Labas rytas ,
Kaip sekasi puškuoti? Man tai jau sunkoka, bet vis iš vyro girdžiu, kad truputi sulėtinčiau tempą ir mažiau lankstyčiaus...
Pastebėjau, kad jau visos norite išsilukštenti:) O vat aš vis noriu sulaukti nustatytos datos... Kažkodėl turiu nuojautą, kad gims anksčiau, kad vyro nebus namuose ir to labai bijau Tad ir šiąnakt sapnavau, kad prasidėjo sąrėmiai... Jau kažkaip nejuokinga, nes labai dažnai sapnuoju, kad gimdau....
anksciau ne anksciau - bus taip, kaip bus svarbiausia greiciau nei su pirmais ir lengviau Tik Zuczak - leciau nei su pirmu
Labas rytas
Aciu
QUOTE(dimming @ 2015 04 27, 09:12)
anksciau ne anksciau - bus taip, kaip bus svarbiausia greiciau nei su pirmais ir lengviau Tik Zuczak - leciau nei su pirmu
Aciu
Laba diena
Jau sia savaite musu menuo prasides As ir laukiu, ir bijau. Apie gimdyma daznai pamastau
Gal dar noreciau pora savaiteliu islaukti, nors jau esu labai nejudri - savaitgali toks geras oras buvo, o as nieko veikt negaliu - pora valandu ir viskas, baigiasi mano jegos Ir nugara vis paskauda.
Kokios jus saunuoles, visko dar tiek prisiplanavusios - manikiuru, pedikiuru
Zuczak, tikrai geras tavo pirmas gimdymas Gerai, kad tada iskart ligoninej buvai, tai viskas vietoj ir gerai isejo. O dabar jau zinai ir gali buti pasiruosusi greitam vaikiuko atejimui, nusiteikusi tam.
Only, is tikruju nesijaudink, nieko nebepakeisi jau... Nebedaug laiko liko
Jau sia savaite musu menuo prasides As ir laukiu, ir bijau. Apie gimdyma daznai pamastau
Gal dar noreciau pora savaiteliu islaukti, nors jau esu labai nejudri - savaitgali toks geras oras buvo, o as nieko veikt negaliu - pora valandu ir viskas, baigiasi mano jegos Ir nugara vis paskauda.
Kokios jus saunuoles, visko dar tiek prisiplanavusios - manikiuru, pedikiuru
Zuczak, tikrai geras tavo pirmas gimdymas Gerai, kad tada iskart ligoninej buvai, tai viskas vietoj ir gerai isejo. O dabar jau zinai ir gali buti pasiruosusi greitam vaikiuko atejimui, nusiteikusi tam.
Labuka
išėjau į kiemą pasėdėti, tai gal tik pusvalandį išbuvau, karšta labai
aš irgi norėčiau sulaukti gegužės, bet bus kaip bus o sakykit, tas pilvukas dieną prieš kažkur/anksčiau ar prieš pat gimdymą turi nusileisti? čia kaip signalas, kad gimdymas jau čia pat?
dėkui aš irgi ir laukiu, ir bijau
aš irgi norėčiau sulaukti gegužės, bet bus kaip bus o sakykit, tas pilvukas dieną prieš kažkur/anksčiau ar prieš pat gimdymą turi nusileisti? čia kaip signalas, kad gimdymas jau čia pat?
QUOTE(lepanka @ 2015 04 27, 12:20)
Laba diena
Labas, buvau TA, tai viskas gerai dar tikrai negimdysiu Mazius kazkur 2,820 kg atitinka 36 sav., galvyte zemai isistacius, kaklelis minkstas ir neperilgiausias, sake del to nesijaudint, nes tik gimdymas bus greitesnis
Aisku. Man tai uzdraude suriai ir astriai valgyt del tinimo.
Sekmes TA ir linkiu sulaukt geguzes
oras fainas, tik galetu jau to vejo ir nebuti.
Nebutinai signalas, skaiciau, kad gali kelios dienos pries gimdyma arba net pries dvi savaites, taigi cia labai individualu, kaip ir su visokiais kamsciais
QUOTE(_Only_ @ 2015 04 26, 20:08)
apskritai keptą klausė, ar valgau keptą, niu tai aišku, kad valgau, tipo negerai gal, net nežinau aišku, dar ne faktas, kad klausysiu, tikrai valgysiu, tik stengsiuos rečiau.
Aisku. Man tai uzdraude suriai ir astriai valgyt del tinimo.
QUOTE(Ara @ 2015 04 26, 21:44)
Sveikos,
net negalvojau, kad sulauksiu 39 sav. Kažkaip, ruošiausi ankščiau gimdyt. Ryt į TA, žiūrėsiu, ką sakys.
net negalvojau, kad sulauksiu 39 sav. Kažkaip, ruošiausi ankščiau gimdyt. Ryt į TA, žiūrėsiu, ką sakys.
Sekmes TA ir linkiu sulaukt geguzes
QUOTE(_Only_ @ 2015 04 27, 12:24)
oras fainas, tik galetu jau to vejo ir nebuti.
Nebutinai signalas, skaiciau, kad gali kelios dienos pries gimdyma arba net pries dvi savaites, taigi cia labai individualu, kaip ir su visokiais kamsciais
o sakykit, tas pilvukas dieną prieš kažkur/anksčiau ar prieš pat gimdymą turi nusileisti? blush2.gif čia kaip signalas, kad gimdymas jau čia pat?
Kursuose sake, kad gali nusileisti kelios sav. pries gimdyma. Kaip praktikoj buna, as dar nezinau
kaklelis minkstas ir neperilgiausias
O kaip jums kakleli patikrina? Nes man dar ne karto netikrino Bent jau nieko apie ji nekomentavo.
Na kol kas tikrai dar pilvukas nenusileidęs, tik nugarą skauda jau kelios savaitės, tų paruošiamųjų irgi nejaučiu dar, gali ir nebūti jų
Labutis,
koks oras neblogas Gal buvot prie sakuru? Mes vakar buvom
koks oras neblogas Gal buvot prie sakuru? Mes vakar buvom
Sveikos,
buvau TA, 10 kg pliuso. Šlapimo tyrimai stabiliai blogi. Galvukė žemai. Širdelė dirba. Leliuko svorio nematavo. Kaklelio būklės netikrino. Žo, lauksiu, kol prasidės kažkas - ar vandenys nubėgs, ar skausmai prasidės. Tik liepė griežtai sekt judesius, ir sakė, jei ką - važiuot į ligoninę užsirašyt tonus. Tiesiog sakyt, kad sumažėjo judesių. Gydytoja sakė, kad tas sakinys pačiam gydytojui daugiau streso įvaro, nei moteriai.
buvau TA, 10 kg pliuso. Šlapimo tyrimai stabiliai blogi. Galvukė žemai. Širdelė dirba. Leliuko svorio nematavo. Kaklelio būklės netikrino. Žo, lauksiu, kol prasidės kažkas - ar vandenys nubėgs, ar skausmai prasidės. Tik liepė griežtai sekt judesius, ir sakė, jei ką - važiuot į ligoninę užsirašyt tonus. Tiesiog sakyt, kad sumažėjo judesių. Gydytoja sakė, kad tas sakinys pačiam gydytojui daugiau streso įvaro, nei moteriai.
QUOTE(lepanka @ 2015 04 27, 14:12)
O kaip jums kakleli patikrina? Nes man dar ne karto netikrino Bent jau nieko apie ji nekomentavo.
Ant kedes, su ranka
QUOTE(Ara @ 2015 04 27, 15:41)
O kas su slapimu blogai?
Sveikos,
Aš tai turbūt net nesuprasčiau, kad sumažėjo judesių, nes maniškė taaaaip retai pajuda ir taaaaip švelniai. Tik vakarai yra jos metas - siautėja, pilvas tik į visas puses tamposi
Man irgi patiktų gegužės sulaukti, bet kartu ir labai nenoriu pernešioti Bet čia jau, aišku, kaip bus, taip..
QUOTE(Ara @ 2015 04 27, 15:41)
Gydytoja sakė, kad tas sakinys pačiam gydytojui daugiau streso įvaro, nei moteriai.
Šitas gerai nuskambėjo Aš tai turbūt net nesuprasčiau, kad sumažėjo judesių, nes maniškė taaaaip retai pajuda ir taaaaip švelniai. Tik vakarai yra jos metas - siautėja, pilvas tik į visas puses tamposi
Man irgi patiktų gegužės sulaukti, bet kartu ir labai nenoriu pernešioti Bet čia jau, aišku, kaip bus, taip..