Laba ryta,
Jau kaip atsibodo tokie orai, kur cia nesirguliuosi kai temp. kaita tokia
o man idomu ar sulauksiu savo TA Savijauta kolkas nebloga, bet jau vis dazniau kunas zenklus meto
Ryt ir as eisiu i mamyciu svente darzeli, nors mazoji jau vakar padeklamavo eilerastuka
Kas siandiena eina i TA, sekmes
Labas visoms, pas mus svente vakar buvo, apsizliumbiau
As einu i TA, skubos tvarka
Sunkiai miegasi ir man, jau ne pirma naktis... Ir kantrybes jau beveik nera nesioti dar 3 savaites...
Sunkiai miegasi ir man, jau ne pirma naktis... Ir kantrybes jau beveik nera nesioti dar 3 savaites...
QUOTE(dimming @ 2015 04 29, 10:16)
Labas rytas
O kodel skubos tvarka?
Dimming sekmes TA
Pas mus labai velai teveliu svente tik geguzes 15 d., bet labai tikiuos dar nueiti ir paziureti kaip sunelis soks
Pas mus labai velai teveliu svente tik geguzes 15 d., bet labai tikiuos dar nueiti ir paziureti kaip sunelis soks
QUOTE(Zuczak @ 2015 04 29, 12:16)
Nes gulejau ligoninej del prieslaikinio ir liepe kuo skubiau pasidaryti streptokoko B tyrima, tai prasiausi gydytojos kad priimtu anksciau, nes vizitas tik po savaites, bet as galiu ir nesulaukti.
Siandien paeme tepineli, atsakymas bus pirmadieni, t.y. paskambins jei isaugs.
Ir naujienos tokios, kad gimdos kaklelis jau atviras ( pries savaite buvo uzdaras ir 2,2 cm), zodziu tikrai bet kada dabar....Kitavertus gydytoja sake kad ne pirma karta gimdancios gali ir su atviru isvaikscioti likusi laika...
O kiek cm atsidarymas?
QUOTE(Jaguare @ 2015 04 29, 15:47)
O kiek cm atsidarymas?
cm nenurodė, sako pirstas telpa iki 2 cm kazkur, gal apie 1.5cm
QUOTE(dimming @ 2015 04 29, 10:16)
Aš irgi Nervina mane toks mano pačios jautrumas
Viskas, jau galiu gimdyt - svarbiausi darbai atlikti. Tik nesigimdo
cm nenurodė, sako pirstas telpa iki 2 cm kazkur, gal apie 1.5cm
Žinokit aš laukdamasi pirmojo, penktadienį pas gydytoją pasirodžiau su 3 sm atsidarimu, o pagimdžiau iš sekmadienio į pirmadienį Aišku, čia kiekvienai kitaip.
Žinokit aš laukdamasi pirmojo, penktadienį pas gydytoją pasirodžiau su 3 sm atsidarimu, o pagimdžiau iš sekmadienio į pirmadienį Aišku, čia kiekvienai kitaip.
Labas rytas,
Jau ryt musu mėnesiukas,as ligoninei guliu del pilvo kietejimo, pas mane irgi apie 2cm atsidarymas,tikiuos šiandien namo
Jau ryt musu mėnesiukas,as ligoninei guliu del pilvo kietejimo, pas mane irgi apie 2cm atsidarymas,tikiuos šiandien namo
QUOTE(surumbumbum @ 2015 04 30, 09:58)
Labas rytas,
Manai rytojaus neislauksi?
Papildyta:
QUOTE(Ara @ 2015 04 29, 18:17)
Aš irgi Nervina mane toks mano pačios jautrumas
Parasysiu ir as kaip man seksis . Vaziuoju dabar pas gydytoja, turetu pagaliau jau apziureti mane.
Labas rytas
man jau taip naktį raižė pilvo apačią ir dabar užeina, tai jau sėdžiu namie, turbūt jau 'belsis' leliukas į šį pasaulį greit
/ Lisa /, kaip sekėsi?
man jau taip naktį raižė pilvo apačią ir dabar užeina, tai jau sėdžiu namie, turbūt jau 'belsis' leliukas į šį pasaulį greit
/ Lisa /, kaip sekėsi?