kaip suplanuota tai aš pati sau pavydėsiu ax.gif biggrin.gif
---
Mielai pritarčiau jungimuisi prie birželinukų jeigu mus priims ax.gif Kas parašys joms? 4u.gif
---
Na va pasibaigė eurovizija... Kad ir nemėgstu eurovizijos, bet teko pažiūrėt. Net nustebau, kad Rusija pirmavo kurį laiką, bet visgi liko antra. Man visai patiko jų daina. Net labiau nei Švedijos.
Pagal mane būtų taip -
1. Estija
2. Izraelis
3. Rusija
4. Lietuva
5. Švedija

Vistiek Rusija esant tokioms aplinkybėms labai gerai pasirodė. Šaunuolė Polinka thumbup.gif
Lt aišku kaip visada lindo Europai į šikną su savo ta toleranciją pederastams ir vistiek kaip visada liko gale, ir tai tik dėka emigrantų.
Latvija su Estija gerai pasirodė, užėmė aukštas vietas, bet Latvija man asmeniškai be ryšio išvis...
Italija trečią vietą paėmė, bet man nelabai...
Ir kažkaip keista dėl Vokietijos, kad nei vieno balo, nors daina visai nieko ax.gif
Papildyta:
Parašiau birželinukėms 4u.gif Gal mus priims pas save ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 24 gegužės 2015 - 01:19
2015 GEGUŽINUKŲ MAMOS KRAUSTOSI Į BIRŽELINUKŲ NAMUČIUS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 25 gegužės 2015 - 02:31
Sveikos, sestadieni ir mus aplanke gandras, sulaukem dukrytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 26, 13:51)
Sveikos, sestadieni ir mus aplanke gandras, sulaukem dukrytes  wub.gif

Puikios naujienos.sveikinu! smile.gif

kaip suprantu skatinti nereikejo ?
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2015 05 26, 13:11)
Puikios naujienos.sveikinu! smile.gif

kaip suprantu skatinti nereikejo ?

Aciu 4u.gif gimdymas prasidejo svaime, bet neisvengiau skatinimo, nes kaklas neatsidarinejo. Viskas truko 17 val. Del skatinimo labai skaudejo, epiduras suveike taip, kad teko mane gaivinti, todel jokiu vaistu nuo skausmo negavau. Bet isstumiau greit, per ketvirta saremi, truputeli plysau, bet cia smulkmena. smile.gif
Atsakyti
Sveikos kurios uzeinat:) 05.22 gime mano mazylis,atsidarius pilnai kakeliui paaiskejo kad vaikas per didelis,ir teko daryti Cp, 4325g ir 57cm bernuzelis:) siandien grizom.namo..smile.gif
Atsakyti

QUOTE(surumbumbum @ 2015 05 28, 18:35)
Sveikos kurios uzeinat:) 05.22 gime mano mazylis,atsidarius pilnai kakeliui paaiskejo kad vaikas per didelis,ir teko daryti Cp, 4325g ir 57cm bernuzelis:) siandien grizom.namo..smile.gif

Sveikinu abi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visko ko geriausio wub.gif Junkites prie musu birzelinuku temoje, ten musu daugiau smile.gif
Atsakyti
Geguziuku jau 28 (13 mergyciu; 15 berniuku)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 28 gegužės 2015 - 22:47
labuka 4u.gif

seniai nesirodžiau, bet mažylė truputį nerami dienom blush2.gif

sveikinimai wub.gif 4u.gif

QUOTE(surumbumbum @ 2015 05 28, 18:35)

didelis bernužėlis bigsmile.gif thumbup.gif sveikinimai irgi 4u.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 28, 23:46)
Geguziuku jau 28 (13 mergyciu; 15 berniuku)

berniukai pirmauja smile.gif
Atsakyti
Visi geguziukai gime geguzes menesi ( visi spejo iki geguzes 31d.) 4u.gif

geguziuku 31 (14 mergaiciu; 17 berniuku)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti