Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Gegužinukai

QUOTE(Nastya @ 2015 04 25, 00:28)
Kaip čia tylu dabar... Matyt visos į fb persikraustė  blush2.gif

Jo fb mes,paprasyk summer prisijungimo,jei aktyvi busi tai gausi,istikro liudna biski kazkaip,kad taip apleidom SM
. As tai va siauliuose perku lovyte maziukui:)
Atsakyti
Galetume bent jau geguze daugiau rasyti ir prisidavineti cia, gimus leliukams, ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Jaguare @ 2015 04 25, 22:54)
Galetume bent jau geguze daugiau rasyti ir prisidavineti cia, gimus leliukams, ka manot?

Sutinku, tiek buvo cia musu daug. dabar visai tuscia. verysad.gif

Mes tik kagrizome is sveciu-risivalgiau saslyku ir alucio geriau smile.gif Labai skanu.

Merginos, pagalvojau man liko 10 dienu ir jau turesiu sunu negaiu patikelti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 04 25, 22:35)
Sutinku, tiek buvo cia musu daug.  dabar visai tuscia.  verysad.gif

Mes tik kagrizome is sveciu-risivalgiau saslyku ir alucio geriau  smile.gif Labai skanu.

Merginos, pagalvojau man liko 10 dienu ir jau turesiu sunu negaiu patikelti.  bigsmile.gif

Na tada ir darom taip, gal ir kitos grys jei rupes suzinoti, kada jau issilukstenom ir kaip viskas sekesi drinks_cheers.gif

As ir siandien saslus pas uosvius kirtau, o ryt ir patys kepsim savo kieme thumbup.gif

Tikrai, tau tiek nedaug jau liko iki Didziojo susitikimo wub.gif
Atsakyti
Ir as cia vis uzsuku, bet su savim plepet neidomu biggrin.gif

Man irgi labai nedaug liko, bet noreciau kad ir dabar wub.gif
Kiekviena vakara einam kur pavaiksciot, bandau padet judet reikalam i prieki blush2.gif

Zinau tik tiek kad pernesiot nenoriu.. Jau dabar vos kvepuoju ir svoris vis auga, nebezinau ka rengtis, sunkios naktys, paskauda viska.. Laukiam! wub.gif
Atsakyti
Mes irgi labai laukiam, bet mažai liko thumbup.gif
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif

aš tai nesu FB, kažkaip patogiau man čia, bet taip tuščia pasidarė.. blush2.gif

o aš gyvenu ne kokiom nuotaikom (dariausi kraujo ir streptokoko tyrimus, tai šitas geras, o kraujo tyrimai blogi, siunčia pas hematologą, nugarą skauda žiauriai, privačiai brangu, o Santariškėse lauksiu 2-3 mėnesius, gimdyti galiu bet kurią minutę, tai kam paskutinėm minutėm dar kažkur siuntinėti, jau vis tiek iki gimdymo nieko nebepakeisiu.. tik nežinau dėl ko gali būti blogai, viskas prieš tai buvo gerai verysad.gif ), vakar išlyginau rūbelius vaikui, dabar baigiu daiktus dėtis į ligoninę ir lauksim tos dienos rolleyes.gif

beje, buvau čia praeitą savaitę mamų mugėje, nemažai pripirkau, visai patiko cool.gif

geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2015 04 26, 11:54)
Laba dienele  4u.gif

aš tai nesu FB, kažkaip patogiau man čia, bet taip tuščia pasidarė..  blush2.gif

o aš gyvenu ne kokiom nuotaikom (dariausi kraujo ir streptokoko tyrimus, tai šitas geras, o kraujo tyrimai blogi, siunčia pas hematologą, nugarą skauda žiauriai, privačiai brangu, o Santariškėse lauksiu 2-3 mėnesius, gimdyti galiu bet kurią minutę, tai kam paskutinėm minutėm dar kažkur siuntinėti, jau vis tiek iki gimdymo nieko nebepakeisiu.. tik nežinau dėl ko gali būti blogai, viskas prieš tai buvo gerai  verysad.gif ), vakar išlyginau rūbelius vaikui, dabar baigiu daiktus dėtis į ligoninę ir lauksim tos dienos  rolleyes.gif

beje, buvau čia praeitą savaitę mamų mugėje, nemažai pripirkau, visai patiko  cool.gif

geros dienelės  4u.gif

As su savo darbasi nesejaui mamu muge.

Tai o kas negerai su krauju?
Aisk nieko jau nebepakisi, nestresuok, viskas bus gerai. Jau mazai beliko.

As rytoj einu plauku dazytis, antradieni nagu korekcija, treciadieni pedikiuro, ketvirtadieni sy gydytoju susitikti ir patvirtinti galutinai, kad 5 d. lemtinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 04 26, 11:34)
As su savo darbasi nesejaui mamu muge.

Tai o kas negerai su krauju?
Aisk nieko jau nebepakisi, nestresuok, viskas bus gerai. Jau mazai beliko.

As rytoj einu plauku dazytis, antradieni nagu korekcija, treciadieni pedikiuro, ketvirtadieni sy gydytoju susitikti ir patvirtinti galutinai, kad 5 d. lemtinga  wub.gif

nemažai punktų,kur visokie trombocitai, eritrocitai ir pan. neatitinka normų blush2.gif nemanau, kad čia tragedija, gal viskas jau susidėjo prieš gimdymą ir tiek.. reikia tikėtis, kad viskas bus gerai smile.gif

trečiadienį ir aš eisiu gražintis, terminas man irgi 5 d., bet gal ir anksčiau pagimdysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Na labai idomu, kuri nestuke.gif pirma atidarys geguzes sezona thumbup.gif

As einu i lauka, vyras salykine uzkure, grilinsim tourist5.gif
Atsakyti
Leilla iki termino liko 3 dienos. bigsmile.gif Gal ji ir bus pirma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 balandžio 2015 - 11:39
Only, nepergyvenkit, viskas bus gerai ax.gif

Oras visai neblogas thumbup.gif O grožio procedūros pas mane rytoj thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 26 balandžio 2015 - 11:40