Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

QUOTE(/ Lisa / @ 2015 04 26, 12:36)
Leilla       iki termino liko 3 dienos. bigsmile.gif Gal ji ir bus pirma.

Kad as jos SM sarasiuke nebematau, ar man jau su regejimu prastai lens.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
na bet kur tas pavasaris????? Leido vakar vieną dieną "pasidžiaugt" pavasariška šiluma (kad nereikėjo jau striukės), o šns jau vėl vėsiau, vėl dukrytę į kiemą išleidau su kepure ir striuke... o vakar kokia laiminga buvo, kad tik po megztuku gali lasktyti smile.gif Pažiūrėjau oro prognozes, tai jau nuo savaitės vidurio vėl lietus, šilumos tik 10-12...

QUOTE(Nastya @ 2015 04 25, 01:28)
Kaip čia tylu dabar... Matyt visos į fb persikraustė  blush2.gif

aš ir vis užsuku čia, bet tokia tyluma.. o FB tai "verda" gyvenimas, kad aš kartais nesoėju tokiais tempais bendraut...

QUOTE(Jaguare @ 2015 04 25, 21:54)
Galetume bent jau geguze daugiau rasyti ir prisidavineti cia, gimus leliukams, ka manot?

pritariu smile.gif

QUOTE(_Only_ @ 2015 04 26, 10:54)
o aš gyvenu ne kokiom nuotaikom (dariausi kraujo ir streptokoko tyrimus, tai šitas geras, o kraujo tyrimai blogi, siunčia pas hematologą, nugarą skauda žiauriai,

man ir buvo streso truputį "įvarę" dėl to kraujo tyrimo, važiavau konsultacijai pas hematologą. Nes kraujo tyrimas rodė, kad mažas trombocitų kiekis. Pakartojus tyrimus paaiškėjo, kad viskas gerai, trombocitai normos ribose. Poliklinikoj neteisngai matavimus atliko, tai jau mano ginė sakė, kad informuos laboratoriją apie tai...
Atsakyti
tikrai įdomu, kuri pirma atidarys mūsų gegužinukų mėnesį wub.gif

QUOTE(Jaguare @ 2015 04 26, 12:32)
Na labai idomu, kuri  nestuke.gif pirma  atidarys geguzes sezona thumbup.gif

As einu i lauka, vyras salykine uzkure, grilinsim tourist5.gif

man gyd.uždraudė keptą mėsą valgyti doh.gif

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2015 04 26, 13:37)
man ir buvo streso truputį "įvarę" dėl to kraujo tyrimo, važiavau konsultacijai pas hematologą. Nes kraujo tyrimas rodė, kad mažas trombocitų kiekis. Pakartojus tyrimus paaiškėjo, kad viskas gerai, trombocitai normos ribose. Poliklinikoj neteisngai matavimus atliko, tai jau mano ginė sakė, kad informuos laboratoriją apie tai...

kad aš dariau pakartotinai kraujo tyrimą, taip pat blogai buvo blush2.gif
Atsakyti
aš ir vis užsuku pažiūrėti, kad vyksta, bet panašu, kad rimtai visos jau į fb persikraustė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trolibabas: 26 balandžio 2015 - 15:33
QUOTE(_Only_ @ 2015 04 26, 13:40)
man gyd.uždraudė keptą mėsą valgyti  doh.gif

Ant lauzo kepta ar aplamai kepta? Ir kodel? g.gif

QUOTE(Trolibabas @ 2015 04 26, 16:32)
aš ir vis užsuku pažiūrėti, kad vyksta, bet panašu, kad rimtai visos jau į fb persikraustė smile.gif

Didzioji dauguma, bet as dar stengiuosi kasdien ir SM uzsukti ax.gif
Atsakyti
Sveikos..o kur fb lankotes
Atsakyti
QUOTE(Jaguare @ 2015 04 26, 18:52)
Ant lauzo kepta ar aplamai kepta? Ir kodel? g.gif
Didzioji dauguma, bet as dar stengiuosi kasdien ir SM uzsukti ax.gif

apskritai keptą unsure.gif klausė, ar valgau keptą, niu tai aišku, kad valgau, tipo negerai gal, net nežinau blush2.gif aišku, dar ne faktas, kad klausysiu, tikrai valgysiu, tik stengsiuos rečiau.
Atsakyti
Sveikos,

net negalvojau, kad sulauksiu 39 sav. Kažkaip, ruošiausi ankščiau gimdyt. Ryt į TA, žiūrėsiu, ką sakys.
Atsakyti
O as ryt skambinsiu ginei kad anksciau priimtu tyrima streptok B padaryti...nes kai isleido is patologinio liepe paskubeti pries gimdyma pasidaryti...mano terminas 20d. Bet irgi gali buti any time jei persitempsiu. smile.gif bet jau po keliu dienu 37 sav tai nebebaisu....

O kas jeigu nuvaziuoji i gimdymo namus be tyrimo nespejus..ka gydytojai tada daro?gal kas zinot?

As dar labai noriu i mamyciu svente darzely kita savaite pakliuti taip kad..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 26 balandžio 2015 - 21:08
QUOTE(Ara @ 2015 04 26, 21:44)
Sveikos,

net negalvojau, kad sulauksiu 39 sav. Kažkaip, ruošiausi ankščiau gimdyt. Ryt į TA, žiūrėsiu, ką sakys.

Tai tau jau tikrai mazai beliko smile.gif
Atsakyti
As noreciau geguzes sulaukt ir gimdyt biggrin.gif. Grazios butu datos abieju vaiku blush2.gif
Bet pilvuka vis pamaudzia, visko gali but g.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif

na ką, paskutinės balandžio dienelės ir jau MŪSŲ mėnuo thumbup.gif pasibirs tuoj vaikučiai čia....
įsivaizduoju, kaip jau nekantrauja tos nestuke.gif , kurių terminas pačioje gegužės pradžioje... man dar pakankamai laiko... o kažkaip mintys neapleidžia, kad gimdysiu vėliau nei terminas, nes tiksliai žinau, kad Ovuliacija buvo vėlyvesnė, tai kaip suprantu, gali ir ta data pagal paskutines mmm ne visai tiksli būti, ar ne?
Atsakyti