Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

Labas rytas nestuke.gif ,
Kaip sekasi puškuoti? Man tai jau sunkoka, bet vis iš vyro girdžiu, kad truputi sulėtinčiau tempą ir mažiau lankstyčiaus...smile.gif
Pastebėjau, kad jau visos norite išsilukštenti:) O vat aš vis noriu sulaukti nustatytos datos... Kažkodėl turiu nuojautą, kad gims anksčiau, kad vyro nebus namuose ir to labai bijau verysad.gif Tad ir šiąnakt sapnavau, kad prasidėjo sąrėmiai... Jau kažkaip nejuokinga, nes labai dažnai sapnuoju, kad gimdau....
Atsakyti
anksciau ne anksciau - bus taip, kaip bus biggrin.gif svarbiausia greiciau nei su pirmais ir lengviau biggrin.gif Tik Zuczak - leciau nei su pirmu wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(dimming @ 2015 04 27, 09:12)
anksciau ne anksciau - bus taip, kaip bus biggrin.gif svarbiausia greiciau nei su pirmais ir lengviau biggrin.gif Tik Zuczak - leciau nei su pirmu wink.gif

Aciu bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Jau sia savaite musu menuo prasides bigsmile.gif As ir laukiu, ir bijau. Apie gimdyma daznai pamastau ax.gif
Gal dar noreciau pora savaiteliu islaukti, nors jau esu labai nejudri - savaitgali toks geras oras buvo, o as nieko veikt negaliu - pora valandu ir viskas, baigiasi mano jegos unsure.gif Ir nugara vis paskauda.

Kokios jus saunuoles, visko dar tiek prisiplanavusios - manikiuru, pedikiuru thumbup.gif

Zuczak, tikrai geras tavo pirmas gimdymas thumbup.gif Gerai, kad tada iskart ligoninej buvai, tai viskas vietoj ir gerai isejo. O dabar jau zinai ir gali buti pasiruosusi greitam vaikiuko atejimui, nusiteikusi tam.

Only, is tikruju nesijaudink, nieko nebepakeisi jau... Nebedaug laiko liko 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

išėjau į kiemą pasėdėti, tai gal tik pusvalandį išbuvau, karšta labai cool.gif

aš irgi norėčiau sulaukti gegužės, bet bus kaip bus rolleyes.gif o sakykit, tas pilvukas dieną prieš kažkur/anksčiau ar prieš pat gimdymą turi nusileisti? blush2.gif čia kaip signalas, kad gimdymas jau čia pat? blush2.gif

QUOTE(lepanka @ 2015 04 27, 12:20)
Laba diena  4u.gif

Jau sia savaite musu menuo prasides  bigsmile.gif As ir laukiu, ir bijau. Apie gimdyma daznai pamastau  ax.gif

Only, is tikruju nesijaudink, nieko nebepakeisi jau... Nebedaug laiko liko  4u.gif

dėkui 4u.gif aš irgi ir laukiu, ir bijau cool.gif
Atsakyti
Labas, buvau TA, tai viskas gerai dar tikrai negimdysiu thumbup.gif Mazius kazkur 2,820 kg atitinka 36 sav., galvyte zemai isistacius, kaklelis minkstas ir neperilgiausias, sake del to nesijaudint, nes tik gimdymas bus greitesnis bigsmile.gif
QUOTE(_Only_ @ 2015 04 26, 20:08)
apskritai keptą  unsure.gif klausė, ar valgau keptą, niu tai aišku, kad valgau, tipo negerai gal, net nežinau  blush2.gif aišku, dar ne faktas, kad klausysiu, tikrai valgysiu, tik stengsiuos rečiau.

Aisku. Man tai uzdraude suriai ir astriai valgyt del tinimo.

QUOTE(Ara @ 2015 04 26, 21:44)
Sveikos,

net negalvojau, kad sulauksiu 39 sav. Kažkaip, ruošiausi ankščiau gimdyt. Ryt į TA, žiūrėsiu, ką sakys.

Sekmes TA ir linkiu sulaukt geguzes 4u.gif

QUOTE(_Only_ @ 2015 04 27, 12:24)
išėjau į kiemą pasėdėti, tai gal tik pusvalandį išbuvau, karšta labai  cool.gif

aš irgi norėčiau sulaukti gegužės, bet bus kaip bus  rolleyes.gif o sakykit, tas pilvukas dieną prieš kažkur/anksčiau ar prieš pat gimdymą turi nusileisti?  blush2.gif čia kaip signalas, kad gimdymas jau čia pat?  blush2.gif
dėkui  4u.gif aš irgi ir laukiu, ir bijau  cool.gif

drinks_cheers.gif oras fainas, tik galetu jau to vejo ir nebuti.

Nebutinai signalas, skaiciau, kad gali kelios dienos pries gimdyma arba net pries dvi savaites, taigi cia labai individualu, kaip ir su visokiais kamsciais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaguare: 27 balandžio 2015 - 12:42
o sakykit, tas pilvukas dieną prieš kažkur/anksčiau ar prieš pat gimdymą turi nusileisti?  blush2.gif čia kaip signalas, kad gimdymas jau čia pat?

Kursuose sake, kad gali nusileisti kelios sav. pries gimdyma. Kaip praktikoj buna, as dar nezinau smile.gif

kaklelis minkstas ir neperilgiausias

O kaip jums kakleli patikrina? Nes man dar ne karto netikrino g.gif Bent jau nieko apie ji nekomentavo.
Atsakyti
Na kol kas tikrai dar pilvukas nenusileidęs, tik nugarą skauda jau kelios savaitės, tų paruošiamųjų irgi nejaučiu dar, gali ir nebūti jų rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis,
koks oras neblogas ax.gif Gal buvot prie sakuru? Mes vakar buvom ok.gif
Atsakyti
Sveikos,

buvau TA, 10 kg pliuso. Šlapimo tyrimai stabiliai blogi. Galvukė žemai. Širdelė dirba. Leliuko svorio nematavo. Kaklelio būklės netikrino. Žo, lauksiu, kol prasidės kažkas - ar vandenys nubėgs, ar skausmai prasidės. Tik liepė griežtai sekt judesius, ir sakė, jei ką - važiuot į ligoninę užsirašyt tonus. Tiesiog sakyt, kad sumažėjo judesių. Gydytoja sakė, kad tas sakinys pačiam gydytojui daugiau streso įvaro, nei moteriai.
Atsakyti
QUOTE(lepanka @ 2015 04 27, 14:12)
O kaip jums kakleli patikrina? Nes man dar ne karto netikrino  g.gif Bent jau nieko apie ji nekomentavo.

Ant kedes, su ranka smile.gif

QUOTE(Ara @ 2015 04 27, 15:41)
Sveikos,

buvau TA, 10 kg pliuso. Šlapimo tyrimai stabiliai blogi.

O kas su slapimu blogai? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Ara @ 2015 04 27, 15:41)
Gydytoja sakė, kad tas sakinys pačiam gydytojui daugiau streso įvaro, nei moteriai.
Šitas gerai nuskambėjo biggrin.gif
Aš tai turbūt net nesuprasčiau, kad sumažėjo judesių, nes maniškė taaaaip retai pajuda ir taaaaip švelniai. Tik vakarai yra jos metas - siautėja, pilvas tik į visas puses tamposi rolleyes.gif

Man irgi patiktų gegužės sulaukti, bet kartu ir labai nenoriu pernešioti unsure.gif Bet čia jau, aišku, kaip bus, taip..
Atsakyti