Sveikos
na bet kur tas pavasaris????? Leido vakar vieną dieną "pasidžiaugt" pavasariška šiluma (kad nereikėjo jau striukės), o šns jau vėl vėsiau, vėl dukrytę į kiemą išleidau su kepure ir striuke... o vakar kokia laiminga buvo, kad tik po megztuku gali lasktyti
Pažiūrėjau oro prognozes, tai jau nuo savaitės vidurio vėl lietus, šilumos tik 10-12...
QUOTE(Nastya @ 2015 04 25, 01:28)
Kaip čia tylu dabar... Matyt visos į fb persikraustė
aš ir vis užsuku čia, bet tokia tyluma.. o FB tai "verda" gyvenimas, kad aš kartais nesoėju tokiais tempais bendraut...
QUOTE(Jaguare @ 2015 04 25, 21:54)
Galetume bent jau geguze daugiau rasyti ir prisidavineti cia, gimus leliukams, ka manot?
pritariu
QUOTE(_Only_ @ 2015 04 26, 10:54)
o aš gyvenu ne kokiom nuotaikom (dariausi kraujo ir streptokoko tyrimus, tai šitas geras, o kraujo tyrimai blogi, siunčia pas hematologą, nugarą skauda žiauriai,
man ir buvo streso truputį "įvarę" dėl to kraujo tyrimo, važiavau konsultacijai pas hematologą. Nes kraujo tyrimas rodė, kad mažas trombocitų kiekis. Pakartojus tyrimus paaiškėjo, kad viskas gerai, trombocitai normos ribose. Poliklinikoj neteisngai matavimus atliko, tai jau mano ginė sakė, kad informuos laboratoriją apie tai...