Aš iš pat pradžių buvau nusprendusi mišinukais maitinti Maitiname aptamil'u irgi
Žiūrėsi euroviziją?
Einu pažiūrėti į birželinukų temą, gal jau kas pradėjo byrėt
Papildyta:
kiek pas jas prirašyta temoj Bet lygtais dar niekas nepabirėjo
Sveikos, mamytes!!!
Senokai besirodziau, bet supuoju ir as jau savo mergyte tai vis nelieka laiko cia parasyti.
Sveikinu visas jau sulaukusias savo mazyliu! Ir kantrybes dar laukiancioms - tikrai jau visai nebedaug liko!
Nastya, kaip as uzpavydejau tavo vasaros Palangoj! Kaip as irgi noreciau prie juros!
Buvom vakar pirma karta lauke ir siandien isejom, visai neblogas oras.
Surumbumbum, gerai, kad parasei situacija del FB. Dabar paaiskejo, kodel neatsako niekas i mano zinute
Klausykit, gal jungiames prie birzelinukiu tada? Vis tiek jau cia pat birzelis, panasus amzius gi Juokauju, bet biski gaila, kad SM taip tyloka...
Bandysiu ir as Eurovizija ziuret Man lietuviu daina nebloga, bet dar estai, Albanija man patiko.
Senokai besirodziau, bet supuoju ir as jau savo mergyte tai vis nelieka laiko cia parasyti.
Sveikinu visas jau sulaukusias savo mazyliu! Ir kantrybes dar laukiancioms - tikrai jau visai nebedaug liko!
Nastya, kaip as uzpavydejau tavo vasaros Palangoj! Kaip as irgi noreciau prie juros!
Buvom vakar pirma karta lauke ir siandien isejom, visai neblogas oras.
Surumbumbum, gerai, kad parasei situacija del FB. Dabar paaiskejo, kodel neatsako niekas i mano zinute
Klausykit, gal jungiames prie birzelinukiu tada? Vis tiek jau cia pat birzelis, panasus amzius gi Juokauju, bet biski gaila, kad SM taip tyloka...
Bandysiu ir as Eurovizija ziuret Man lietuviu daina nebloga, bet dar estai, Albanija man patiko.
QUOTE(lepanka @ 2015 05 23, 21:33)
Hehehe Jeigu viskas bus kaip suplanuota tai aš pati sau pavydėsiu
---
Mielai pritarčiau jungimuisi prie birželinukų jeigu mus priims Kas parašys joms?
---
Na va pasibaigė eurovizija... Kad ir nemėgstu eurovizijos, bet teko pažiūrėt. Net nustebau, kad Rusija pirmavo kurį laiką, bet visgi liko antra. Man visai patiko jų daina. Net labiau nei Švedijos.
Pagal mane būtų taip -
1. Estija
2. Izraelis
3. Rusija
4. Lietuva
5. Švedija
Vistiek Rusija esant tokioms aplinkybėms labai gerai pasirodė. Šaunuolė Polinka
Lt aišku kaip visada lindo Europai į šikną su savo ta toleranciją pederastams ir vistiek kaip visada liko gale, ir tai tik dėka emigrantų.
Latvija su Estija gerai pasirodė, užėmė aukštas vietas, bet Latvija man asmeniškai be ryšio išvis...
Italija trečią vietą paėmė, bet man nelabai...
Ir kažkaip keista dėl Vokietijos, kad nei vieno balo, nors daina visai nieko
Papildyta:
Parašiau birželinukėms Gal mus priims pas save
2015 GEGUŽINUKŲ MAMOS KRAUSTOSI Į BIRŽELINUKŲ NAMUČIUS
Sveikos, sestadieni ir mus aplanke gandras, sulaukem dukrytes
QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 26, 13:51)
Puikios naujienos.sveikinu!
kaip suprantu skatinti nereikejo ?
QUOTE(dimming @ 2015 05 26, 13:11)
Aciu gimdymas prasidejo svaime, bet neisvengiau skatinimo, nes kaklas neatsidarinejo. Viskas truko 17 val. Del skatinimo labai skaudejo, epiduras suveike taip, kad teko mane gaivinti, todel jokiu vaistu nuo skausmo negavau. Bet isstumiau greit, per ketvirta saremi, truputeli plysau, bet cia smulkmena.
Sveikos kurios uzeinat:) 05.22 gime mano mazylis,atsidarius pilnai kakeliui paaiskejo kad vaikas per didelis,ir teko daryti Cp, 4325g ir 57cm bernuzelis:) siandien grizom.namo..
QUOTE(surumbumbum @ 2015 05 28, 18:35)
Sveikos kurios uzeinat:) 05.22 gime mano mazylis,atsidarius pilnai kakeliui paaiskejo kad vaikas per didelis,ir teko daryti Cp, 4325g ir 57cm bernuzelis:) siandien grizom.namo..
Sveikinu abi Visko ko geriausio Junkites prie musu birzelinuku temoje, ten musu daugiau
Geguziuku jau 28 (13 mergyciu; 15 berniuku)
labuka
seniai nesirodžiau, bet mažylė truputį nerami dienom
sveikinimai
didelis bernužėlis sveikinimai irgi
berniukai pirmauja
seniai nesirodžiau, bet mažylė truputį nerami dienom
sveikinimai
QUOTE(surumbumbum @ 2015 05 28, 18:35)
didelis bernužėlis sveikinimai irgi
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 28, 23:46)
berniukai pirmauja
Visi geguziukai gime geguzes menesi ( visi spejo iki geguzes 31d.)
geguziuku 31 (14 mergaiciu; 17 berniuku)
geguziuku 31 (14 mergaiciu; 17 berniuku)