Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

Man tai SM norisi rašyti dėl būsimų ( birželio. liepos.. ) mamyčių, man pačiai kaip pirmakartei taip smalsu būdavo mėnesiu ankstesnes skaityti.. ar vyksta veiksmas, kaip jis prasideda ir pan. biggrin.gif tai einant į galą- bnt tiek prisiduoti reikia smile.gif Tai vat. Šiandien po TA- kaklelis prasivėręs 2cm, sutrumpėjęs bei minkštas. Vaikis nemažas- 3600 bei atitinka 39.1 savaitės tai jau pasiruošusi gimdyt biggrin.gif laikom kumščius šiai savaitei thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

Na va, gavau i nestumo pabaiga doze streso unsure.gif Susirgo mano mazasis - ir viskas labai panasu i raudoniuke doh.gif Gydytoja sako, kad be spec. tyrimu sunku pasakyti, ar tikrai raudoniuke ar kitoks virusas. O maniskiui kaip tik raudoniukes skiepas praleistas - nepaskiepijom del ligu, o paskui vis uzsimirsdavo... O as pati irgi nesirgusi... Bet gydytoja nuramino, kad jau nebeturetu pakenkti pacioje nestumo pabaigoje unsure.gif

QUOTE(Ara @ 2015 04 27, 15:41)
buvau TA, 10 kg pliuso. Šlapimo tyrimai stabiliai blogi. Galvukė žemai. Širdelė dirba. Leliuko svorio nematavo. Kaklelio būklės netikrino. Žo, lauksiu, kol prasidės kažkas - ar vandenys nubėgs, ar skausmai prasidės. Tik liepė griežtai sekt judesius, ir sakė, jei ką - važiuot į ligoninę užsirašyt tonus. Tiesiog sakyt, kad sumažėjo judesių. Gydytoja sakė, kad tas sakinys pačiam gydytojui daugiau streso įvaro, nei moteriai.

Kaip faina, kad tiek nedaug kg bigsmile.gif

O del judesiuku, tai ir man gydytoja vis pabrezia, kad cia pagrindinis mano namu darbas... bet taaaaip nesinori i priimamaji vaziuoti be reikalo... nes per si nestuma as ir siaip jau esu du kartus vaziavusi doh.gif
Atsakyti
Man liko dar 1 TA gegužės mėnesį, o po to ginė išeina atostogų, tai nebespės grįžti iki mano gimdymo... tai truputį neramu... aišku, bus pavaduojantis, bet toks jau senas diedas, kad tikrai nenorėčiau pas jį pakliūti, o jei dar sugalvotų kaklelį tikrint.. doh.gif jei ką, sakaiu, iškart tada į GN nuvažiuosiu..
Atsakyti
QUOTE(spragėsis @ 2015 04 27)
Šitas gerai nuskambėjo biggrin.gif

Aha, man irgi biggrin.gif

QUOTE(Etumar @ 2015 04 27, 18:21)
Kaip faina, kad tiek nedaug kg  bigsmile.gif

Aš nuo labai aukštų kg startavau, tai man ir +10kg labai daug.
Sveikit 4u.gif

O šlapime visko randa, tik ne to ko reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ziuriu siandien TA diena biggrin.gif as irgi buvau echo. Tai mano kukulis ne toks jau ir mazas. 3550 +- 518g. Aisku paklaida nemenka, bet kad vaikas nemazas tai faktas. Atitinka berods 38 sav. nepomniu tiksliai...
Vandenu norma, vaikas pasiruoses, galvyte isistaciusi. Zodziu norma. kaklelio si karta netikrino, bet tikrino pries savaite tai buvo sutrumpejes iki minimum, minsktas, bet neprasiveres. Tai jau gali buti ir praviras. Zodziu, tiksim tiksim biggrin.gif

As prisijungiu prie Zuzac ir noreciau truputeli ilgesnio gimdymo, kad speti iki ligonines ax.gif nes kitaip galiu ir ant stalo neuzlipti... O kadangi planini CP nori daryti, tai but gerai ir paskirtos datos sulaukti, kuom truputi abejoju g.gif labia jau velai ji paskyre, atsizvelgiant I tai, kad as nenesioju vaiku labai ilgai... zodziu, planas chuliganas sulaukti geguzes, o nuo penktadienio jau galim ir byreti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2015 04 27, 19:52)
O šlapime visko randa, tik ne to ko reikia  smile.gif

Na svarbu, kad baltymo nebutu...

Streamy, Trolibabas su gera TA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2015 04 27, 20:36)
Sveikutes,

Ziuriu siandien TA diena biggrin.gif as irgi buvau echo. Tai mano kukulis ne toks jau ir mazas. 3550 +- 518g. Aisku paklaida nemenka, bet kad vaikas nemazas tai faktas. Atitinka berods 38 sav. nepomniu tiksliai...
Vandenu norma, vaikas pasiruoses, galvyte isistaciusi. Zodziu norma. kaklelio si karta netikrino, bet tikrino pries savaite tai buvo sutrumpejes iki minimum, minsktas, bet neprasiveres. Tai jau gali buti ir praviras. Zodziu, tiksim tiksim biggrin.gif

As prisijungiu prie Zuzac ir noreciau truputeli ilgesnio gimdymo, kad speti iki ligonines ax.gif nes kitaip galiu ir ant stalo neuzlipti... O kadangi planini CP nori daryti, tai but gerai ir paskirtos datos sulaukti, kuom truputi abejoju g.gif labia jau velai ji paskyre, atsizvelgiant I tai, kad as nenesioju vaiku labai ilgai... zodziu, planas chuliganas sulaukti geguzes, o nuo penktadienio jau galim ir byreti bigsmile.gif

Su TA 4u.gif

Tiksim tai tikrai, taip kankina visokie skausmeliai, kad taip atrodo tuoj pagimdysiu.. Krypuoju, o ne vaikstau doh.gif
Papildyta:

Trolibabas, ir tau su puikia TA priklauso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuczak: 27 balandžio 2015 - 20:59
As ir krypuoju, na vaikstau kaip su arbuzu klyne doh.gif
Atsakyti
Sveikinu su TA merginos.
Laukiam savo geguzes men. pakentekite mergytes, dar nebirekite smile.gif
Atsakyti
Visas su gera TA 4u.gif Jau mažai mums liko wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

naktis žiauri - sunkiai sekėsi miegot. Visas pilnatis veikia, o mane priešpilnis doh.gif

Eisiu šiandien į mamyčių šventę daržely.

Sulaukiu gegužės (jei pavyks), ir kalbinsiu pilvelį, kad gimtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2015 04 29, 10:20)
Labas rytas,

naktis žiauri - sunkiai sekėsi miegot. Visas pilnatis veikia, o mane priešpilnis  doh.gif

Eisiu šiandien į mamyčių šventę daržely.

Sulaukiu gegužės (jei pavyks), ir kalbinsiu pilvelį, kad gimtų  wub.gif

Labas rytas 4u.gif

O as mazai miegojau. Barscius vyriau iki nakties smile.gif Labai megstu ukrainietiskus barscius. thumbup.gif
Siandien man pedikiuras ir jau esu beveik pasiruosusi. Ryt turetu patvirtinti data. 4u.gif

Namuose dar betvarke, sviestuvai neplauti. doh.gif
Nieko, liko padirbeti kelias dienas ir jau tada ziuresiu tvarka. smile.gif

Ok, begu ruostis i darba 4u.gif
Atsakyti