Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

QUOTE(_Only_ @ 2015 05 21, 20:39)
aš irgi jų visos tos dainos taip ir negirdėjus, tai šį vakarą bus proga išgirsti  smile.gif pritariu, kad vis blogiau, bet vis tiek traukia žiūrėti  rolleyes.gif

mažiukas pirmą kartą prie jūros pabus  wub.gif

Specialiai įsijungiau pažiūrėti kaip pasirodys Lietuva... Nusivyliau, to vyrų bučinio tikrai nereikėjo. Pigu... O šiaip daina normaliai.

Aha wub.gif

QUOTE(_Only_ @ 2015 05 21, 21:20)
hm.. na man nei šilta nei šalta nuo to, tikrai nesiveržiu į tą FB  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mums ir čia gerai, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 05 21, 22:27)
Specialiai įsijungiau pažiūrėti kaip pasirodys Lietuva... Nusivyliau, to vyrų bučinio tikrai nereikėjo. Pigu... O šiaip daina normaliai.

Aha  wub.gif
drinks_cheers.gif Mums ir čia gerai, ane?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

man tai visai nieko lietuviai pasirodė, bet į finalą nemanau, kad pateks.
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2015 05 21, 22:36)

Pateko smile.gif Dabar paklausiau youtube biški daugiau dainų kai kurių tai Izraelis dar visai nieko. Nors man Estija pirmoj vietoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(surumbumbum @ 2015 05 21, 21:12)
Sveikos,na jo yra ten tokiu pas mus Fb nusistaciusiu kad naujokiu i fb nepriimt.. Rytoj ir as Jau turesiu savo KleckA,su gine susitarem,kad ryt pries 8ryte atleksiu ir i gimdykla.. Turiu 3cm jau saskaitoj:)

verysad.gif

Sekmes.o mus jau siandien israse.pakuojam cimodanus.
VNG super prieziura. thumbup.gif ir gydytojas priemes gimdyma pats geriausias pakliuvo! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 05 22, 00:58)
Pateko  smile.gif Dabar paklausiau youtube biški daugiau dainų kai kurių tai Izraelis dar visai nieko. Nors man Estija pirmoj vietoj  ax.gif

taip, šaunuoliai bigsmile.gif thumbup.gif man estų patiko ir latvių tokia pritraukianti dėmesį, kaip nekeista, visos Baltijos šalys šį kartą pateko į finalą smile.gif o pirmą, kaip ir prognozuojama, duočiau švedams smile.gif

QUOTE(dimming @ 2015 05 22, 10:48)
verysad.gif

VNG super prieziura. thumbup.gif ir gydytojas priemes gimdyma pats geriausias pakliuvo! smile.gif

geros kelionės namo thumbup.gif

aš rinkausi tarp VGN ir AK, pasirinkau Antakalny gimdyti, bet nusiskundimų jokių neturiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 22 gegužės 2015 - 10:53
QUOTE(dimming @ 2015 05 22, 10:48)

Nu va super thumbup.gif Būsite jau namučiuose ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o as dar 2 in 1. Pirmadieni buvo terminas, bet pana dar nenori pasirodyti. Siandien dar gabalas kamscio isejo, bet tik tiek. Jei niekas per savaitgali neivyks, pirmadieni vaziuosiu i KMUK ir ziuresim, ka ten sakys. Labai nenoriu skatinimu, noriu pati gimdyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2015 05 21, 23:36)
drinks_cheers.gif

Man irgi visai patiko daina , bet irgi nesitikejau, kad pateksi finala. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2015 05 22, 01:58)
Pateko  smile.gif Dabar paklausiau youtube biški daugiau dainų kai kurių tai Izraelis dar visai nieko. Nors man Estija pirmoj vietoj  ax.gif

Man irgi Estija patiko. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dimming @ 2015 05 22, 11:48)
verysad.gif

Liniuote reik pakeisti biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Oj šiandien pas mane puiki dienelė rolleyes.gif Vyras išleido į miestą thumbup.gif Pirmą kart po gimdymo kažkur išėjau, paturėjau laiko sau wub.gif Buvau akropolyje, ten JAMAM diena tai apsišopinau gan nemažai, poto draugė atvažiavo tai skaniai papietavom, išgėrėm po kokteiliuką, dar per pardes perlekėm ir tiek cool.gif Iš kart pasijaučiau geriau, nes nuo namų jau bloga darėsi ax.gif Rytoj visa šeimyna važiuojam pas uošvius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 05 23, 18:08)
Labukas  4u.gif  Oj šiandien pas mane puiki dienelė  rolleyes.gif  Vyras išleido į miestą   thumbup.gif  Pirmą kart po gimdymo kažkur išėjau, paturėjau laiko sau  wub.gif  Buvau akropolyje, ten JAMAM diena tai apsišopinau gan nemažai, poto draugė atvažiavo tai skaniai papietavom, išgėrėm po kokteiliuką, dar per pardes perlekėm ir tiek  cool.gif  Iš kart pasijaučiau geriau, nes nuo namų jau bloga darėsi  ax.gif  Rytoj visa šeimyna važiuojam pas uošvius smile.gif

thumbup.gif Tai kiek laio nebuvo taves namie? MP maitini?

Mes su vyru ir mazaja dukra buvome Siaures miestelije. Babymarket uzejome, assortti buvome. Tada Cancan pavalgeme, dukrai drabuziu truputi nupirkome ir namo. smile.gif
Mociute ziurejo anukeli smile.gif miegojo balkone. Grizau pamaitinau smile.gif
Musu geguziuku user posted image

11 mergyciu, 15 berniukui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 23 gegužės 2015 - 19:10
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 23, 19:54)
thumbup.gif Tai kiek laio nebuvo taves namie? MP maitini?

Mes su vyru ir mazaja dukra buvome Siaures miestelije.  Babymarket uzejome, assortti buvome. Tada Cancan pavalgeme, dukrai drabuziu truputi nupirkome ir namo.  smile.gif 
Mociute ziurejo anukeli  smile.gif miegojo balkone. Grizau pamaitinau  smile.gif

Kelias valandas nebuvau namie smile.gif O maitinam mišinukais tai ir nebuvo probelmų, vyras sakė, kad kartą pamaitino šiektiek 4u.gif
Man irgi jau kurį laiką norisi į assorti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 23, 20:08)
               Musu geguziuku user posted image

11 mergyciu,  15 berniukui

Gali būti, kad ir daugiau yra, tik tos kurios fb - nesakė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 23 gegužės 2015 - 19:12
QUOTE(Nastya @ 2015 05 23, 21:10)
Kelias valandas nebuvau namie  smile.gif O maitinam mišinukais tai ir nebuvo probelmų, vyras sakė, kad kartą pamaitino šiektiek  4u.gif
Man irgi jau kurį laiką norisi į assorti  rolleyes.gif

Nera MP? kokiu misinuku?

As MP ir damaitinu Aptamil.
Atsakyti