Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

QUOTE(Nickse @ 2015 05 05, 18:06)
Sveikos merginos, o vaiko varda butina jau ligonineje pasakyti ar dar bus laiko veliau apsispresti?

Nebutina
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 05 05, 09:29)
wub.gif  thumbup.gif Varda jau isrinkote?

As jau AK, laukiu savo valandos.  wub.gif

Aham wub.gif Deividas bus rolleyes.gif
Sėkmytės 4u.gif

QUOTE(Nickse @ 2015 05 05, 18:06)
Sveikos merginos, o vaiko varda butina jau ligonineje pasakyti ar dar bus laiko veliau apsispresti?

Nebūtina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 05 gegužės 2015 - 18:16
Sveikos! Geguzes 4d gime musu mazyle. Vel valanda teuztrukom. Atvaziavom su 8cm. 3120g, 52cm. Visom linkiu jusu svajoniu gimdymo! wink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuczak @ 2015 05 05, 20:06)
Sveikos! Geguzes 4d gime musu mazyle. Vel valanda teuztrukom. Atvaziavom su 8cm. 3120g, 52cm. Visom linkiu jusu svajoniu gimdymo! wink.gif  wub.gif

Sveikinimai wub.gif pieno upiu biggrin.gif
mano terminas taip pat 8d, bet kol kas jokiu pozymiu, tik pagausejusios isskyros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beLi @ 2015 05 05, 19:14)
Sveikinimai  wub.gif pieno upiu  biggrin.gif 
mano terminas taip pat 8d, bet kol kas jokiu pozymiu, tik pagausejusios isskyros  smile.gif

Aciu! I gala pagausejo ir mum, kol pasirode su kraujo siuleliais, pamacius juos greit ir prasidejo..
Atsakyti
Sveikos! Geguzes 4d gime musu mazyle. Vel valanda teuztrukom. Atvaziavom su 8cm. 3120g, 52cm. Visom linkiu jusu svajoniu gimdymo! wink.gif  wub.gif

kaip faina, sveikinu smile.gif

o kokios spalvos isskyros?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 05 gegužės 2015 - 20:15
Labuka, merginos 4u.gif

noriu ir aš pasidžiaugti jau žinia, pagimdžiau gegužės 1d. wub.gif rašiau, kad 30d. jau maudė pilvo apačią ir naktį prieš tai, ryte dar sėdėjau kiemely, skaičiau knygą, paskui namie tvarkiausi, o po pietų prasidėjo skausmai iš pradžių retai, paskui dažniau, vis dažnėjo, laukiau vyro grįžtant iš darbo, galvojau, kad gal čia dar ne tie skausmai, grįžus vyrui dar išsimaudžiau, susidėjom daiktus, neskubėjau, vyras vis ragino važiuoti, sako ko lauki biggrin.gif jau išeidama iš namų jaučiau, kad grįšim su dukrele smile.gif tai Antakalny buvom po 22 val. (aš su 6 cm atsidarymu), gimdykloj apie 23 val., o pagimdžiau 2.05 val. nuostabią 51 cm, 3,520 kg mergytę wub.gif wub.gif gavom 10 balų (man pirmas gimdymas, bet žinokit net nenoriu prisiminti, tokie skausmai verysad.gif ), bet viskas nublanko išvydus dukrytę wub.gif vyras visą laiką buvo šalia, labai padėjo ir palaikė, grįžom tik vakar namo, o tik dabar prisėdau parašyti jums 4u.gif

visas, kurios jau susilaukė leliukų, sveikinu ir linkiu ramių naktelių, o iš kitų irgi laukiam žinių, juk tai mūsų mėnuo wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Only, sveikinu smile.gif

O epiduro nenorejai ar per velu buvo?
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2015 05 05, 20:14)
kaip faina, sveikinu smile.gif

o kokios spalvos isskyros?

Balksvai gelsvos su kraujo siuleliais. Snargletos tokios..
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2015 05 05, 21:32)
Only, sveikinu smile.gif

O epiduro nenorejai ar per velu buvo?

nenorėjau, o jau kai norėjau per vėlu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2015 05 05, 21:22)
Labuka, merginos  4u.gif

noriu ir aš pasidžiaugti jau žinia, pagimdžiau gegužės 1d.  wub.gif rašiau, kad 30d. jau maudė pilvo apačią ir naktį prieš tai, ryte dar sėdėjau kiemely, skaičiau knygą, paskui namie tvarkiausi, o po pietų prasidėjo skausmai iš pradžių retai, paskui dažniau, vis dažnėjo, laukiau vyro grįžtant iš darbo, galvojau, kad gal čia dar ne tie skausmai, grįžus vyrui dar išsimaudžiau, susidėjom daiktus, neskubėjau, vyras vis ragino važiuoti, sako ko lauki  biggrin.gif jau išeidama iš namų jaučiau, kad grįšim su dukrele  smile.gif  tai Antakalny buvom po 22 val. (aš su 6 cm atsidarymu), gimdykloj apie 23 val., o pagimdžiau 2.05 val. nuostabią 51 cm, 3,520 kg mergytę  wub.gif  wub.gif gavom 10 balų (man pirmas gimdymas, bet žinokit net nenoriu prisiminti, tokie skausmai  verysad.gif ), bet viskas nublanko išvydus dukrytę  wub.gif vyras visą laiką buvo šalia, labai padėjo ir palaikė, grįžom tik vakar namo, o tik dabar prisėdau parašyti jums  4u.gif

visas, kurios jau susilaukė leliukų, sveikinu ir linkiu ramių naktelių, o iš kitų irgi laukiam žinių, juk tai mūsų mėnuo  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Roziniai sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Dar karta sveikinu sulaukus grazuoles dukrytes thumbup.gif wub.gif

QUOTE(_Only_ @ 2015 05 05, 21:22)
Labuka, merginos  4u.gif

noriu ir aš pasidžiaugti jau žinia, pagimdžiau gegužės 1d.  wub.gif

Tai va kas atidare musu geguziuku sezona, sveikinimai thumbup.gif Gimdymo skausmai greit pasimirsta ir lieka tik malonios akimirkos atmintyje wub.gif
Atsakyti