Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

QUOTE(dimming @ 2015 05 20, 17:15)
Siryt pabirejau ir as.nuo atvaziavimo i ligonine per pusantros valandos susisukau.

Epiduro aisku nebespejau tai buvo skausmingai bet greitai smile.gif sunelis visa diena miega...valosi skrandis ir zarnynas..
tiesa gimdykloj pazindziau 10min.

sveikinimai wub.gif 4u.gif bet kaip greitai bigsmile.gif aišku (bent jau man) kiekviena minutė atrodo baisiai ilgai ėjo, kol pagimdžiau, bet šaunuolė tu, tikrai greit kaip sakai 'susisukai' smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai mamytei 4u.gif

Tikrai labai greitai, saunuole !

Sakykit, kaip jusu leliukai reaguoja i maudynes? mano klykia nesavu balsu...tiek maudant tiek keiciant pampi.

Only, as taip pat i fc negavau kvietimo, matyt nelaukiamos mes ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beLi @ 2015 05 20, 21:16)
Sveikinimai mamytei 4u.gif

Tikrai labai greitai, saunuole !

Sakykit, kaip jusu leliukai reaguoja i maudynes? mano klykia nesavu balsu...tiek maudant tiek keiciant pampi.

Only, as taip pat i fc negavau kvietimo, matyt nelaukiamos mes ten  biggrin.gif

mūsų mažylė, panardinta į vandenį, tai rami, patinka jai maudytis smile.gif bet rengiant, keičiant pampersus tai verkia cool.gif o vandenukas reikiamos temperatūros? gal per šalta ar per karšta?
Atsakyti
dimming Sveikinimai !!!Taip greitai, saunuole wub.gif
Kaip vardas?

Del maudyniu mano pirmus kartus verkdavo, o dabar visai nieko.

Tiesa, siandien pradejo puliuoti akytes. Manau asaru latakas uzsikimses. Prisiskaiciau internete ir dabar kankinames. Taip liudna ziureti. Jau ka tik nedarau....
Prisiminiau, kad antrai dukrytei irgi taip buvo, bet ne taip stipriai. verysad.gif

Geguziuku jau 17 (10 mergyčių; 7 berniukai) 4u.gif

Ryt turetu manau dar 2-3 pagimdyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 21 gegužės 2015 - 00:05
Kaip suprantu pagimdzius leliukus mamos susikuria tema ir kalbasi jau cia 4u.gif

http://www.supermama...p?showforum=254

Gal tada ir nauju geguziuku atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2015 05 20, 13:46)
mums irgi viskas gerai  smile.gif stengiuosi į lauką išeiti su mažyle kiekvieną dieną, bet šiandien taip lyja, tai nevesiu  blush2.gif mes namie vėl šildymą įjungėm, nes bijau, kad nesušaltų dukrytė.

aha, labai ramu, visos turbūt FB, tiek laiko praėjo, bet patvirtinimo ten patekti taip ir negavau  unsure.gif

manau, kad yra dar pabirėjusių gegužinukų, tik čia turbūt merginos jau nebeparašo  blush2.gif

Kaip smagu, kad jums viskas gerai, džiaugiuosi už jus 4u.gif Aš tai kažkaip nelabai dar noriu eit į lauką g.gif Tokie orai neaiškūs... Geriau namuose mes smile.gif Buvom trys kartus tik išėję, du iš jų tik iki mašinos rolleyes.gif
Namuose pas mus gan šilta tai nejungiam mes smile.gif

QUOTE(dimming @ 2015 05 20, 17:15)
Siryt pabirejau ir as.nuo atvaziavimo i ligonine per pusantros valandos susisukau.

Sveikinimai jūsų šeimai 4u.gif

QUOTE(beLi @ 2015 05 20, 21:16)

Only, as taip pat i fc negavau kvietimo, matyt nelaukiamos mes ten  biggrin.gif

Mano mažajam maudytis patinka thumbup.gif Bet vat persirengti ar keisti pampį tai jokiais būdais schmoll.gif
Aš tai net ir nesiprašiau į tą fb unsure.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 21, 01:19)
Kaip suprantu pagimdzius leliukus mamos susikuria tema ir  kalbasi jau cia  4u.gif

http://www.supermama...p?showforum=254 

Gal tada ir nauju geguziuku atsiras  smile.gif

Manau reikia šią pirma pabaigti ax.gif
Atsakyti
Dekui uz sveikinimus.labai valgus vaikutis pas mane. bigsmile.gif piktinasi kad gailiu pieno :)nes pavalgo o apsisukes ir vel valgo...
Atsakyti
Labuka 4u.gif

pasidariau kavos, bet į miegą patraukė, ar pailsit/prigulit kuri pietų miego? rolleyes.gif

žiūrit Euroviziją? iš manęs vyras juokiasi, sako kas tau čia įdomaus, o aš net nežinau, įdomu man ir tiek, kiekvienais metais žiūriu smile.gif

QUOTE(Nastya @ 2015 05 21, 04:35)
Kaip smagu, kad jums viskas gerai, džiaugiuosi už jus  4u.gif Aš tai kažkaip nelabai dar noriu eit į lauką  g.gif Tokie orai neaiškūs... Geriau namuose mes  smile.gif Buvom trys kartus tik išėję, du iš jų tik iki mašinos  rolleyes.gif

sakai? g.gif tai gal aš čia be reikalo veržiuosi į tą lauką tada? nes manau, kad gryno oro mažiukė gaus unsure.gif

QUOTE(dimming @ 2015 05 21, 09:02)
Dekui uz sveikinimus.labai valgus vaikutis pas mane.  bigsmile.gif piktinasi kad gailiu pieno  :)nes pavalgo o apsisukes ir vel valgo...

niu tai ko gaili? lai valgo, jei nori biggrin.gif man irgi atrodo valgo valgo, jau išmeta, atrodo miegos, po minutės vėl raukosi nepatenkinta, kad kam atėmei, duok dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 21 gegužės 2015 - 14:29
QUOTE(_Only_ @ 2015 05 21, 15:27)
žiūrit Euroviziją? iš manęs vyras juokiasi, sako kas tau čia įdomaus, o aš net nežinau, įdomu man ir tiek, kiekvienais metais žiūriu  smile.gif
sakai?  g.gif tai gal aš čia be reikalo veržiuosi į tą lauką tada?  nes manau, kad gryno oro mažiukė gaus  unsure.gif

Nežiūriu, kiekvienais metais ji man atrodo vis blogiau. Nepatinka... Girdėjau šiaip kelias dainas tai labiausiai patinka estai. Aš net LT dainos nesu girdėjus doh.gif Tik žinau kad Vaidas su Linkyte atstovaus smile.gif
Na nežinau, aš butą pravėdinu gan dažnai, bet į lauką mes dar nesiveržiam... Po poros savaičių gal pradėsim vaikščioti jau daugiau, nes poto vasarą planuojam į Palangą išvažiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 05 21, 16:48)
Nežiūriu, kiekvienais metais ji man atrodo vis blogiau. Nepatinka... Girdėjau šiaip kelias dainas tai labiausiai patinka estai. Aš net LT dainos nesu girdėjus  doh.gif Tik žinau kad Vaidas su Linkyte atstovaus  smile.gif
Na nežinau, aš butą pravėdinu gan dažnai, bet į lauką mes dar nesiveržiam... Po poros savaičių gal pradėsim vaikščioti jau daugiau, nes poto vasarą planuojam į Palangą išvažiuoti  smile.gif

aš irgi jų visos tos dainos taip ir negirdėjus, tai šį vakarą bus proga išgirsti smile.gif pritariu, kad vis blogiau, bet vis tiek traukia žiūrėti rolleyes.gif

mažiukas pirmą kartą prie jūros pabus wub.gif aš tai su pilvuku dar būdama buvau nulėkusi, vasarą vargu ar beišeis, dar su tokia mažute nežinočiau kaip ten prie jūros elgtis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,na jo yra ten tokiu pas mus Fb nusistaciusiu kad naujokiu i fb nepriimt.. Rytoj ir as Jau turesiu savo KleckA,su gine susitarem,kad ryt pries 8ryte atleksiu ir i gimdykla.. Turiu 3cm jau saskaitoj:)
Atsakyti
QUOTE(surumbumbum @ 2015 05 21, 21:12)
Sveikos,na jo yra ten tokiu pas mus Fb nusistaciusiu kad naujokiu i fb nepriimt.. Rytoj ir as Jau turesiu savo KleckA,su gine susitarem,kad ryt pries 8ryte atleksiu ir i gimdykla.. Turiu 3cm jau saskaitoj:)

hm.. na man nei šilta nei šalta nuo to, tikrai nesiveržiu į tą FB biggrin.gif

niu tai tada ryt ir sveikinsim bigsmile.gif atsimenu dar ką tik atrodo tau buvo trisdešimt kelios savaitės, o ryt jau laikysi rankose savo mažylį wub.gif ramios nakties ir lauksim ryt žinių smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 21 gegužės 2015 - 20:21