Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

QUOTE(lepanka @ 2015 05 10, 20:28)
Tikrai labai tylu cia. As jau sia savaite parasiau Summer del fb, bet ji man nieko neatsake. Gal jos nicka ne taip ivedziau ar dar kazkodel ji negavo tos zinutes, nezinau  g.gif
Sveikinimai!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

As vis dar  nestuke.gif

BeLi, kaip tau sekasi - isistate vaikutis zemyn galva ar vis dar sedi?

O kurios jau pagimdete, kaip aprengtus vezete leliukus is ligonines - kokiam siltam kombyje ar tiesiog apklojote apkloteliu?

aš šiandien Summer parašiau, gal ligoninėj ji, nes pažiūrėjau jai jau tuoj irgi gimdyti 4u.gif o nikas jos *Summer* 4u.gif

aš prieš gerą savaitę mažiukę parsivežiau su nestorais rūbeliais, ant viršaus nestorą kombį dar apvilkau 4u.gif turėjau ir pleduką, bet neprireikė, buvo šilta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lepanka @ 2015 05 10, 20:28)
O kurios jau pagimdete, kaip aprengtus vezete leliukus is ligonines - kokiam siltam kombyje ar tiesiog apklojote apkloteliu?

Nesalta dienele buvo tai tiesiog su paprastais plonais rubeliais ir i toki minksta, bet nestora, pleduka isukau, o masinoj siaip pleduku apklojau ir tiek ax.gif
Atsakyti

As vis dar nestuke.gif

labas rytas, kadangi esu po termino 3d., vaziuosiu i GN apziurai, idomu guldys ar ne...o vaikutis sedi rolleyes.gif

Rasiau as Ritai del pakvietimo i fc,bet tyluma taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Šiandien jau 38sav.. Eisiu pas gine vakare idomu kaip ten kas:) jei ziures ant kedes idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(beLi @ 2015 05 11, 08:21)
As vis dar  nestuke.gif

labas rytas, kadangi esu po termino 3d., vaziuosiu i GN apziurai, idomu guldys ar ne...o vaikutis sedi  rolleyes.gif

Rasiau as Ritai del pakvietimo i fc,bet tyluma taip pat  biggrin.gif

Sveikos. Taijau po termino, manau tikrai guldys thumbup.gif
Lauksim naujienu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

gegužės 7d. mes sulaukėm mergytės smile.gif Dabar jau namie, bandrom po truputį susigyventi visi keturi, taikomės prie naujo gyvenimo ritmo. Ne viskas taip lengva, kaip tikėjausi, bet ir suprantu, kad dar tik laaabai nedaug laiko praėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spragėsis @ 2015 05 12, 10:47)
Sveikos,

gegužės 7d. mes sulaukėm mergytės smile.gif Dabar jau namie, bandrom po truputį susigyventi visi keturi, taikomės prie naujo gyvenimo ritmo. Ne viskas taip lengva, kaip tikėjausi, bet ir suprantu, kad dar tik laaabai nedaug laiko praėjo rolleyes.gif

Aww! Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spragėsis @ 2015 05 12, 10:47)
Sveikos,

sveikinimai sulaukus dukrytės wub.gif wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Tos kurios jau pagimdė, ar ramūs jūsų gegužinukai ir gegužinukės? Mano mažius labai neramus unsure.gif Bet peraugsim mes šį periodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 05 13, 01:02)
Tos kurios jau pagimdė, ar ramūs jūsų gegužinukai ir gegužinukės? Mano mažius labai neramus  unsure.gif Bet peraugsim mes šį periodą  4u.gif

Gal pilvuko skausmai jau prasidejo? g.gif

Mes siandien priemem jau pirmus svecius smile.gif Ankstoka dar, bet taip isejo.

Atsakyti
Sveikutes,

Ir mano grozis jau salia manes guli. Pagimdziau geguzes 05 mergyte wub.gif

Visoms susitikusios su savo vaikiukais dideli sveikinimai.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 13, 01:06)
Mes siandien priemem jau pirmus svecius  smile.gif Ankstoka dar, bet taip isejo.

Pas mus buvo lankytoju ligonineje, o namuose buvo tevai, uosviai, seneliai, geriausia drauge... O visus kitus kas nori aplankyti pakviesime birzelio pradzioje manau smile.gif

QUOTE(Streamy @ 2015 05 13, 09:53)
Ir mano grozis jau salia manes guli. Pagimdziau geguzes 05 mergyte wub.gif

Sveikinimai ir tau! Aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti