Sveikos, mes jau namuose.
2015.05.05 AK gime sunelis CP 3420g, 50cm.
QUOTE(beLi @ 2015 05 09, 16:58)
tikrai liudna.kaip surasti jus facebook?
Parasyk, i az Summer arba Ritai, kad atsiustu pakvietima
Lisa, smagu del jusu
Liudnoka cia ir tylu
Na mums jau savaitele, augam po biskuti viskas kaip ir neblogai tik mano miego rezimui sakes Mazius daug sunkesnis vaikas nei dukra buvo
Kaip jau pagimdziusios gyvena?
Sveikinimai dar karteli visoms, o kas dar laukia tai zinokit kad mazai liko! Nepergyvenkit, viskas ok bus
Na mums jau savaitele, augam po biskuti viskas kaip ir neblogai tik mano miego rezimui sakes Mazius daug sunkesnis vaikas nei dukra buvo
Kaip jau pagimdziusios gyvena?
Sveikinimai dar karteli visoms, o kas dar laukia tai zinokit kad mazai liko! Nepergyvenkit, viskas ok bus
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 09, 19:13)
Sveikinimai !!! Sakykit ar patenkinta pasirinktu gydytoju,viskas sklandziai praejo?
Labuka
tikrai liūdna, kad čia nebebendraujam čia man patogiau nei FB, bet parašysiu Summer, kad priimtų
mes gyvenam gerai, pienuko yra, valgom gerai tik vakarais nerami, gal pilvuką skauda
didžiausi sveikinimai
tikrai liūdna, kad čia nebebendraujam čia man patogiau nei FB, bet parašysiu Summer, kad priimtų
mes gyvenam gerai, pienuko yra, valgom gerai tik vakarais nerami, gal pilvuką skauda
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 09, 20:13)
didžiausi sveikinimai
QUOTE(_Only_ @ 2015 05 10, 12:26)
tikrai liūdna, kad čia nebebendraujam čia man patogiau nei FB
QUOTE(Akvilija @ 2015 05 10, 00:47)
Sveikinimai !!! Sakykit ar patenkinta pasirinktu gydytoju,viskas sklandziai praejo?
Taip viskas skalndziai praejo , kaip ir norejau butent ta diena.
Papildyta:
QUOTE(_Only_ @ 2015 05 10, 13:26)
Labuka
didžiausi sveikinimai
didžiausi sveikinimai
Vat ir man idomu nuo kada prasideda tie pilvukai?
Bet butu gerai sia tema uzpildyti
O man vis dar nesitiki, kad taip nedaug liko
O man vis dar nesitiki, kad taip nedaug liko
QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 10, 19:00)
pabaigsim pabaigsim
aha, jau tik kelios dienos beliko, o jei dar anksčiau pasibels
Tikrai labai tylu cia. As jau sia savaite parasiau Summer del fb, bet ji man nieko neatsake. Gal jos nicka ne taip ivedziau ar dar kazkodel ji negavo tos zinutes, nezinau
Sveikinimai!!!!
As vis dar
BeLi, kaip tau sekasi - isistate vaikutis zemyn galva ar vis dar sedi?
O kurios jau pagimdete, kaip aprengtus vezete leliukus is ligonines - kokiam siltam kombyje ar tiesiog apklojote apkloteliu?
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 09, 19:13)
Sveikinimai!!!!
As vis dar
BeLi, kaip tau sekasi - isistate vaikutis zemyn galva ar vis dar sedi?
O kurios jau pagimdete, kaip aprengtus vezete leliukus is ligonines - kokiam siltam kombyje ar tiesiog apklojote apkloteliu?